# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

:D
Açık konuşayım ne Baros tan ne de Kewell dan hiç ümitli değilim. Tam düzeldi denir bir şey çıkar 3-4 hafta daha giderler. 3-4 ay göremeyiz bence. Güvenmiyorum bizim sağlık ekibine.

haklısın, yönetim de güvenmediginden dolayı transfer yapıyor habire:D

Cevap: Onu Dünya Yıldızı Yaparım!!

Bak bakalım o nerden almış

Rijkaard böyle açıklama yapar mı ne kadar kolpa bir haber :asd:

zaten dünya yıldızı değil mi bu adam. haberin amacı gayet belli. aldığımız adamı küçümsemek.

Kewell çok özel bi oyuncu.Sırf futbolculuk meziyetleri olarak değil aynı zamanda takım arkadaşlarıyla ve taraftarla iletişimi çok üst düzey olan bi adam.Onu bile 1 veya 1.5 ay artık ne kadarsa sakat diye işte hemen yollayalım dersek ohooo.Onun dışında Gio'yu bende istiyorum ama biri gitcekse Linde'den sonra bu Nonda olmalıdır Kewell değil.

yau adam bi sakatlandı hemen sözleşmesini fesih etmişler askıya almışlar ne oluyo yau..Kewell'dan bahsediyoruz...

Adam robot degil mi sakatlık gecti hoop hemen maca cıkalım ... Oynatırsan oynar ama ne oynar ondan konusalım renktas... Linderothu da koyuyodun oynuyodu .. Kewell bitti beyler gercekci olun .

Sezonu kapatsa sezonu kapattı denir Servette ki gibi ne saçmalıyorsun anlamadım

Radyospor da gelismeler varmi? UA forumunda neler var Gio hakkinda?

Sezonu kapatsa sezonu kapattı denir Servette ki gibi ne saçmalıyorsun anlamadım

Ya diyorum ben sana linderothda son 1 aydır oynuyordu ne verim alıyordun ... Ben bir verim alamazsın diyorum artık 32-33 yasına gelmis bir adamdan bahsediyoruz . Nonda'da oynuyor ama artık adeleler , refleksler bitmis ... Nonda'da kewell kadar gol atmıstır geldigi günden beri ... Biraz gelecegi düsünün , tamam Kewell iyiyid Galatasaray'a geldigi günden beri ama bu yastaki oyuncu bundan sonra ileri gitmez geriye dogru gider ... Hemde böyle uzun süreli bir sakatlıktan sonra ...

Ya diyorum ben sana linderothda son 1 aydır oynuyordu ne verim alıyordun ... Ben bir verim alamazsın diyorum artık 32-33 yasına gelmis bir adamdan bahsediyoruz . Nonda'da oynuyor ama artık adeleler , refleksler bitmis ... Nonda'da kewell kadar gol atmıstır geldigi günden beri ... Biraz gelecegi düsünün , tamam Kewell iyiyid Galatasaray'a geldigi günden beri ama bu yastaki oyuncu bundan sonra ileri gitmez geriye dogru gider ... Hemde böyle uzun süreli bir sakatlıktan sonra ...

Daha Kewellın yaşını bilmiyorsun varsayımlar üzerinden konuşuyorsun senle ne konuşacam ki güle güle bilader

kewell 31 yasinda. giggs halen oynuyor adam 36 yasinda. hagi de 35 ile birakmisti sanirsam

Harry Kewell -Date of birth 22 September 1978 (1978-09-22)

Kac yasında oluyor 25 yasındamı 2010-1978 hesapla seneye girecek bu adam 33'e neden bahsediyorsun ... Nonda dedigin adam da 77 dogumlu artık bitiyor bu sene gider . Kewell sakatlanmasa bu formunu devam ettirseydi 1 senede daha kadro rotasyonunda degerlendirebilirdi . Ama böyle uzun sürelik sakatlıklardan sonra yası ilerlemis bir oyuncu icin zor ...

Kac yasında oluyor 25 yasındamı 2010-1978 hesapla seneye girecek bu adam 33'e neden bahsediyorsun ... Nonda dedigin adam da 77 dogumlu artık bitiyor bu sene gider . Kewell sakatlanmasa bu formunu devam ettirseydi 1 senede daha kadro rotasyonunda degerlendirebilirdi . Ama böyle uzun sürelik sakatlıklardan sonra yası ilerlemis bir oyuncu icin zor ...

su an 31 yasinda neden anlamak istemiyorsun? taaa 9uncu ayda 32ye girecek ordada sezon coktan baslamis olacak yahu. giggs 36 yasinda buna ne diyorsun? hagi de 30undan sonra gelmedimi bize?

kewell 31 yasinda. giggs halen oynuyor adam 36 yasinda. hagi de 35 ile birakmisti sanirsam

Hagi Giggs'in yetenkleri kewell ile aynı mı . Hagi ve giggs kewell kadar sakatlıklarla ugrasmısmı ... Giggs mevki olarak nerenin oyuncusu sol acık . Ama son 2 senedir sen giggs'i kanatta oynadıgını görüyormusun .. Ya forvet arkası yada forvette oynuyor . Adam kendisi bile diyor artık eskisi kadar hızlı degilim die . Giggs yasayan bir efsane Man.Utd icin onlarda senin gibi yabancı sınırlası öyle bir olay yok ama sende maalesef ki böyle 8 yabancı gibi sacma bir kural var . 1 haftadır transfer yapmak icin elindeki yabancıları göndermeye ugrasıyorsun ... Bu sene sözlesmesi bitiyor kewell'in yeni sözlesme yapmak onunla risk bu saatten sonrada ben kewell'i satarım para kazanırım diye bir düsünce icinde olamazsın . Ama bir dos santos gelirse , onu degerlendirebilirsin .

benden 1 ay büyük kerata.....:D:D:D

Rijkaard gerekeni yapar Kewell için.

Konu, Giovani Dos Santos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt