# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

byler bu gio için kewell mı gitcek şimdi?

geldi galiba da kimin sözleşmesi fesh edilecek kewell mı nonda mı ?

Bu çocuk geldi sanırım.Hayırlı olsun demeye başlayabiliriz.

Öte yandan Doğan Haber Ajansı'nın FLAŞ gelişme olarak üyelerine servis ettiği haberde, İngiltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu.

26.01.2010

Kaynak : Sporx.com

kewell gidecekse bağrıma basmam bu çocuğu kimse de basmaz

Ohhh rahatladım artık bir tek Ali Turan kaldı bekleyeceğimiz.

Kewellın aynı yerden sakatlandığını bilmiyor herhalde kimse sezonu kapatmış hala kewellın yerine geliyor diyorsunuz kimin yerine gelecek.Zaten sezon sonuna kadar yok,eskisi gibi olmayacak zaten aynı yerinden sakatlanmış adam kolay mı toparlaması.Seviyoruz efsane şu bu diye adam sakat da olsa 5 yıl sözleşme mi imzalanacak.Sezon sonunda durumu netleşir eğer toparlayabilecekse zaten sözleşmeyi uzatmak ister yönetim eğer kabul etmezse gider

kesin mi arkadaşlar nerden duydunuz=) ins gelmiştirrr GİOOO

Kewellın aynı yerden sakatlandığını bilmiyor herhalde kimse sezonu kapatmış hala kewellın yerine geliyor diyorsunuz kimin yerine gelecek.Zaten sezon sonuna kadar yok,eskisi gibi olmayacak zaten aynı yerinden sakatlanmış adam kolay mı toparlaması.Seviyoruz efsane şu bu diye adam sakat da olsa 5 yıl sözleşme mi imzalanacak.Sezon sonunda durumu netleşir eğer toparlayabilecekse zaten sözleşmeyi uzatmak ister yönetim eğer kabul etmezse gider

bas git linderoth 2 sene sakat dolaştı kewell 2 ay dolaşcak diye mi bunlar ayıp!

skysportsda acikladilar artik sadece resmi aciklamayi bekliyecegiz

hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt