# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Yönetim sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor olabilir, o yaştaki birine o paralrarı vermek istemiyordur, daha gencini bulmuştur vs.

Sezon sonunda anlaşılamayarak gönderilirse eğer üzülsem de birşey diyemem ancak böyle kapıdan kovar gibi sözleşmesinin dondurluarak gönderilmesine eyvallah diyemem.

Sadece sakatlandı diye böyle bir muammele görmeyi hakedecek ne yaptı? Linderoth'a 2.5 sabredenler Kewell'a bunu yaparlarsa yazıklar olsun derim ancak yapacaklarını düşünmüyorum.

hayırlı ugurlu olsun göndersinler hemen nonda yı kewell ı göndermek gibi bi hata yapmazlar inş

arkadaşlar kewell gitmemeli.....

canerin bonservisi hemen alınmalı çünkü bazı gazetelerde fener peşinde diye geçiyor.. korkuyorum çünkü ribery i kaybetmiştik.......

nonda eğer böyle oynayacaksa gönderilsin.....

keşke necatiyi yollamasaydık bak şimdi dövünüyoruz........

hemen yıllardır doldurduğumuz yabancı kaleci den vazgeçilmeli.....

doktorlarımızı yenilemeli.....yahu alex tede rutin sakatlık var ama en fazla 2 hafta oynamıyor...... emre belezoğluda öyle.......

huylanıyorum ya bu sakatlıklardan.........

Eminimki Arjantin'den alıcısı çıkar. Bonservissiz geldi bonservis parasıda istemeyiz. İlla kontratını feshedelim demiyorumki.

Leo Franco gitmek isteyecek mi peki? 6 ay önce geldiği takımdan ayrılmak ister mi hiç bir oyuncu?

Linderoth'a da Elfsborg talipti, oldu mu? Ya da Nonda'ya Fransa'dan, Türkiye'den talip çıkmaz mıydı sanki?

Düşünüldüğü kadar basit olmuyor bu işler.

hadi artık resmi sitede açıklasada bi huzura kavuşsak

Dos Santos Galatasaray'da.Kewell Giderse Ağlarım..

nondayı gönderin avrupada forvetsiz oynayalım ama kewell gitmesin !!!

Leo Franco gitmek isteyecek mi peki? 6 ay önce geldiği takımdan ayrılmak ister mi hiç bir oyuncu?

Linderoth'a da Elfsborg talipti, oldu mu? Ya da Nonda'ya Fransa'dan, Türkiye'den talip çıkmaz mıydı sanki?

Düşünüldüğü kadar basit olmuyor bu işler.

Kewell'ı gönderme yolları bulucaklarına Leo'ya bir takım bulmayı deniyebilirlerdi. Ben basit olduğunu düşünmüyorum sadece Kewell'a böyle bir teklifin bile gidecek olma ihtimali kızdırıyor beni. Umarım yönetim böyle bir hata yapmaz. Yabancı oyuncu gönderilecekse öncelik Leo Franco olmalıdır benim gözümde. Sene başından beri hiç bir yararı dokunmadı. Tamam belki çok hatalı gol yemedi ancak hiç bir ekstra katkısı yok bu adamın.

Re: # Giovani Dos Santos Ramirez

maraton.com.tr den alıntıdır...

fb2010 26-01-2010 12:10:43

Şaka gibi, Aziz başkan ya adam gibi transfer yap, yada klubü en az senden iyi yönetecek herhangi birine teslim et. Biz gökhan ünalı alalım adamlar dos santosu... yazık yazık. Resmen utandım!

hadi artık resmi sitede açıklasada bi huzura kavuşsak

Resmi sitede önce nonda veya kewella yolları ayırdık yazar bi saat sonrada dos santos geldi der.Ama Kewell giderse çok çok büyük ayıp edilir adamı elano baros kardeşi gibi görüyo kewell eğer byle giderse onlarda etkilenir.

Osiyonuyla gelse ne olacak? Sanki opsiyonunu alabileceğiz. Bu trasnfer sadece 4 aylık geçici bir çözümdür, aynen Jo gibi. opsiyonu oluğ olmaması fark etmez.

Daha Caner'in satın alma opsiyonunu nasıl kullanacağımızı kara kara düşünürken bu adamınkini nasıl alacağız, sorarım size?

Opsiyon hakkı kirlaık sözleşmesi sürdüğü süece geçerlidir, yani Mayıs'a kadar. Bu süreç içerisinde belirtilen mebla yatırlılmazsa geçerliliğini yitirir, hiçbir ayrıcalığınız kalmaz.

Bizim bu süreç içerisinde Caner+Gio'nun bonservisine verilecek parayı bulabileceğimizi düşünüyor musunuz gerçekten?

Yani hiçbir ek gelirimizin olmayacağı, nakit sıkıntısı çekeceğimiz bir süreçte?

en kötü gençlerin forvetini alırız.mustafa peştemek ti sanırım.Nonda ile aynı hatta daha fazla katkı saglayacagndan eminim

Nonda gider. Santos ve Halil Altıntop gelir bu iş burada kapanır.

Kewell'ı gönderme yolları bulucaklarına Leo'ya bir takım bulmayı deniyebilirlerdi. Ben basit olduğunu düşünmüyorum sadece Kewell'a böyle bir teklifin bile gidecek olma ihtimali kızdırıyor beni. Umarım yönetim böyle bir hata yapmaz. Yabancı oyuncu gönderilecekse öncelik Leo Franco olmalıdır benim gözümde. Sene başından beri hiç bir yararı dokunmadı. Tamam belki çok hatalı gol yemedi ancak hiç bir ekstra katkısı yok bu adamın.

Leo'ya ben de tapmıyorum, Kewell'ın gödnerilmesini ben de istemiyorum ancak inan ki Leo Franco şu an gönderilmesi en zor isimlerden biridir.

Giovanni Dos Santos resmen Galatasaray'da..

Yeni transferimiz bugün/yarın açıklanacaktır.

Genç oyuncunun bir iki gün içersinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

24 Ocak'tan beri taslak olarak hazırda beklettiğimiz yazının onayı gelince bizlerde sizlere RESMEN diye belirtmek istedik.. Meksikalı yıldız oyuncu RESMEN Galatasaray'da..

FCN

Osiyonuyla gelse ne olacak? Sanki opsiyonunu alabileceğiz. Bu trasnfer sadece 4 aylık geçici bir çözümdür, aynen Jo gibi. opsiyonu oluğ olmaması fark etmez.

Daha Caner'in satın alma opsiyonunu nasıl kullanacağımızı kara kara düşünürken bu adamınkini nasıl alacağız, sorarım size?

Opsiyon hakkı kirlaık sözleşmesi sürdüğü süece geçerlidir, yani Mayıs'a kadar. Bu süreç içerisinde belirtilen mebla yatırlılmazsa geçerliliğini yitirir, hiçbir ayrıcalığınız kalmaz.

Bizim bu süreç içerisinde Caner+Gio'nun bonservisine verilecek parayı bulabileceğimizi düşünüyor musunuz gerçekten?

Yani hiçbir ek gelirimizin olmayacağı, nakit sıkıntısı çekeceğimiz bir süreçte?

Bu yüzden Kewell sene sonu beklenmeden yollanmamalı hiç bir şekilde. Hem Kewell gibi taraftarın gözünde efsane olmuş birinin sözleşmesini dondurmak yada sözleşmesi bitiyor diye 5 ay önceden göndermek inanılmaz bir ayıp olur. Dos Santos ve Caner'in 2. yarıdaki performansına göre yada bonservislerini alıp alamıyacağımıza göre Kewell'ın durumu sene sonuna doğru beklenmelidir. Ben Leo neden düşünülmüyor derken bundan bahsediyordum. Bu kadroda gitmesi takım performansını en az zarara uğratacak kişi Leo Franco'dur.

Haklısın tabi Leo Franco'nun sözleşmesi sağlamdır. Arjantin'de bonservissiz yollayabileceğimiz bir takım çıksa mükemmel olur.

Bu yüzden Kewell sene sonu beklenmeden yollanmamalı hiç bir şekilde. Hem Kewell gibi taraftarın gözünde efsane olmuş birinin sözleşmesini dondurmak yada sözleşmesi bitiyor diye 5 ay önceden göndermek inanılmaz bir ayıp olur. Dos Santos ve Caner'in 2. yarıdaki performansına göre yada bonservislerini alıp alamıyacağımıza göre Kewell'ın durumu sene sonuna doğru beklenmelidir. Ben Leo neden düşünülmüyor derken bundan bahsediyordum. Bu kadroda gitmesi takım performansını en az zarara uğratacak kişi Leo Franco'dur.

Haklısın tabi Leo Franco'nun sözleşmesi sağlamdır. Arjantin'de bonservissiz yollayabileceğimiz bir takım çıksa mükemmel olur.

Leo'nun sözleşmesi kaç yıllık ve yılda kaç para alıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt