# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Bana kalırsa nonda gönderilicek çünkü keita nın takıma geri dönüşü ve keita'nın madrid maçında oynayabiliceğini düşünerek nonda gider diye düşünüyorum.Gaziantepspor maçında nondanın 90 dk forma giymesi ve kötü oynaması ayrıyetten penaltıyı nondanın kullanması nonda'nın son maçı olduğunu işaret edebilir.Ayrıca keita'nın nonda'dan şuanki formuyla zaten madrid maçında daha iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Bana kalırsa nonda gönderilicek çünkü keita nın takıma geri dönüşü ve keita'nın madrid maçında oynayabiliceğini düşünerek nonda gider diye düşünüyorum.Gaziantepspor maçında nondanın 90 dk forma giymesi ve kötü oynaması ayrıyetten penaltıyı nondanın kullanması nonda'nın son maçı olduğunu işaret edebilir.Ayrıca keita'nın nonda'dan şuanki formuyla zaten madrid maçında daha iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Santos gelirse şundan % 100 eminim Atletico maçında forvette Santos oynar

Keıta---------------------Arda

-------Giovani -Santos-------------- şekinde çünkü Keıta´nın temel özelllikleri kanat için daha uygun ve Santos Keıtadan daha çok görev aldı forvette kariyerinde

Ciddi değilsin inş.

Kewell öz,Santos üvey evladınmış gibi konuştun

Kewell giderse dos santos her kötü oynadığında stad Kewell diye inler.

Yeni stadda oynamayı yabancılar içinde en çok Kewell hakediyor ama sırf 2 ay sakat diye şişirme bi bebeye bu hakkı tanıyoruz

Aynı fikirdeyim Keitayı Madrid maçında forvete koy Nondanın şuanki yaptıklarını tek bacağıyla yapar.

Santos gelirse şundan % 100 eminim Atletico maçında forvette Santos oynar

Keıta---------------------Arda

-------Giovani -Santos-------------- şekinde çünkü Keıta´nın temel özelllikleri kanat için daha uygun ve Santos Keıtadan daha çok görev aldı forvette kariyerinde

evet öylede olabilir.Nonda şuan kalsa bile atletico madrid maçında ne kadar verimli olur tartışılır.

Kewell giderse dos santos her kötü oynadığında stad Kewell diye inler.

Yeni stadda oynamayı yabancılar içinde en çok Kewell hakediyor ama sırf 2 ay sakat diye şişirme bi bebeye bu hakkı tanıyoruz

Sene sonu Kewell'ın sözleşmesi bitiyor zaten.Kalmak istemeyebilir sene sonu

Bildiğim 3 yıllık ve 1.5 M Euro civarı alıyordur.

O zaman sözleşmesinin feshi için ekstra tazminat maddesi yoksa 2,5 x 1,5'dan 3,75m Euro para eder, böyle bir harcama da yapılmaz. Franco da normalde yanaşmaz ama yanaşsa ve anlaşma yapılsa bile olsa olsa taş çatlasa minimum 1,5-2'ye ayrılmayı kabul eder. Bu para bile verilmez. Franco'nun gönderilmesi Franco'nun da gitmeyi isteyeceği bir takımdan teklif gelmediği sürece imkansızdır. Tartışmaya gerek yok.

Ayrıca benim fikrim ligin önemli kısmı gelirken Rijkaard da elindeki tek tecrübeli kaleciyi bırakmaz, o da ayrı.

Ve Santos Galatasaray'da...

İngiltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu

DEVRE arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Lucas Neill ve Jo’nun ardından üçüncü bombayı da patlattı. Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Tottenham’ın 20 yaşındaki Meksikalı yıldızı Giovanni Dos Santos, sarı kırmızılı takımda...

yeni düstü bu haber nete!!!

Şu anda gelen adamın mevkisi ne olursa olsun gerektiğinde santrafor mevkisinde de oynatılmak için alınıyor bu kesin, yani Santos gelirse zaman zaman o da merkez forvet olarak oynatılacak, John Terry'yi getirsek o bile o mevki için düşünülüyor demektir çünkü Avrupa Ligi'nde eksiğimiz o mevkide ve başkan'ın açıklamaları da bu eksikliği doldurmak yönünde.

Sene sonu Kewell'ın sözleşmesi bitiyor zaten.Kalmak istemeyebilir sene sonu

Kewell - Baros - Keita - Meira - Neill ... unuttuklarım da olabilir bu kadar adamın transferini bitiren Lincoln gibi nazlı bi adamı transfer edebilen bir yönetim Kewell'ın sözleşmesini 2 günde uzatırdı. Bir orta yol da muhakkak bulunurdu. Anlaşmayı denemedik bile.

O zaman sözleşmesinin feshi için ekstra tazminat maddesi yoksa 2,5 x 1,5'dan 3,75m Euro para eder, böyle bir harcama da yapılmaz. Franco da normalde yanaşmaz ama yanaşsa ve anlaşma yapılsa bile olsa olsa taş çatlasa minimum 1,5-2'ye ayrılmayı kabul eder. Bu para bile verilmez. Franco'nun gönderilmesi Franco'nun da gitmeyi isteyeceği bir takımdan teklif gelmediği sürece imkansızdır. Tartışmaya gerek yok.

Ayrıca benim fikrim ligin önemli kısmı gelirken Rijkaard da elindeki tek tecrübeli kaleciyi bırakmaz, o da ayrı.

Ben zaten fesh edelim demedim. Arjantin'den bir takım bulursak gönderebileceğimiz ilk tercihimiz Leo'yu göndermek olmalıdır dedim. Bonservissiz verebiliriz çünkü zarara girmeyiz bonservissiz imzaladığımız için.

Bu skysports dışında bir kaynak var mı bugün Dos Santos hakkında?

Aynı Jo gibi oldu heryerde çıkıyor haberler.

Caner'in kesilmesiyle sonuçlanmaz umarım bu transfer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt