# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

giltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu.

20 yaşında olmasına karşın Meksika Milli Takımı'nın formasını 22 maçta giyen Giovanni Dos Santos geçtiğimiz sezonu Ipswich Town'da kiralık olarak geçirmişti. Dos Santos bu sezon ise Tottenham formasıyla sadece 3 maçta forma giyebilmişti.

Transfer haberi henüz Sarı Kırmızılı camia tarafından doğrulanmadı. Kulübün resmi internet sitesi de henüz bir bilgi vermedi.

DOS SANTOS KİMDİR?

TAM ADI: Giovani dos Santos Ramirez

DOĞUM TARİHİ: 11 Mayıs 1989

DOĞUM YERİ: Monterrey, Meksika

MEVKİİ: Hücuma yönelik orta saha

KULÜPLERİ: Monterrey, Barcelona, Tottenham, Ipswich Town (kiralık), Tottenham

Santos cehennemde oynayacak

Tottenham'ın Meksikalı genç yeteneği Giovani dos Santos'un Cim Bom'a transferi Meksika basınında 'Santos cehennemde oynayacak' başlığı ile manşetlere çıktı.

El Diario de Yucatan, okuycuları için Santos'un müstakbel takımı G.Saray'ın tanıtımını yaparken, Sarı-Kırmızılı taraftarların dünyaca ünlü ateşli coşkusuna dikkat çekti. PasionSports ise 'Gio Galatasaray'da' başlığıyla bu transferi okuyucularına duyurdu.

PasionSports haberinde 'Giovani dos Santos'un G.Saray'a kiralanması neredeyse kesin' ifadesini kullanıp, 'Meksikalı futbolcu, Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor. Gio, G.Saray'da 6 ay oynayacak ama satın alma opsiyonu da Türkler'de olacak. Dos Santos'u 2007'de Barcelona'da ilk oynatan Rijkaard, G.Saray'ın hücum hattını güçlendirmek için ilk tercihini Meksikalı oyuncudan yana kullandı' diye yazdı.

kaynak:Galatasaray bombayı patlattı haberi - 26 Ocak 2010 Salı 12:10

Kewell 32 yaşında ve Nisan ayına kadar yok,kaldıki Kewell ile önümüzdeki sene için sözleşme imzalansa bile onun yaşadığı sakatlığın nüksetme ihtimali çok yüksek,ayrıca Kewellın maliyetide bir hayli fazla,bu yönden bakınca yönetime hak vermemek mümkün değil.

Tabiki Kewellın 1.5 yılda Galatasaraya katkısı kesinlikle tartışılmaz,bana göre Kewell Türkiyeye gelmiş en profesyonel yabancı futbolculardandır,böyle bir yıldız oyuncunun saçma sapan bir maçta sakatlanmasıda ayrı bir paragraf,umarım yapılacak olan tetkiklerde çokda önemli bi sakatlık çıkmaz.

Ayrıca ben Santos yerine orta sahaya oyuncu alınmasından yanayım kanat oyuncularımız ve alternatifleri yeterli.

SKY Sport güvenilir midir ?

Bu adamın bonservisini almaya imkan yok

Kewell 'da Nonda'da gitmeli artık herşey tadında güzel.

Takımın geçnleşme zamanı geldi.

aynen böyle aynen...

kewell gitti diye taraftarlığı mı bırakalım yani dünyanın sonu mu sanki? evet süper karakterli süper bir futbolcu buna diyecek yok... ama herşey bir yere kadar... adam 1. profesyonel futbolcu zaten, gideceğini kafasına koymuş olmalı...

keşke kewell sakat olmasaydı da nonda gitseydi...

Kewell 32 yaşında ve Nisan ayına kadar yok,kaldıki Kewell ile önümüzdeki sene için sözleşme imzalansa bile onun yaşadığı sakatlığın nüksetme ihtimali çok yüksek

hatırlarsanız geçen sene de aynı bölgeden sakatlanmıştı ve 1 1.5 ay oynayamamıştı devre arası öncesinde... bize gelmeden öncede aynı bölgeden operasyon geçirmişti...

santos u büyük ihtimalle aldık.Bugün duyurulabilir siteden.

İngiliz Basını bize kiralık gittiğini açıklamış.

hatırlarsanız geçen sene de aynı bölgeden sakatlanmıştı ve 1 1.5 ay oynayamamıştı devre arası öncesinde... bize gelmeden öncede aynı bölgeden operasyon geçirmişti...

Doğru geçen sene bu zamanlardı sanırım,yani kısaca Kewell seneye 33 yaşında olacak ve sakatlanma ihtimali dahada yükselecek,ben yönetime hak veriyorum kaldıki Kewell yüksek ücretde talep ediyor.

haldun abinin performansında düşüş var demektir dos santos da alınırsa bütün ara transferleri medyada okuduk olmadı ki ters köşe yapmasını sevdik biz

Ya takımın bu seneki en faydalı oyuncusu Kewell sakatlanınca bir anda artık gitmeli oluyor.Yazık cidden.

ntvsporda izledim skysport kiralık ve opsiyonun bizde olacağını söylemiş

Ya takımın bu seneki en faydalı oyuncusu Kewell sakatlanınca bir anda artık gitmeli oluyor.Yazık cidden.

hocam adamı gönderen yok, sözleşmesi dondurulacak hepsi bu... kendisi zaten kafasında gitmek varsa ki benim tahminim bu yönde ailemi çok özlüyorum diye açıklamaları vardı sezon içinde, yapacak bişey yok...

faydası olmadıktan sonra ne diye kontenjan kaplasın... keşke nonda gitseydi ama şöyle düşünün nonda ne kadar kazmalık yapıyor olsa bile şu an için en hazır forvetimiz... ayrıca sakatlanmıyorda sürekliliğide var...

kesin bir şey yok ama Meksika spor servislerindede adı geçiyor ama ne dediğini anlamıyorum;9

Aldık aldık.Bak görürsünüz...

hocam adamı gönderen yok, sözleşmesi dondurulacak hepsi bu... kendisi zaten kafasında gitmek varsa ki benim tahminim bu yönde ailemi çok özlüyorum diye açıklamaları vardı sezon içinde, yapacak bişey yok...

faydası olmadıktan sonra ne diye kontenjan kaplasın... keşke nonda gitseydi ama şöyle düşünün nonda ne kadar kazmalık yapıyor olsa bile şu an için en hazır forvetimiz... ayrıca sakatlanmıyorda sürekliliğide var...

Bi geriden okumaya başla bakıyım gönderenler var mı yok mu? :)

keşle leo franco'nun sözleşmesini dondurabilselerdi hatta fesh etselerdi... ufuk fazlasınla yeter bize...

Ulan bu neymis be...Heryer Transfer Bitti diyor bagira bagira ama haala birsey yok..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt