# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Geldi galiba.

Arkadaşlar Levent Tüzemen Galatasaraya çok yakın gazetecidir.Dün futbol gündeminde bu transferin bittiğini, şuan için Kewellın durumunun netlik kazanılması için çaba sarfedildiğini ve Kewellın büyük ihtimalle sözleşmesinin askıya alınacağını ve perşembeye kadar duyurulacağını söyledi.

Geliyo geliyo...:)

uçak biletini aldı şu an gözümün önümde... doğukan tekiner londradan bildirdi

valla arkadaşlar, Jo neysede Dos Santos'un opsiyonunu alabilirsek gerçekten büyük işler yapmış oluruz adam daha 20 yaşında ve FR ısrarla istiyor onu... 1 sene bizde oynadıktan sonra başka takımlara satar iyi de paralar kazanabiliriz... yani Dos santos'un opsiyonlu alınması Jo'nun opsiyonlu alınmasından kat ve kat daha önemlidir...

kewellın gitmesi kadar mantıklı bişey olamaz.nisana kadar yok yaşı gelmiş 32ye kronik sakatlıkları var.kewellı çok severim ama yapılması gereken onun mevkisinede bi adam aldığımıza göre caner gibi deli bi yetenek de şu anda takımımızda olduğuna göre acı ama gerçek kewell gidiyor dos santos geliyor.hayat çok acımasız yapcak bişey yok.ben yönetimi sonuna kadar destekliyorum.Hiçbişey Galatasaraydan üstün değildir.Hiçbir futbolcu da Galatasarayın başarılı olmasından önemli değildir

Kewell gönderiliyorsa hayırlı mayırlı olmasın bu transfer... ne diyim...

Transfer gerçekleşti.Her iki arafta anlaştı.Şu an Galatasaray'dan hangi oyuncunun gideceği tartışılıyor.1-2 gün sonra bu netlik kazanıp Dos Santos'u duyuracak yönetim...

Kewell sız GS olmaz ya ben onu daha kaptan olarak görmek istiodum GS 'da Giovanni başlatmasın şimdi...

ben biliyorum ki kewell'ın gitmesine sebep olacak oyuncu messi bile olsa taraftar tarafından sevilmeyecek desteklenmeyecek...

Kewell gönderiliyorsa hayırlı mayırlı olmasın bu transfer... ne diyim...

Sizi tebrik ederim Kewell sevgisi Galatasaray düşmanlığına dönüştü.Bi şunu demediğiniz kaldı ''Kewellsız Galatasaray'ın iki yakası biraraya gelmesin,Avrupalar da ligde sürünsün inşallah'' bunu da derseniz inanın hiç şaşırmam..

Leo

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Keita-Elano-Sarp-Caner

Arda-Gio

Avrupada bu kadro ile gayet güzel maçlar çıkartabiliriz,Nonda gibi hiç bir işe yaramayan adamı oynatmanın bize bir artık sağlayacagını sanmıyorum.

İsterseniz Keita'yı forvete çekersiniz çok ofansiz oldugunu düşünuyorsanız Arda sola geçer Caner'in yerine orta sahaya daha çok koşan adam koyarsınız.

Nonda vazgeçilmez degil.

Nonda Gitsin

Şu anda yapılması gereken tek şey var.Oda Baros'un sözleşmesinin askıya alınması.Nonda gönderilirse Avrupa'da oynayacak forvet yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt