# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Caner'in kesilmesiyle sonuçlanmaz umarım bu transfer...

Hocam bu tansferi kısa vadeli düşünmemek lazım.Öncelikle Dos Santos Messi gibi bir adam;ters ayakla etkili.Yani onun için sağ forvet en verimli bölgesi.Ayrıca milli takımda 10 numara pozisyonunda oynuyor.Buraya a bir alternatif.Yani Caner'le neredeyse hiçbir mevkide kesişmiyor.Ayrıca geldi diye direk 11 oynatacak değil Rıjkaard.Ara ara yer verecektir.Eğer memnun kalırsak,lige uyum sağlarsa bonservisini alırız.

4 aylığına kiraladığımız adamı oynatırız kanımca...

Hocam bu tansferi kısa vadeli düşünmemek lazım.Öncelikle Dos Santos Messi gibi bir adam;ters ayakla etkili.Yani onun için sağ forvet en verimli bölgesi.Ayrıca milli takımda 10 numara pozisyonunda oynuyor.Buraya a bir alternatif.Yani Caner'le neredeyse hiçbir mevkide kesişmiyor.Ayrıca geldi diye direk 11 oynatacak değil Rıjkaard.Ara ara yer verecektir.Eğer memnun kalırsak,lige uyum sağlarsa bonservisini alırız.

Saydıklarının aynısı Caner için de geçerli:) O da iyi oynarsa onun da bonservisi alınacak. Demek istediğim umarım burada bir tercih durumunda kalmayız.

Saydıklarının aynısı Caner için de geçerli:) O da iyi oynarsa onun da bonservisi alınacak. Demek istediğim umarım burada bir tercih durumunda kalmayız.

Ben ilerleyen yıllarda Caner'in sol bekimiz olacacağını düşünüyorum.Yani her türlü alınır bonservisi.

Ultraslandaki yazının birini aktarmak lazım boşuna tekrardan yazmayayım

burda hepimiz kewell ı çok seviyoruz.

ama yönetime karşı cephe almak hemde bir futbolcu için çok saçma.

adnan polat ve yönetimi emin olun kulüp mefaatlerini bizden daha çok düşünür.

eğer kalması daha iyi olacaksa zaten merak etmeyin kimse göndermez kewell ı. şayet gitmesi gerekiyorsa ( gitmekten kastım dondurmada olabilir ) zaten yönetim bunu hoca ile defalarca konuşup kulüp menfaati için yapar.

burda yönetim alehine yazılan bazı yazıları cidden anlamıyorum.

işin gerçeğini !!!, olmuş olayları !!! , olması muhtemel şeyleri , gerçek düşünceleri !!! bilmeden bir futbolcuya destek olacam diye yönetimimize bu tarz suçlamaları yapanları anlayamıyor ve kınıyorum.

1 hafta önce en büyük başkan bizim başkan. şak şak şak

şimdi tukaka . aferin.

vicadnım çok rahat. ben bugün avatarımı kewell yapmadım. imza attığı gün yaptım. belki bu forumda onun en büyük hayranıyım.2000 yılından beri bu böyle.

sadece şukadarını söyleyim bazen herşey dışardan göründüğü gibi değildir.

bu kararları alan kim ?

başkan ve yönetim.

onlardan daha çok şey mi biliyorsunuz yada onlardan daha çok mu seviyorsunuz takımı?

bence yapılacak en doğru şey yönetime alacağı kararda destek olmak. vardır bir bildikleri diyin. çünkü şuana kadar hep doğruları yaptılar.

nerden biliyorsunuz belki açıklayamadıkları şeyler vardır. düne kadar başkana methiyeler düzülüyor ve martta seçimi kazanmalı deniyordu. bir kararlamı kötü başkan oldu.

üstelik yönetim daha karar vermedi. belki nonda gidecek. belki kewella anlaşıp sadece dondurulacak.

yada en korkulan olan fesih olacak.

kendi adıma karar ne olursa olsun kulüp menfaatleri herşeyden öte olduğu için başkanımın kararına saygılı olacağım.

Kimseyi seviyoruz diye 75 yaşına kadar burada tutacak değiliz..

Kimler geldi kimler geçti bu formadan..

Yeri geldi Bülent kaptana, yeri geldi Hakan Şükür’e , yeri geldi Hasan Şaş’a yeri geldi Suat Kaya’ya ve daha nicelerine bırak futbolu yada seni düşünmüyoruz artık dediler..

Herkesin zamanı vardır..

Kewell’ında Galatasaray’da süresi dolmuştur.. (Bence)

Not: Kimse bana martafallar okumasın daha geçen haftaya kadar Bizimle Kal Herry diyordun diye.. Galatasaray’ıma faydası dokunmayacaksa Babamda olsa yol ver gitsin...

Not2: En az sizler kadar Kewell’ı seviyorum ama GALATASARAY’ı daha çok seviyorum..

Sky Sport haberi

Turks target Giovani loan

Spurs to let winger go out on loan

Sky Sports News understands Tottenham winger Giovani dos Santos is set to join Galatasaray.

The Turkish giants have lined up a loan deal for Giovani, who has struggled to establish himself at White Hart Lane since arriving from Barcelona in the summer of 2008.

The Mexican international enjoyed a loan spell at Ipswich last season and Tottenham are ready to loan him out again.

The 20-year-old has made only three appearances for Spurs this season and he is keen on a move away in search of regular first-team football ahead of this summer's World Cup finals.

Galatasaray are believed to have the option to make Giovani's move permanent if he impresses during his loan spell in Turkey.

Ben ilerleyen yıllarda Caner'in sol bekimiz olacacağını düşünüyorum.Yani her türlü alınır bonservisi.

Umarım dediğin gibi olur. Çünkü alınırsa sağda keitayı kesemeyeceği için solda Caner'i kesecektir. Bizim sistemimizde on numara görevi de üstlenemez.

Turks target Giovani loan Spurs to let winger go out on loan

Sky Sports News understands Tottenham winger Giovani dos Santos is set to join Galatasaray.

The Turkish giants have lined up a loan deal for Giovani, who has struggled to establish himself at White Hart Lane since arriving from Barcelona in the summer of 2008.

The Mexican international enjoyed a loan spell at Ipswich last season and Tottenham are ready to loan him out again.

The 20-year-old has made only three appearances for Spurs this season and he is keen on a move away in search of regular first-team football ahead of this summer's World Cup finals.

Galatasaray are believed to have the option to make Giovani's move permanent if he impresses during his loan spell in Turkey.

Cidden nie Leo Franco'nun gönderilmesi gündeme gelmiyorki. Ufuk bundan daha kötü olamaz. Tek bi maçla bile ne kadar güzel degajlar attığını gördük, ancak Leo geçen maç etrafı bomboşken gidip takım arkadaşının kafasına nişanlıyor.

Kewell konusu ise evet eski büyük sakatlığı nüksetti ve bencede sezon sonu döndüğünde yaşı ve sakatlığı nedeniyle eski formunu ve hızını yakalayamayacak. Bende çok çok seviyorum Kewell'ı nolursa olsun gitmesin yada sözleşmesi dondurulmasın. Leo yollansın sene sonu geldiğinde Kewell'ın durumuna tekrar bakılır.

Gio ise eğer opsiyonda bizde ve 6 ay kiralıksa hiç riskli olmaz. Eğer Barça'daki formuna yaklaşamazsa opsiyonu kullanmayız, eğer kendini gösterebilirse Kewell'la yollar ayrılıp Gio'nun bonservisini alırız.

Degaj bu takımda sadece zorda kalırsa atılır, kaleciler topu eliyle oyuna sokmak zorunda ve stoperler oyunu ileride kurmakta.

İnşallah Nonda gider,ben avrupada forvetsiz kalmaya razıyım

Nonda oynayınca yarardan çok zararı dokunuyor,zaman ilerliyor yaşda ilerliyor bu saaten sonra eski formuna dönecegini sanmıyorum,Kewell'da bu saaten sonra eski formuna dönemez ama Kewell yaptıkları ile kalmayı hak ediyor,uzun süre oynamayacak olsada.

Hagi'den sonra hiçbir yabancı bu kadar sevilmedi.Kewell sevgisinin yeri kolay kolay dolamaz.

Ben Kewell in kendisi istemedikce gönderileceğini düşünmüyorum. Bir bilgim yok ama sezon sonunda zaten gitmeyi ve seneye Galatasarayda kalmayı düşünmüyorsa bunuda yönetime iletmiş ise Dos Santos'un alınıp zaten 2 2,5 ay oynamayacak ve sezon sonunda gitmeyi kafasına koymus bir kewell'ın simdiden gitmesi daha iyi diye düşünüyorum en azından yerine alınabilecek oyuncu denenmiş olcak. Caner konusundada o da sezon sonunda opsiyonu kullanılırsa 3,5m euroydu sanırım belkide Tottenham'ın 6M euro ya aldığı Santosu Canerin opsiyon bedeline yakın bir fiyatla vermeyi kabul etmis olması halinde işler çok farklı olabilir diye düşünüyorum.

Bi kaç oyuncu kalacak diye yok avrupadan elenelim şu kalsın bu kalsın demek olmaz arkadaşlar mantıklı düşünün. Burada önemli olan Galatasarayın başarısı. Bana kalırsa Kewell'da Nonda'da gitmeli.. Takım yavaş yavaş gençleşmeli artık. Kaldı ki Giovanni'yi Opsiyonuyla beraber alabilirsek muthiş olur. Çünkü bu adam harika bir yetenek. Ronaldinho'ya benziyor stili ve vuruşları. Bence faydalı olacaktır. Hatta Rijkaard ile coşacaktır..

Kewell 'da Nonda'da gitmeli artık herşey tadında güzel.

Takımın geçnleşme zamanı geldi.

Kewell'ın gitmesi cok saçma, Nonda gitsin. Gençlerden bir oyuncu koyarız forvete Nonda'dan daha cok iş yapar Uefa'da. Zaten Gio gelecek, o da forvet deil sonucta..

Hemen açıklayalım..

Son Durum turkspor.net in günler önce verdiği aynı yerde..

Şimdi isterseniz 19.1.2010 SALI günü saat 14:37 de verdiğimiz şu habere bakalım..

BUGÜN TÜM MEDYA.. G.SARAY'DA KONTENJAN SIKINTISI DİYOR..

Turkspor.net ne yazmış.

GALATASARAY'DA YABANCI TRANSFERİNDE BÜYÜK SIKINTI.... HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

.. Evet.. Galatasaray'da yabancı transferinde en büyük sıkıntının KONTENJAN OLDUĞUNU yazmıştık.. Olay aynen öyle gelişti ve burada kilitlendi..

ŞİMDİ GELELİM.. ALİ TURAN OLAYINA..

Tam bir ay önce..

Evet tam bir ay önce..

Turkspor.net ALİ TURAN G.SARAY İLE ANLAŞTI MI? TURKSPOR.NET PAZARLIĞIN

PERDE ARKASINI ve SON DURUMU AÇIKLIYOR
Başlığı ile yazdığı haberde, bugün spor medyasının attığı manşetleri o gün ziyartcilerine vermiş..

Hatta istenen rakam bile aynı..

Bu haberden sonra da turkspor.net defalarca KAYSERİSPOR yönetiminin, genel menajerinin, başkanının, onursal başkanın AYAK OYUNLARINI ORTAYA KOYMUŞ, ALİ TURAN DİK DURDUĞU MÜDDETÇE KAYSERİ'NİN ELİ KOLU BAĞLI DEMİŞTİ..

Şimdi ALİ TURAN DA SON DURUM NE ? diyenler için BİR AY ÖNCE VERDİĞİMİZ haberimizi bir kez daha okuyun diyoruz.. ALİ TURAN DA SON DURUM, BİR AY ÖNCE NE YAZMIŞSAK AYNI NOKTADA..

ALİ TURAN DA SON DURUM.. İŞTE BİR AY ÖNCE VERDİĞİMİZ HABER... HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

PEKİ ALİ TURAN NE OLACAK.

Kayseri Ali Turan'ı G.Saray'a verecek..

Başka yolu yok..

4 ay sonra elini kolunu sallaya sallaya gelecek bir futbolcudan para kazanmayacak kadar GERİ ZEKALI bir kulüp olamaz..

Olursa KAYSERİ DÜNYADA İLK OLUR..

Eğer bunu GURUR VE NAMUS MESELESİ YAPARLARSA, 4 ay sonra gelir..

Bunu defalarca yazdık.. ALİ TURAN G.SARAY'da..

G.Saray yönetiminin artık REST ÇEKİP..

TAMAM BEYLER BURAYA KADAR..

İŞTE VERECEĞİMİZ PARA..

SİZ BİLİRSİNİZ demesi lazım..

O kadar..

LİNDEROTH GİTTİ.. HEEY JO HOŞGELDİN..

Turkspor.net bu haberi duyurduktan bir hafta sonra SPOR MEDYASI aynı haberi duyuruyordu..

tarih.. 20.1.2010 ÇARŞAMBA 18:54:00

HABER BAŞLIĞIMIZ..

FLAŞ.. FLAŞ. FLAŞ. SON DAKİKA.. VE LİNDEROTH İLE YOLAR

AYRILDI. JO'NUN ÖNÜNDEKİ ENGEL KALKTI.. HEYY JO G.SARAY'A

HOŞGELDİN..

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

... VE GİOVANNİ DOS SANTOS BOMBASINI İLK KEZ TURKSPOR.NET JO'NUN TRANSFER HABERİNİ VERDİĞİ GÜN ŞU BAŞLIKLA DUYURMUŞTU..

TARİH: 21.1.2010 PERŞEMBE 00:26

GALATASARAY ÇILDIRMIŞ OLMALI.. LUCAS NEİLL.. JO'dan SONRA

SIRADA İNANILMAZ BİR İSİM VAR.. İŞTE O İSİM TURKSPOR.NET

FARKI İLE.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

Evet.. Daha JO 'nun Transfer haberini duyurdğumuz manşetin DUMANI ÜZERİNDEYKEN, istihbarat kaynaklarımız İŞTE ESAS BOMBA ABİ HEMEN MANŞET YAPIN diyerek.. GALATASARAY DOS SANTOS İLE ANLAŞTI.. NONDA DA GİDİYOR.. dediler..

ve turkspor.net o gün haberi GALATASARAY ÇILDIRMIŞ OLMALI diyerek verdi..

Sonraki günlerde bildiğiniz gibi BÜYÜK (!) diye bilinen gazeteler YOK ARTIK G.SARAY başlıkları ile taklit ettiler..

PEKİ DOS SANTOS OLAYI NEREDE?

Dos Santos olayı o gün duyurduğumuz yerde..

DOS SANTOS GALATASARAY İLE ANLAŞTI..

JO'DAN SONRA GALATASARAY FORMASI GİYECEK..

Yani bu haberi verdikten sonra turkspor.net bir haftadır DOS SANTOS u yeni yeni duyuran hatta son olarak SKY bilmem ne kanalının haberini manşet yapanlar gibi DOS SANTOS G.SARAY İLE ANLAŞTI MI diyecekti..

Yani TİYATRO ORTADA.. Turkspor.net, ziyaretcileri ile haberin ilk duymanın , duyurmanın, öğrenmenin keyfini yaşarken, SPOR MEDYASINDAKİ TİYATROYU ve KAPLUMBAĞA HIZINI bazen gülerek, bazen içi acıyarak (Medya bu duruma düşmemeliydi diyerek) seyrediyor..

EVET O GÜN SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ BUGÜN DE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ..

DOS SANTOS G.SARAY'da..

Turkspor.net NEİL ve JO dan sonra KLASİK OLARAK, TRANSFERİ BİTEN FUTBOLCULARIN GENİŞ ANALİZİNİ YAYINLAMAYI KLASİK HALE GETİRMİŞTİ..

DOS SANTOS'un transferinin bittiğini duyurduğu günün ertesinde İŞTE DOS SANTOS diyerek şu ANALİZİ Yapmıştı..

22.1.2010 CUMA tarihinde saat 01:38:00 de verdiğimiz ... İŞTE GİOVANNİ DOS SANTOS analizi..

İŞTE GİOVANNİ DOS SANTOS.. ANALİZİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

BİR HAFTA ÖNCE, DÜNYAYA VE TÜRKİYE'YE DOS SANTOS G.SARAY'DA haberini duyuran TURKSPOR.net bu saatten sonra ne diyebilirdi ki..

Ancak transferde sıkıntı olduğunda ya da gerçekleşmeyeceği bir durumda HABERİ SAYFALARINA KOYARDI..

HERGÜN YENİ BİRBAŞLIKLA .. DOS SANTOS GELİYOR.. ANLAŞILDI.. BİZ VERDİK .. Demek çok mu iyi olurdu..

SON SÖZ..

DOS SANTOS, BELKİ YARIN..

BELKİ YARINDAN DA YAKIN..

KONTENJAN DA DURUM NE?

Başkan Adnan Polat'ın açıklamalarına bakılırsa KEWELL GİDİCİ..

Ama turkspor.net olarak baktığımızda bu gidiş normal bir gidiş değil..

EVET KEWELL GİDEBİLİR..

DOS SANTOS'a yer açılabilir..

NONDA KALABİLİR..

ANcak. KEWELL olayının kokusunun daha sonra çıkacağı açık..

PEKİ PERDE ARKASINDA NE OLABİLİR..

Başkan Polak İYİLEŞMESİ UZUN SÜRER SEZONUN SON 4-5 MAÇINDA ANCAK OYNAR derken, İŞİMİZE ARTIK YARAMAZ mesajı veriyordu..

Bize göre KEWELL ile Aralık ayından beri YENİ SÖZLEŞME İMZANALANAMIYORDU.. KEWELL İYİ PARA İSTİYORDU..

Sezon sonunda kalması için de CİDDİ PARA VERİLMESİ gerekiyordu..

Galatasaray yönetimi KEWELL'A VERECEĞİMİZ PARAYI, DOS SANTOS'A VERİRİZ YENİ BİR HEYECAN OLUR.. KEWELL DA HİZMETİNİ TAMAMLAR diye düşündü..

Ancak taraftar baskısını azaltmak için İKİ, ÜÇ HATTA DÖRT aylık SAKATLIĞI VAR haberleri ortaya atıldı..

YANİ KEWELL GİDER..

AMA SEBEP SAKATLIK DEĞİL..

Orduspor maçında sakatlanan sonra üç kez idmana çıkan bir adam nasıl olur da bir anda 4 AY SAKATLIĞI çıkar

Dediğimiz gibi bunun kokusu da daha sonra çıkacaktır..

Son söz..

Turkspor.net ziyaretcileri ile bir kez daha, SPOR MEDYASINDAN günler , bazen haftalar bazen aylar önce haberin heyecanını yaşamanın mutluluğunu yaşıyor, tüm dostlara ve TURKSPOR.NET ailesine gösterdikleri sevgi, güven ve destek için teşekkür ediyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt