# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Bu ne yav hareketlenmiş forum resmen :) Gio'mu geliyormuş n'olmuş okutmayın bana 10 sayfa geriden:D

Gibi mi?Resmen saçmalamış..Dos santos Birkaç sene sonra dünyanın en iyi oyuncularından biri olma potansiyeline sahip bir oyuncu..Bu oyuncuyu mehmet ve özer ile nasıl karşılaştırabilirsinizki üstelik daha 20 yaşınada bir ay önce girmiş..

Rengini Belli Etsin Açıkca :f50:

Ş......z medya Rijkaard'ın imza törenini bile bu kadar göstermedi...

Bizim showa ihtiyacimiz yok..Varsin göstermesinler...

Aziz sampiyon olamazsa canli yayin yapilmasini isterim ama...

Yüzünün ifadesini görmek isterim...Ne yapacagini sasirdi...

Mehmet Topuz´u Cristiano Ronaldo gibi gösteriyor:D

İngiliz basını Galatasaray'ın Tottenham’ın Meksikalı oyuncusu eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos'la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.

Frank Rijkaard'ın takımın başına gelmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, Hollandalı teknik adamın Barcelona'da birlikte çalıştığı Giovanni Dos Santos ismi ağırlık kazanmaya başladı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'da yer alan habere göre, Meksikalı oyuncu Galatasaray ile anlaşmak üzere.

13 kez Meksika milli takımı forması giyen Dos Santos, Barcelona'nın alt yapısında yetişti. 20 yaşındaki oyuncunun transferinde en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli.

İngiliz basını Galatasaray'ın Tottenham’ın Meksikalı oyuncusu eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos'la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.

Frank Rijkaard'ın takımın başına gelmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, Hollandalı teknik adamın Barcelona'da birlikte çalıştığı Giovanni Dos Santos ismi ağırlık kazanmaya başladı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'da yer alan habere göre, Meksikalı oyuncu Galatasaray ile anlaşmak üzere.

13 kez Meksika milli takımı forması giyen Dos Santos, Barcelona'nın alt yapısında yetişti. 20 yaşındaki oyuncunun transferinde en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli.

Zaten şu Galatasaray da ama böyle bi engel var .Ya bu oyuncu ile anlaşıldı ama eşi ikna edilemiyo felan felan medya iyi kıvırıyo böyle işleri.

Ya erken maci olan biziz daha bekliyoruz, demin topuza imza attirdilar sov yapiyolardi.

Ilk transferleri biz yapmaliydikk.

Sezona en erken biz giricez en erkende transferleri bizim yapmamız lazım ama hala beklemedeyiz en doğru transferleri yapmak için bekliyo olabiliriz ama biraz elimizi çabuk tutmamız lazım.

Ya erken maci olan biziz daha bekliyoruz, demin topuza imza attirdilar sov yapiyolardi.

Ilk transferleri biz yapmaliydikk.

Saha dışında şov yapmanın ne anlamı var:)

aziz başkanın şov zamanı şu an transfer bombaları .. biz o bombaları sezon başlayınca 1-1 patlatırız:)

Saha dışında şov yapmanın ne anlamı var:)

aziz başkanın şov zamanı şu an transfer bombaları .. biz o bombaları sezon başlayınca 1-1 patlatırız:)

Birader yapma simdi, kusura bakma ama bu sene basket futbol voleybolda onlar bize karsi üstünlük kurdu. Sen daha patlatmaktan bahsediyosun :)

Mehmet topuz Bilica ilemi show yapıyorlar.Ozaman istedikleri kadar yapabilirler.. :)

Ya siz galiba bu topuz transferini ciddiye almiyorsunuz. Ben ciddiye aliyorum arkadas.

Ligin en iyi yerli oyuncularindan topuzu aldilar özeride alacaklar. Neyse konuyu daha fazla dagitmak istemiyorum.

Bence de ya Gökhan Emre Ciksini aldılar adam kaç maç oynadı gerçi Mehmet Topuz daha çok oynar ama verdikleri paranın karşılığı çıkarmı bilinmez... neyse konumuza dönsek mi:D

bugun en az 1 transfer aciklanir diye dusunuyodum ki hala aciklanmadi ama aciklanma sansi var daha erken. Bide bugun yarin onemli degil 22 haziranda kampa giricez ben inanmiyorum 20'sinde oyuncu gelir kampan sonra oyuncu gelir falan filan... hafta sonunu gormeden butun transferlerimz biter bence.BElkide toplu olarak imza attrcaklar onun icin gecikme var biraz yada hala bazi oyuncular icin kaynak arayisindalar bunu bilemiyorum ama 1 hafta daha sabretmekten baska sansimiz yok ins en iyileri gelir.Herkese iyi gunler renktaslar

MALdonado - a.bilgin-josiko-u.boral-anelka-kezman-emve-guiza vb. hepsi birer birer sönmüşş TOPuz mu başarılı olcakk puaha :D:D

Hem Azize başkan soruyorum dünya yıldızları diye getirdiklerinn bunlar mı ?

Sivasın Starı bilica gayseri starı TOPuz alman 2.liginden köln hocası daum puahhah :D:D

Azımla gülmek istemiyorumm :D:D:D:D

bugun en az 1 transfer aciklanir diye dusunuyodum ki hala aciklanmadi ama aciklanma sansi var daha erken. Bide bugun yarin onemli degil 22 haziranda kampa giricez ben inanmiyorum 20'sinde oyuncu gelir kampan sonra oyuncu gelir falan filan... hafta sonunu gormeden butun transferlerimz biter bence.BElkide toplu olarak imza attrcaklar onun icin gecikme var biraz yada hala bazi oyuncular icin kaynak arayisindalar bunu bilemiyorum ama 1 hafta daha sabretmekten baska sansimiz yok ins en iyileri gelir.Herkese iyi gunler renktaslar

dos santosu bu hafta acıklarlarsa en son acıklansınkı tadını cıkaralım:D

Bombalar patlamaya yakim M.Topuz ruzgarinin bitmesini bekledik bence...

Hazirlikli olun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt