Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.918
- 6.598
- 2.463
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Bu ne yav hareketlenmiş forum resmen
Gio'mu geliyormuş n'olmuş okutmayın bana 10 sayfa geriden
Bu ne yav hareketlenmiş forum resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gibi mi?Resmen saçmalamış..Dos santos Birkaç sene sonra dünyanın en iyi oyuncularından biri olma potansiyeline sahip bir oyuncu..Bu oyuncuyu mehmet ve özer ile nasıl karşılaştırabilirsinizki üstelik daha 20 yaşınada bir ay önce girmiş..
Ş......z medya Rijkaard'ın imza törenini bile bu kadar göstermedi...
İngiliz basını Galatasaray'ın Tottenham’ın Meksikalı oyuncusu eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos'la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.
Frank Rijkaard'ın takımın başına gelmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, Hollandalı teknik adamın Barcelona'da birlikte çalıştığı Giovanni Dos Santos ismi ağırlık kazanmaya başladı.
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times'da yer alan habere göre, Meksikalı oyuncu Galatasaray ile anlaşmak üzere.
13 kez Meksika milli takımı forması giyen Dos Santos, Barcelona'nın alt yapısında yetişti. 20 yaşındaki oyuncunun transferinde en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli.
Ya erken maci olan biziz daha bekliyoruz, demin topuza imza attirdilar sov yapiyolardi.
Ilk transferleri biz yapmaliydikk.
Saha dışında şov yapmanın ne anlamı var
aziz başkanın şov zamanı şu an transfer bombaları .. biz o bombaları sezon başlayınca 1-1 patlatırız![]()
Ya erken maci olan biziz daha bekliyoruz, demin topuza imza attirdilar sov yapiyolardi.
Ilk transferleri biz yapmaliydikk.
bugun en az 1 transfer aciklanir diye dusunuyodum ki hala aciklanmadi ama aciklanma sansi var daha erken. Bide bugun yarin onemli degil 22 haziranda kampa giricez ben inanmiyorum 20'sinde oyuncu gelir kampan sonra oyuncu gelir falan filan... hafta sonunu gormeden butun transferlerimz biter bence.BElkide toplu olarak imza attrcaklar onun icin gecikme var biraz yada hala bazi oyuncular icin kaynak arayisindalar bunu bilemiyorum ama 1 hafta daha sabretmekten baska sansimiz yok ins en iyileri gelir.Herkese iyi gunler renktaslar