# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ben bu adamin gelecegine inanmiyorum. Bu kadar adi gecen bir oyuncuyu almaz Haldun.

Haldun Üstünel'in dediğine göre şu anda görüştükleri futbolculardan hiçbirinin adı medyada geçmemiş :)

Bugün gazetelerde çıkan Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Haldun Üstünel, "Yazılan isimler ile ilgimiz yok. Rijkaard ile Barcelona arasındaki ilyişkiye dayanarak birçok transfer dedikodusu üretiliyor. Biz transferde son sözümüzü söylemedik ve hala kimsenin duymadığı isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Kaynak : DHA

kesin kaynaklardan yada yönetim ile ilişki kişiler dışında verilen haberlere inanmak istemiyorum. yönetimin transfer politikası 2 yıldır aynı, eskisi gibi şu oyuncu ile görüşmek için gidiyoruz demiyoruz artık. bir oyuncu alınacaksa yönetim çok gizli bir şekilde işi yürütüyor. bizde ancak transfer bittiğinde haber alyoruz. ben dos santos ile ilgili sağlam kaynaklı her hangi bir haber göremedim, bu yüzden bu transfer haberinin doğru olduğuna pek inanmıyorum...

messi messi :D hatta yanında bonus olarak aguero yu verecekler :D

Şu transfer konularını tek bı konuda toplansa ne olur acaba hepsı tek bır yerde yazılsa son dakıka transfer haberlerı dıye . Kötümü olur. geçen sene forvet nobetı adı altında acılan baslık gıbı ?

Karışmaz mı hepsi birbirine? Kimsenin dediği anlaşılmaz :)

yalnız portodan alabılcegımız oyuncu var bana göre

1 - Raul Meireles

2 - Fredy Guarín

3 - Hulk

4 - Jorge Fucile

bıde betısten mark gonzalez:) herhangı bırı olabılır portadan

007 Haldun'un sağı solu belli olmaz. Bu sefer de basında adı geçmeyen deyip adı geçeni getirir. Yani onun için no problem :) Ben hala inanıyorum bu işe.

Gel ulannnnnnnnnn gel artık:mad:

Dos Santos'da unutuldu herhalde 2. sayfalara düştüğüne göre

santos gelecekmisin biliyorum yazdıklarımızı okudugunu artık bırak naz yapmayı gel :D

Hulk gelirse sloganıda hazır. YEŞİL DEV HULK :D

HULK 40 MİLYON AVRO!..

Premier League'in iki önemli takımı Manchester City ve Arsenal, Brezilyalı bir yıldız için karşı karşıya geldi.

İtalyan basınında yer alan bir habere göre Porto'da forma giyen ve gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan Hulk için Manchester City ve Arsenal, Portekiz kulübüne teklifte bulundu.

Fakat Porto yöneticileri teklifleri beğenmeyerek oyuncularını satmaya yanaşmadılar.

Bu tekliflerden sonra bir açıklama yapan Porto yönetimi, Hulk'u isteyecek olan takımın pazarlığa 40 milyon avrodan başlaması gerektiğini bildirdi.

MARATON.COM.TR

Haldun Üstünel sanırım NTV Spor'da medyada adı geçen isimlerin hiç biriyle ilgilenmiyoruz. İlgilendiğimiz isimler başka dedi bu gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt