# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

yaprak bile kiprdamiyo.hicbir haber yok.su ezklere bak yav onune geleni aliyolar.ne para su azize de....nerden buluyo yav...gerci hepsi daha sonra kendisine iadeli tahhutlu KAZIK olarak geri donuyo yaaa....orasi güzel işte..:D:D:D

"Hedwiges Maduro Galatasaray'da!"

Arkadaşımın iddiasına göre camiaya yakın birinden duyum almış msn'de sürekli "Yarın açıklanmazsa topum" diyor. :) Bende buraya yazayım dedim.

Eğer doğruysa hayırlı olsun demekten başka birşey denmez.

Bende ilk defa duyumumu paylaştım, arkadaş çok ciddiydi yakın arkadaşımdır iyi bir Galatasaraylıdır.

Arkadaşımın iddiasına göre camiaya yakın birinden duyum almış msn'de sürekli "Yarın açıklanmazsa topum" diyor. :) Bende buraya yazayım dedim.

Bende ilk defa duyumumu paylaştım, arkadaş çok ciddiydi yakın arkadaşımdır iyi bir Galatasaraylıdır.

Neden bu kadar emin konusabiliyor Burak?Yakin arkadasinsa sende biseyler ögrenmissindir..Nedir yani?

Arkadasin kimden ögrenmis?Gerci Maduro´yu pek tanimiyorum ama...

Konu açmayacağım bununla ilgili geldiğinde açılır, banada çok alakasız bir isim gibi geldi eğer gelirse Topal satılır.

Neden bu kadar emin konusabiliyor Burak?Yakin arkadasinsa sende biseyler ögrenmissindir..Nedir yani?

Arkadasin kimden ögrenmis?Gerci Maduro´yu pek tanimiyorum ama...

Bugün arkadaşımın kaynağı Flyinn alışveriş merkezinde Adnan Sezgin'le konuşmuş, tanışıyorlarmış herhalde orada söylenmiş. Arkadaşım çok kesin konuştu yarın gelmezse düşünemiyorum onun halini. :) :ka05:

Hakan tan diye bi arkadaşta açtı aynı konuyu yazısıda şu;

bir arkadaşın duyumu kesin palavradır ama çocuk çok ciddi yarın maduro ismi açıklanabilirmiş.büyük ihtimal yalandır ama bir bekleyip görelim bakalım

Arkadaşlarınız aynı sanırım

Adam 25 yasinda, isim yok birsey yok. Tahminime gore yarin arkadasin topum diyecek ...

Isimsiz oyuncu aliniyorsa genc olmali bence.

Bu oyuncuyu hic izlemedim, on yargili da degilim ama isimsiz topcu aliyorsan genc olmali ...

Gelmis ise bikini giydir ve tum internet de yayinla bize de linklerini at :D

Bu arada, diyelim bu iddiaa dogru, ozaman kesin tipik Adnan Sezgin transferidir ...

Bu adamdan oyle gicik kapiyorum ki, futboldan zerre kadar anlamiyor

Adam 25 yasinda, isim yok birsey yok. Tahminime gore yarin arkadasin topum diyecek ...

Bu oyuncuyu hic izlemedim, on yargili da degilim ama isimsiz topcu aliyorsan genc olmali ...

Hedwiges Maduro isimsiz misimsiz degil dunya futbolunu sen takip etmiyorsan biz ne yapalim.....

Hedwiges Maduro (d. 13 Şubat 1985 Almere) Hollandalı futbol oyuncusu. Valencia CF takımında forma giymektedir. Ortasaha olmasına rağmen 3 numaralı formayı giyer. Ajax Amsterdam takımının altyapısından yetişmiştir. Annesi Kurasao Adaları'ndan, babası Aruba'lıdır.[1]

2005 yılında itibaren Hollanda Milli Futbol Takımı forması giyen Maduro, 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosunda yer almıştır.

Almış gibi hemen bilgileri verelim:D

Hedwiges Maduro isimsiz misimsiz degil dunya futbolunu sen takip etmiyorsan biz ne yapalim.....

Maduro 25 yasinda, Valencia'da oynuyor fakat 100 kisiye bu ismi sorsan bilmez. ISIMLI futbolcu dedigin EN AZ LINCOLN kadar olmalidir ...

Galiba senle aramizda VIZYON farki var ...

Olabilir, fazla takma kafana :)

24 yasinda Maduro...Bende pek tanimiyorum gerci...

Bilmiyorum valla ne düsünüyorlar ne yapacaklar...

Yalniz Rijkaard buranin Türkiye oldugunu unutmasin.Arsenal,Ajax gibi oynamaya kalkarsa Paf takim gibi, baya bi darbe aliriz gibime geliyor.

Kritik bölgelere kritik transferler yapilmasin bence

Mehmet Topal 'ı gönder yabancı al, Servet 'i gönder yabancı al. Yabancı hakkın bitsin, transfer yapama.

En doğru bölgelere en doğru isimler alınıcak Dos Santoz da bunlardan biri.

Dos Santos'un alinacagini sanmiyorum. Cok farkli isimler gelir ...

Ya bu kadar konustular basinda.Sanmiyorum bu tip transferler yapsinlar.

Belki böyle genc, gelecek vaadeden 1 futbolcu alirlar.

Fazla da riske girmezler.Müthis yetenek olur, alabiliyorsan alirsin.

Ama böyle risklere girmezsin

Hakan tan diye bi arkadaşta açtı aynı konuyu yazısıda şu;

bir arkadaşın duyumu kesin palavradır ama çocuk çok ciddi yarın maduro ismi açıklanabilirmiş.büyük ihtimal yalandır ama bir bekleyip görelim bakalım

Arkadaşlarınız aynı sanırım

Görmedim konuyu, bunu yazmak için girdim foruma ayrıca.

Olabilir belki ortak arkadaşımızdır.

Ya bu kadar konustular basinda.Sanmiyorum bu tip transferler yapsinlar.

Belki böyle genc, gelecek vaadeden 1 futbolcu alirlar.

Fazla da riske girmezler.Müthis yetenek olur, alabiliyorsan alirsin.

Ama böyle risklere girmezsin

Yani diyosun ki, Dos Santos muthis yetenekli degil, bir risk mi? :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt