# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Yahu ben şunu anlamıyorum. giovani ile servet'in ne alakası var?ikisi aynı bölgede oynasa anlarım ama birbirinden bağımsız oyuncular.Lütfen mantıklı sebepler gösterelim :)

Yahu ben şunu anlamıyorum. giovani ile servet'in ne alakası var?ikisi aynı bölgede oynasa anlarım ama birbirinden bağımsız oyuncular.Lütfen mantıklı sebepler gösterelim :)

Zaten bu aralar butun sallamacıların en buyuk dayanagı Servet in transfer hikayesi oldu. :p

Servet'te ne adammış.Fenerde oynarken de beğenirdim halendaha beğeniyorum ama çok eksiği var.Kodummu oturturum diyen vüzcut yapısı ve tecrübesi dışında hiçbirşey yok.Metalist maçında gördük mesela.Ama takıma kaka veya messi gelecek olsa önce Servet'in durumu netlik kazanacak sonra bu transfer gerçekleşecek düşüncesi tüm camianın kafasına yerleşmiş durumda galiba :)

Ama şunu söyleyeyim.Büyük ihtimal yönetimin anlaştığı futbolcular vardır.Fakat onlardan daha iyilerini alabilme ihtimali olduğu için bekletiyorlardır.Bu yüzden herhangi bir transfer açıklanmamış olabilir.

Hiç sanmıyorum gerçek olduğunu. Kendisi yapmıştır bu arkadaş. Lincoln'de yapılan gibi durmadan birileri böyle oyunlar oynuyor. Bir kere yapıldı diye bir daha yapılmaz heralde.

Ama gerçek olmasını çok istiyorum, inanılmaz yetenekli ve heyecan verici bir adam ya:)

ghe ghe :D bizimkiler yapti gscimbom.org dan.. hatta babel ve baskalari da var galiba... bir ara millet gercekten galatasaray.org sayfasinda giris sayfasi diye duruyor diye sonradan degistirilmis diye inandilar yine gelip burda yeni konu actilar

ARKADASLAR SANTOS GALATASARAY'da diye kaynak olarak da o resmi gosterdiler :D illah medya mi bizimle dalga gececek? biraz da biz onlari oyuna getirelim :D

Pazartesiye kadar transferlerle alakali bir aciklama beklemeyin.

Pazartesiye kadar hiç birşey olmaz.Yani kendimizi pazartesi sabahına göre ayarlayalım ;);).Umarım bir transferimiz hatta iki transferimiz açıklanır yoksa geç kalacağız :S:S.

Pazartesiye kadar hiç birşey olmaz.Yani kendimizi pazartesi sabahına göre ayarlayalım ;);).Umarım bir transferimiz hatta iki transferimiz açıklanır yoksa geç kalacağız :S:S.

Geçen hafta bu gün boşuna beklemeyelim haftaya patlar bombalar diyorduk.

Bu haftada bitti şimdi de haftayı bekleyelim diyoruz.

Tabi ki transfer olacağına eminim ama bu kadar bekelemek insanın canını sıkmıyor değil.

11.00h: Leo Franco

12.00h: Lucas Biglia

13.00h: Sercan Yildirim

14.00h: Rayan Babel

:p

Geçen hafta bu gün boşuna beklemeyelim haftaya patlar bombalar diyorduk.

Bu haftada bitti şimdi de haftayı bekleyelim diyoruz.

Tabi ki transfer olacağına eminim ama bu kadar bekelemek insanın canını sıkmıyor değil.

İşte buda umut ekmek olayı:).Kendimizi böyle avutmak zorundayız yoksa deliririz :D:m05:.Başka yol yok.

oha bu transferler yapılırsa adnan polat dünya bankasını soymaktan tutujlanır be :D

Bizim ligde Hürriyet, Hayrettin, İsmail Güldüren, Egemen, ve bunlar gibi bilimum kasap futbolcu varken, Giovani'nin bacağını eline vermelerinden endişeleniyorum.

Kime niyet kime kısmet

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos'un Atletico Madrid ile sözleşme imzalamak üzere olduğu ifade edildi.

Meksikalı futbolcu için 4.7 milyon avro'yu gözden çıkaran Madrid temsilcisi, Tottenhamlı yöneticileri de ikna ederek bu transferi sonuçlandırmak istiyor.

Dos Santos ile her konuda anlaşan ve oyuncuya yıllık 1.2 milyon avro teklif eden Atletico Madrid, Meksikalı yıldızın transferine göre Maxi Rodriguez'i de serbest bırakacak.

19 yaşındaki Giovani Dos Santos Barcelona'ya 2002/03 sezonunda transfer olmuş ve 15 yaş altı takımına katılmış ve A takımdaki ilk maçını 2007-08 sezonunda oynayarak Frank Rijkaard'ın kadrosunda aralıklı olarak yer bulmuştu.

Meksika Milli Takımı forması altında 11 resmi karşılaşmaya çıkan Dos Santos, Ipswich Town'a kiralanmadan önce 12 kez giydiği Tottenham forması ile 1 gol atabilmişti.

Genç yetenek Ipswich forması ile 8 kez çıktığı Championship maçlarında ise 4 gol kaydetti. Meksikalı oyuncu geçen sezon başında Barcelona'dan Tottenham'a 6 milyon avro karşılığında transfer olarak, otoriteleri şaşkına çevirmişti. Barcelona, Dos Santos'un Atletico Madrid'e olası transferinden yüzde 20'lik bir ücret alacak.

21.06.2009

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt