# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Daha kesinleşmiş bişey olmadığına göre, Kilitlenmesine de gerek yok;)

Ben A. Madrid ile anlaştı diye haber okudum?

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos, A.Madrid ile anlaştı.

21 Haziran 2009 / 15:21Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos'un Atletico Madrid ile sözleşme imzalamak üzere olduğu ifade edildi.

Meksikalı futbolcu için 4.7 milyon avro'yu gözden çıkaran Madrid temsilcisi, Tottenhamlı yöneticileri de ikna ederek bu transferi sonuçlandırmak istiyor.

Dos Santos ile her konuda anlaşan ve oyuncuya yıllık 1.2 milyon avro teklif eden Atletico Madrid, Meksikalı yıldızın transferine göre Maxi Rodriguez'i de serbest bırakacak.

19 yaşındaki Giovani Dos Santos Barcelona'ya 2002/03 sezonunda transfer olmuş ve 15 yaş altı takımına katılmış ve A takımdaki ilk maçını 2007-08 sezonunda oynayarak Frank Rijkaard'ın kadrosunda aralıklı olarak yer bulmuştu.

Meksika Milli Takımı forması altında 11 resmi karşılaşmaya çıkan Dos Santos, Ipswich Town'a kiralanmadan önce 12 kez giydiği Tottenham forması ile 1 gol atabilmişti.

Genç yetenek Ipswich forması ile 8 kez çıktığı Championship maçlarında ise 4 gol kaydetti. Meksikalı oyuncu geçen sezon başında Barcelona'dan Tottenham'a 6 milyon avro karşılığında transfer olarak, otoriteleri şaşkına çevirmişti. Barcelona, Dos Santos'un Atletico Madrid'e olası transferinden yüzde 20'lik bir ücret alacak.

zaten babel bu oyuncudan çok daha iyi bence fiziği yetersiz çünkü. güçlü takımlarla oynarken bi varlık gösteremez.

zaten babel bu oyuncudan çok daha iyi bence fiziği yetersiz çünkü. güçlü takımlarla oynarken bi varlık gösteremez.

Aynen bende Babel gelsin isterim bu oyuncunun yerine ama bu da olursa Hayır demem::)

Ama Babel ile bu adam arasında para farkı var umarım Babel alınır ve Tsl de Babel daha fizikli ve kuvvetli olduğu için daha rahat oynar gibime geliyor...:confused:

senelik 1.2 milyon euro dogruysa biz bu fiyatin ustune herturlu cikarz eger gercekten ilgileniyorsak

Ben A. Madrid ile anlaştı diye haber okudum?

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos, A.Madrid ile anlaştı.

21 Haziran 2009 / 15:21Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos'un Atletico Madrid ile sözleşme imzalamak üzere olduğu ifade edildi.

Meksikalı futbolcu için 4.7 milyon avro'yu gözden çıkaran Madrid temsilcisi, Tottenhamlı yöneticileri de ikna ederek bu transferi sonuçlandırmak istiyor.

Dos Santos ile her konuda anlaşan ve oyuncuya yıllık 1.2 milyon avro teklif eden Atletico Madrid, Meksikalı yıldızın transferine göre Maxi Rodriguez'i de serbest bırakacak.

19 yaşındaki Giovani Dos Santos Barcelona'ya 2002/03 sezonunda transfer olmuş ve 15 yaş altı takımına katılmış ve A takımdaki ilk maçını 2007-08 sezonunda oynayarak Frank Rijkaard'ın kadrosunda aralıklı olarak yer bulmuştu.

Meksika Milli Takımı forması altında 11 resmi karşılaşmaya çıkan Dos Santos, Ipswich Town'a kiralanmadan önce 12 kez giydiği Tottenham forması ile 1 gol atabilmişti.

Genç yetenek Ipswich forması ile 8 kez çıktığı Championship maçlarında ise 4 gol kaydetti. Meksikalı oyuncu geçen sezon başında Barcelona'dan Tottenham'a 6 milyon avro karşılığında transfer olarak, otoriteleri şaşkına çevirmişti. Barcelona, Dos Santos'un Atletico Madrid'e olası transferinden yüzde 20'lik bir ücret alacak.

Daha kesiinleşmemiş kardeş..

Simdi kötü mü oldu Dos Santos? Ya birakin Allah askina.

Oyuncu bizle anildigi zaman süper, baskasiyla anlasmak üzere oldugu zaman kötü.

Vazgecin böyle seylerden.Sabit durun.

Dos Santos bu ligin altini üstüne getirir.Dagitir yani ortaligi.Alamiyoruz diye o kadar da iyi degil zaten gibi laflar etmeyin...

Babel´de cok iyi ama Dos Santos´a da laf etmeyin...

Haberi tam okumadım o yüzden yazdım görünce haberi...Mesaj kirliliği olduysa affola:)

Simdi kötü mü oldu Dos Santos? Ya birakin Allah askina.

Oyuncu bizle anildigi zaman süper, baskasiyla anlasmak üzere oldugu zaman kötü.

Vazgecin böyle seylerden.Sabit durun.

Dos Santos bu ligin altini üstüne getirir.Dagitir yani ortaligi.Alamiyoruz diye o kadar da iyi degil zaten gibi laflar etmeyin...

Babel´de cok iyi ama Dos Santos´a da laf etmeyin...

Arkdaş kötü dememiş ki Babel tercihimdire getirmiş olayı...

Benimde tercihim Babel olur ama bu oyuncuda çok kaliteli ve gelse çok sevinirim:)

yani ben babelin kanatta oynasa bile 15 gole rahat ulaşıcagını düşünüyorum.hız teknik ve bitiricilik hepsi adamda var.bu adam 1986 doğumlu daha bizim geleceğimiz olucak ardayla beraber bence alırsak.

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis. Bana sorarsan cok faydali olurdu, tabii Babel daha iyi bu oyuncudan ama bence Babel'de gelmez.

arkadaşım ben dos santosa kötümü dedim.fiziği yetersiz büyük maçlarda yada avrupada güçlü takımlara karşı varlık gösteremez dedım.zaten barcada fazla şans bulamaması gittiği tothenamdan kiralanması benim tezimi destekliyor.hadı dıyebılırsın orası barca ee tothenamda da bi varlık gösteremedi.100 kişiye sorsan 90 nı babel daha ıyı der zaten.bencede babel gelmıyorsa gelsin santos

arkadaşım ben dos santosa kötümü dedim.fiziği yetersiz büyük maçlarda yada avrupada güçlü takımlara karşı varlık gösteremez dedım.zaten barcada fazla şans bulamaması gittiği tothenamdan kiralanması benim tezimi destekliyor.hadı dıyebılırsın orası barca ee tothenamda da bi varlık gösteremedi.100 kişiye sorsan 90 nı babel daha ıyı der zaten.bencede babel gelmıyorsa gelsin santos

Babel tabii ki daha iyi mesajimda da belirttigim gibi, ama dos santos ta kaliteli oyuncu gelse is yapardi.

bencede alınabilir.2.seçenek olarak.kewella forma için büyük çekişme olur.buda takıma bi artı olarak yansır.

Bir haber cikar konuyu sabitlensin istersiniz , yine bir baska haber cikar kilit istersiniz!!!

Ortasi yokmudur bu isin hocam!!!

sanırım babel'i herkes gio'ya tercih ediyor ama bu gidişle midyat'a pirinçe giderken evdeki buğdaydan olacaz :D

Dos Santos bu kadar ucuzken daha neyi bekliyor bu adamlar. 5 Milyon euro, gencecik adam. Hala bekliyoruz...

Pek haberde çıkmadı aslında. Nereden geliyor bu gio çılgınlığı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt