# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

en cok istedigim oyuncu valla yaaa 1. dos santos 2. babel ikisinden biri olsa olur ama genede benim tercigim dos santos dan yana

Dos Santos basamak atlatmaz ama çok yararlı, geleceğe dönük bir transfer olur, Babel ise ciddi anlamda basamak atlatır güç katar bize öncelik tabiki Babel olmalı.

Dos Santos basamak atlatmaz ama çok yararlı, geleceğe dönük bir transfer olur, Babel ise ciddi anlamda basamak atlatır güç katar bize öncelik tabiki Babel olmalı.

Dos Santos´da basamak atlatir hic merak etme..

Düsünsene 2 kanatta da dünya futbolunun 2 süper yetenegi..

Arda Turan ve Giovani Dos Santos...Peh Peh Peh

Dos Santos'u bu sene hiç izlemedim. Ancak Barcelonadayken bana en az Messi kadar heyecan veriyordu ne yalan söyliyeyim=) Gelmesini gerçekten çok isterim...

Az önce tubede videolarına baktım yeniden gözlerimin pası gitsin diye.O kadar iyi top saklıyorki ,çok kıvrak ve bence en önemlisi solak bir oyuncu.Komple topçu yani.Bu çocuk Türkiye liginde leblebi çekirdek gibi oynar renkdaşlar, o sarı kırmızı forma nede yakışır bu karaoğlana :)

Beni en cok Sebastian Giovinco heyecanlandiriyor messiden bile fazla heyecanlandiriyor sunu bi izleyin imkansiz gibi birsey;)

https://www.youtube.com/watch?v=7_6cTsuX-XY

Giovinco'yu gerçekten bende çok beğeniyorum. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu, size hak veriyorum:) Keşke bu yetenekte bir oyuncu kazanabilsek ama imkansız.:o

Edit: Bir ara basında adı bizimle geçmişti Giovinco'nun çok gülmüştüm bize geliceğini yazdıklarında:) Keşke gelse tabiki orası ayrı:)

Dos Santos´da basamak atlatir hic merak etme..

Düsünsene 2 kanatta da dünya futbolunun 2 süper yetenegi..

Arda Turan ve Giovani Dos Santos...Peh Peh Peh

Düşünmesi bile heyecan veriyor.:)Bu ve Babel al ikisini işte al ya :) ne istiyorsun bu 5milyon euro Babel 10 milyon euro tamam işte :):):).Al bunları Haldun al bize ;):).

Giovinco'yu gerçekten bende çok beğeniyorum. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu, size hak veriyorum:) Keşke bu yetenekte bir oyuncu kazanabilsek ama imkansız.:o

Edit: Bir ara basında adı bizimle geçmişti Giovinco'nun çok gülmüştüm bize geliceğini yazdıklarında:) Keşke gelse tabiki orası ayrı:)

evet arda ile basa bas takas haberi cikmisti

ben arda+5 milyon euroyada raziyim demistim bazilari cok buyuk tepki vermisti

Belki Aydin+5 olsa olabilir diyenler vardi :D

o adam rahat 40 deger helede bu zamanda kaka nin 65 ronaldonun 94 ettigi donemde hayda hayda eder 40 ben Arda+Gokhan zan:D+5 veririm

Haklısın:) Zaten bana göre bir iki sezona yüksek bir bonservis karşılığında Chelsea, Real Madrid gibi abuk bonservis veren takımlara transfer olabilir:(

Juve'de o tür bir oyuncu eksikliği vardı uzun zamandır.Şimdi ellerindeyken öyle üçe beşe vermezler kolay kolay.

Bu sene daha yakindan takip edecem Simdilik messi gozumde ilk sirada sonra Giovinco

Benimde ilk sırada Messi tabikide:) Ancak Giovincoyu NtvSpor'da bazı maçlarında izledim ve hayran kalmıştım. Pes'te Galatasaray ile olan Master League'de aldım Giovinco'yu ve Fm oynarken her oyunumda ilgilendiğim bir oyuncu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt