# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Benimde ilk sırada Messi tabikide:) Ancak Giovincoyu NtvSpor'da bazı maçlarında izledim ve hayran kalmıştım. Pes'te Galatasaray ile olan Master League'de aldım Giovinco'yu ve Fm oynarken her oyunumda ilgilendiğim bir oyuncu:D

Ben -U21 maclarinda izledim manyak bisey yaa inanamiyorum nasil bir yetenek

yaninada barosu yedege mahkum edecek vatandasini alalim:D Carlos Vela

gun__1235394666_profile_vela.jpg

Ben -U21 maclarinda izledim manyak bisey yaa inanamiyorum nasil bir yetenek

yaninada barosu yedege mahkum edecek vatandasini alalim:D Carlos Vela

gun__1235394666_profile_vela.jpg

Ahahhaha buda Master League'de Galatasaraya aldığım oyuncudur. 2-3 senedir takip ederim kendisini 89ludur kendisi:D Behcet biz senle aynı kafadanız ya süper oldu bu:D

Velayi almamiz 10tane Süper Lig takimi almamizdan daha zor!:D

Ben Gioya taktim kafayi.Böyle bir yetenegi ,su fiyata kadar düsmüsken,kacirmamak lazim!:f50:

yha bı tane futbolcu vardı arsenalde fenerede gol atmıştı hatta o çocukta aslında iyi bi transfer olabilir. 90 dogumlu bide :D

Velayi almamiz 10tane Süper Lig takimi almamizdan daha zor!:D

Ben Gioya taktim kafayi.Böyle bir yetenegi ,su fiyata kadar düsmüsken,kacirmamak lazim!:f50:

Bende feci taktım:D Ancak Vela inanılmaz bir potansiyel ve haklısın hem genç hem gelecek vaadeden biri ancak kiralarız oda kursağımızda kalır:rolleyes:

Siz iyice kafayi buldunuz gine.

Ginemi transfersiz kalinca icmeye basladiniz,yoksa Zan geldi diyemi icmeye basladiniz?:D

Arsenali saymisken bende Sayim.

Bence bize en cok Arshavin gider,hadi onu alamadik,Bayerndan ayrilmak isteyen ve daha büyük kulüpte oynamak isteyen Riberyi geri alak,ne dersiniz?!:2aloh1:

HADI GIO,gelde bitsin artik bu cileeeeeeeee...lalalalala...

Giovanni çok iyi adam olsa, Barcelona altyapısından çıkmış bir adamı bu kadar ucuza vermez.. Tottenhamda da tutunamadı.. Çok fazla abartmayalım bu oyuncuyu.. Gelse de olur gelmese de..

öyle genelleme yaparsak baros iyi olsa liver bırakırmıydı kewell iyi olsa liver bırakırmıydı x iyi olsa y bırakırmıydı diye uzar gider :D barca dan liver den iyileri alamassınız zaten onların kötüsü bizim iyimizdir ligin kalitesi vs bir sürü etken var ;)

Giovanni çok iyi adam olsa, Barcelona altyapısından çıkmış bir adamı bu kadar ucuza vermez.. Tottenhamda da tutunamadı.. Çok fazla abartmayalım bu oyuncuyu.. Gelse de olur gelmese de..

O zaman kulüp kalmazdıki rekabet olmayacağından Realin Barcelonanın ManU ın kadrosu 100er kişi filan olurdu diğer takımlarda 3 5 kuruşluk adamlarla kendi arasında takılırdı. Bütün iyi futbolcular büyük bonservismi demek oluyor. Appiah ta zamanında beğenilmeyip tarafımızdan gönderilen bir adam yani.

Her gecen gün bizimle isimi daha cok uzaklasıyor . Atl Madrid bu transfere suan bizden daha yakın .

Genç çocuk, heyecanlı çocuk. Buraya gelip piyasasını mı öldürsün, gözönünde olmak istiyor, en mantıklı yer İspanya onun için. Hem aynı dili konuşuyor, hem de kendi vatanı gibi. Bence aklınızdan çıkarın bu adamı.

Bu adamı alabilirler mi ya :D

Gökhan transferinde oldugu gibi alırlar Yattara'yı olur biter.

:asd::ka19::ka19::ka19::ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt