# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Giovanni çok iyi adam olsa, Barcelona altyapısından çıkmış bir adamı bu kadar ucuza vermez.. Tottenhamda da tutunamadı.. Çok fazla abartmayalım bu oyuncuyu.. Gelse de olur gelmese de..

barça'nın yok pahasına bıraktığı başka oyuncular; pique, quaresma, fabregas, ... aklıma gelenler

oyuncunun kalitesini "iyi olsa takımı bırakmazdı" diye ölçmek yanlış olur

Aha...

Bu Adamida 2.sayfaya düsürdükya...helal olsun bize..:asd:

Dos Santos,gördünmü,milletin gözünden düsmeye basladin,gelde artik,seni konusak:D

Aha...

Bu Adamida 2.sayfaya düsürdükya...helal olsun bize..:asd:

Dos Santos,gördünmü,milletin gözünden düsmeye basladin,gelde artik,seni konusak:D

Adamın hakkında konusulabilecek herşeyi konustuk renktaş, konusacak birşey kalmadı ki...

Ben bu adamı alacagımızı sanmıyorum..Hem babel hem gio zor be..

Yönetim zaten babeli almak için sıcak para arıyordur..Mesela servet transfer bütün planları bozdu gibime geliyor..

Neill,Babel,Yabancı santrafor bekliyorum..

Yönetim galiba bir oyuncuya yüklü bonservis ödeyecek..Oda muhtemelen Babel..

Bi baktin santrfor'e Marcio Nobre'i aliyorlar.

Aglarim, yoksa Nobre kontratini uzatti mi?

Uzatti degilmi?

Bi baktin santrfor'e Marcio Nobre'i aliyorlar.

Aglarim, yoksa Nobre kontratini uzatti mi?

Uzatti degilmi?

Hemde kerizleyerek.:DBöyle bir sıradan futbolcuya bu kadar para veriyorsa yönetim derhal istifa etmeliydi.Ama neyse işimize geliyor.:D

Bu bjk nin elinde bobo,kolosko batuhan varken neden nobreden kazık yediler birde hala forvet arıyolar:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Galatasaray için son günlerde adı transfer konusunda geçen Giovani Dos Santos, Meksika'nın Venezuela'yı 4-0 yendiği karşılaşmada iki gol kaydetti.

Adam atıyor ya :)... alsak şu adamı izlesek 2 süper gencimizi (arda-santos).

Gio'nun gelmesi gerçekten zor...Ama gelecek olsa harika bir olay olur.

Galatasaray için son günlerde adı transfer konusunda geçen Giovani Dos Santos, Meksika'nın Venezuela'yı 4-0 yendiği karşılaşmada iki gol kaydetti.

Adam atıyor ya :)... alsak şu adamı izlesek 2 süper gencimizi (arda-santos).

Artık çok zor... Konu Kilit ;)

Geçen sene bu zamanlarda gündemimizde Baros vardı sonra birden medyada Baros konusu düştü ve Oliviera konusuna yogunlaşıldı aradan epeyi bir süre geçtikden sonra Baros bombası patlatıldı ...

Bu konuya düşmek istedigim küçük bir not :)

giovani_dos_santos_thumb1.jpg

Considéré comme le plus grand joueur mexicain de sa génération, Giovanni Dos Santos a eu beaucoup de mal pour s’intégrer dans les rangs du FC Barcelone, ce qui l'a conduit a quitter le club.Toutefois, sa situation est la même à Tottenham puisqu'il a dû être prêté à Ipswich pour pouvoir jouer.

Impatient de quitter l’Angleterre, son voeu pourrait se réaliser grâce aux Colchoneros. En effet, selon As, les dirigeants de l’Athletico Madrid auraient l'intention de recruter le mexicain et ils pourraient le récupérer pour 4,5 millions d'euros. Un montant relativement inférieur à celui qu'à investi les londoniens il y a un an (6 million d'euros, ndlr)

gitmesin ya biz alalım,Rijkaard ikna etsin, yönetim paraya kıysın biraz:).Babel'den daha ucuz ve daha genç

Madridemi gitmis yoksa?

Hayır kesinleşen bir şey yok,sadece Atletico Madrid ilgileniyormuş ve 4,5M€'e transfer bitebilirmiş yazıyor.

Not:Behcet burası fransız forum değil,yabancı bir haber postalarken özet bir tercüme yazarsan iyi olur,kaynağı'da belirtsen iyi olur.

Saol Selcuk. Bizimkiler alsin Gio yu ya, Babelden önce Gio yu tercih ederim.

As gazetesine göre atletico madrid 4,5 milyon euro luk bir teklif yapacakmış. Ama tottenham 6 ya almış önceden.

ilk paragrafta ise önce barçada sonra da tottenhamda adaptasyon sorunu yaşadığı yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt