Bahadır Sivrikaya
Sarı Üye
- 26 Kasım 2008
- 259
- 0
- 1.456
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
:2aloh1:
ben dos santosun gelebilme ihtimailini sevdim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben dos santosun gelebilme ihtimailini sevdim![]()
Duyum falan değil zaten Kansucuğum, işte öyle bir his, yüksek ihtimal görünüyor. Hani yazıyorlar ya yok Sneijder, yok Van der Vaart. İnsan biraz mantık kuralları içerisinde haber sıkar. Her iki futbolcu da 18-30 milyon avro arası bonservis bedeli değerinde. Bir kere böyle bir ihtimale inanmak bile külliyen manyaklıkla eşdeğer. Ama Dos Santos öyle değil. Çocuğun bonservis rakamı 5-6 milyon avroydu. Eee, oynadığı takım Ipswich'ti ve böyle bir yerde kendisini gösteremezdi. Haliyle değerine değer katmadı. Ama çok iyi bir potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. Barca'da nasıl oynadığını. Fiyatı yaşına göre ve geleceği de düşününce tam isteyeceğimiz gibi. Eski hocası bizde. Belki de en iyi anlaştığı hocası...
Öte yandan sence Galatasaray Newcastle'dan oyuncu alır mı?
Malum adamlar küme düştü ve takımın tüm oyuncuları neredeyse satılık sayılır. Gayet isimli olan oyuncular alt ligde oynamak istemezler diye düşünüyorum. Galatasaray buraya el atabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Valla ben delirmek üzereyim o kadar çok isim dolaşıyor ki artık neyin ne olacağı belli değil, sağolsun medyamız herşeyi birbirine karıştırdı.
Az kaldı renkdaş sık dişini, şu hafta sonunu da atlattık mı hepimiz rahatlayacağız.
futbolcu ismi kalmadı biz kimi alıcaz![]()
![]()
newcastledan sağ kanat için geremi nasıl olur acaba bu sene 13-14 maça falan çıktı,uefayı aldığımız sene gençlerbirliği real madrid e 5milyon€ ya satmış![]()
TEKNİK direktör Rijkaard’ın kanat için Giovani Dos Santos’u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.
DHA
TEKNİK direktör Rijkaard’ın kanat için Giovani Dos Santos’u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.
DHA
Dos santos bide ALLAH İZİN VERİRSE Wesley Sneijder :cool:
Wesley Snijder nasil olur yaInanamiyorum...
Haldun Üstünel´in heykeli dikilir bu transfer gerceklesirse...
Bence cok büyük beklentiler icerisine girmeyelim...
Gelecek oyuncuyu begenmiyoruz sonra![]()
Giovani dos Santos
Leo Franco
Lucas Neill
Bu oyunculari önumuzdeki sezon Galatasaray formasi altinda gorebiliriz sanirim.
Wesley Snijder nasil olur yaInanamiyorum...
Haldun Üstünel´in heykeli dikilir bu transfer gerceklesirse...
Bence cok büyük beklentiler icerisine girmeyelim...
Gelecek oyuncuyu begenmiyoruz sonra![]()

Leo kesın gibi bence cok ıyı bır transfer ama santos olursahavalımanı yıkılır
:f50::f50::f50::f50: