# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

:D

Duyum falan değil zaten Kansucuğum, işte öyle bir his, yüksek ihtimal görünüyor. Hani yazıyorlar ya yok Sneijder, yok Van der Vaart. İnsan biraz mantık kuralları içerisinde haber sıkar. Her iki futbolcu da 18-30 milyon avro arası bonservis bedeli değerinde. Bir kere böyle bir ihtimale inanmak bile külliyen manyaklıkla eşdeğer. Ama Dos Santos öyle değil. Çocuğun bonservis rakamı 5-6 milyon avroydu. Eee, oynadığı takım Ipswich'ti ve böyle bir yerde kendisini gösteremezdi. Haliyle değerine değer katmadı. Ama çok iyi bir potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. Barca'da nasıl oynadığını. Fiyatı yaşına göre ve geleceği de düşününce tam isteyeceğimiz gibi. Eski hocası bizde. Belki de en iyi anlaştığı hocası...

Öte yandan sence Galatasaray Newcastle'dan oyuncu alır mı? :D

Malum adamlar küme düştü ve takımın tüm oyuncuları neredeyse satılık sayılır. Gayet isimli olan oyuncular alt ligde oynamak istemezler diye düşünüyorum. Galatasaray buraya el atabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Valla hocam söylediklerin çok doğru zaten,gelmemesi için bir sebep yok.İzleyip görelim diyorum,umarım hislerin yanıltmaz :)

simdi totenham in forum una girdim ingilzlerden cok bizim GS lilar üye olmus haber alabilmek icin masallah bizim taraftar cok caliskan ari gibi.:D:D:D

newcastledan sağ kanat için geremi nasıl olur acaba bu sene 13-14 maça falan çıktı,uefayı aldığımız sene gençlerbirliği real madrid e 5milyon€ ya satmış :)

Valla ben delirmek üzereyim o kadar çok isim dolaşıyor ki artık neyin ne olacağı belli değil, sağolsun medyamız herşeyi birbirine karıştırdı :D:D:D.

Bi yerden aciklamaya baslasalar artik...

Haftaya Leo Franco´dan baslayacaksak kafayi yerim herhalde:D

1 hafta Leo Franco´yu konusmak istemem:D

Bir bomba haber bekliyorum yani haftaya...

Bomba Leo Franco olmasin ama

Giovani dos Santos

Leo Franco

Lucas Neill

Bu oyunculari önumuzdeki sezon Galatasaray formasi altinda gorebiliriz sanirim.

TEKNİK direktör Rijkaard’ın kanat için Giovani Dos Santos’u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.

DHA

newcastledan sağ kanat için geremi nasıl olur acaba bu sene 13-14 maça falan çıktı,uefayı aldığımız sene gençlerbirliği real madrid e 5milyon€ ya satmış :)

Daha çok ön libero karakteristiği taşıyan bir futbolcu...Sağ taraftada oynayabilir ama bize birazcık daha genç adam lazım.

TEKNİK direktör Rijkaard’ın kanat için Giovani Dos Santos’u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.

DHA

dha boş haber yapmaz. umarım dos santos haberi doğrudur.

DHA

Dos santos bide ALLAH İZİN VERİRSE Wesley Sneijder :cool:

Dos santos bide ALLAH İZİN VERİRSE Wesley Sneijder :cool:

Wesley Snijder nasil olur ya:D Inanamiyorum...

Haldun Üstünel´in heykeli dikilir bu transfer gerceklesirse...

Bence cok büyük beklentiler icerisine girmeyelim...

Gelecek oyuncuyu begenmiyoruz sonra:D

Şaka bir yana, gercekten Haldun Üstünel Snijder i getirirse , kendisi için birşey yapmak, biryerlere adını falan vermek şart olur. Demedi demeyin! :cool:

Wesley sneijder olabilir...İlk önce oyuncuyu ikna etmemiz lazım,sonra bonservisinide alıverdikmiydi sneijder GALATASARAY da diye duyuruverirler siteden.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt