# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Gio'nun piyasasi kiralandiktan sonra baya bir düstü.

Alinamiyacak oyuncu degil, Bomba olur gelirse :)

dos santos bu yıl nasıldı pek primier ligi izlemedim de

Abicim ; Ntvspor Muhabiri Özgür Buzbaş'ın haberine göre Galatasaray Dos Santos'la ufak pürüzlerin büyük ölçüde anlaştığını yazdı...

Aynen Böyle 15-20 sn durdu...

Arkadaşım ntv sporda son dakika haberleri dahil tüm haberler altyazı olarak geçiyor söylediğin haber yok.

Eğer bu yalansa ceza alman gerekiyor öyle azbuz bir ceza da değil.

saat 20:00de akşam haberleri var ntv sporda doğruysa görürüz yok yalansa haberlerde de vermez zaten ak koyun kara koyun 20 dakika sonra ortaya çıkacak.

Kanal paylaşımı yapalım böylece tüm spor haberlerinden haberimiz olur:D

valla bende play futbolu izliyordum italya-fransa macını cevat hocanın ayrıldığını son dakika olarak geçti ama ntvspor dos santos muhabbetine rastlamadım..

Ntvspor cevat hoca haberi gibi haber nezaman geçerse ozaman inanın...Turunucu pencere içinde son dakika olmadıgı sürece çok inanmayın..Bakalım haberlerde neler denilecek..Yoksa yine gudjohsen haberimi olacak..

eğer 8 haberlerinde böyle birşey göremezsem yönetime şikayet edicem.Böyle çoluk çocuk muhabbetleriyle insanları kandıramaz kimse.

Arkadaşlar giovanni umarım gelir. Yabancı forumlarda hakkında bayağı iyi şeyler yazıyorlar, gelirse, bizim sayemizde avrupa vitrininde bu sene kendini göstermek için çok iyi oynayacağını düşünüyorum

dos santos bu yıl nasıldı pek primier ligi izlemedim de

lig de 6-7 maç da ortalama 30-35 dk oynamış gol veya asist yok

uefa da 4 maç 1 gol atmış o da shaktara,tottenham bi gol daha atsa o maç uzatmaya gidicekti aksine golü yediler elendiler..Giovani'nin çok güzel bi gol atmıştı o kadar :) sonrası championship

bu çocuğun kumaşı iyi.nerde ne oynadığıda çok önemli değil bize gelsin o taraftarı görsün coşar zaten.

Arkadaşlar bu da son dakika Ipswich geçtiğimiz yıl Giovanni Dos Santos’u kiralamıştı bu yıl da anlaşmanın devamını talep etmiş ancak kabul görmemiş onlar da an itibariyle Liverpoollu David Ngog’u 1 yıllığına kiralamışlar sanırım Giovanni Dos Santos transferindeki gelişmenin dayanağı bu haber...

Araştırdım..:)

Liverpool flop David Ngog is wanted by Roy Keane for the 2009/10 campaign.

The News of the World claims that Ipswich manager Keane is 'desperate' to make his first summer signing and add to his striking options.

Currently, last season's top scorer Jon Stead, Pablo Counago and Kevin Lisbie are the only three senior strikers at Portman Road. Jon Walters is considered as a right-midfielder, or at least he was for the most part of Jim Magilton's reign, although prolific lower league hitman Jordan Rhodes and Blues history-maker Connor Wickham will be looking to make the step up next season.

Lisbie's future remains unclear after he was unwilling to move closer to Town's training ground despite orders from RK. Even if Lisbie stays, there is room for a 20 goal a season striker - we haven't had one of them in a while.

Ngog is understood to have been watched by Ipswich representatives at the Toulon tournament recently. He moved to Anfield last season from Paris St Germain but failed to establish himself.

Follow us on Twitter at twitter.com/vitalipswich.

Become a fan on Vital Ipswich's Facebook page

ntv sporun internet adresinede daha düşmedi daha haber hayırlısı bakalm 10 dakkaya ögrencez artık

Baslar o zaman haberler simdi..Izleyin de haber verin ne diyorlar..

Bende NTV Spor yok

Arkadaşım ntv sporda son dakika haberleri dahil tüm haberler altyazı olarak geçiyor söylediğin haber yok.

Eğer bu yalansa ceza alman gerekiyor öyle azbuz bir ceza da değil.

saat 20:00de akşam haberleri var ntv sporda doğruysa görürüz yok yalansa haberlerde de vermez zaten ak koyun kara koyun 20 dakika sonra ortaya çıkacak.

Verirsen Ver abi.. Ben Gözüme'demi inanmıyacam..Benim gibi kaç arkadaşım görmüş bana mesaj yağdırıyorlar cep telefonuma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt