# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Bende sana hak veriyorum kardesim, ben kendimde rahatsiz oldum yalan haber söyleyenlerden. Neyse elbet rastlarsin o arkadaslara. Forumumuz güzeldir sende takildikca alisacaksin. Bagimlilik yapar bizim burasi :)

Bende sana hak veriyorum kardesim, ben kendimde rahatsiz oldum yalan haber söyleyenlerden. Neyse elbet rastlarsin o arkadaslara. Forumumuz güzeldir sende takildikca alisacaksin. Bagimlilik yapar bizim burasi :)

eyvallah kardeşim sağolasın yeniyiz bakalım ama renkli bir ortam;)

Arkadaşlar benim aklıma takıldı. Biz forvet arıyoruz değil mi ?

eee bu takım bana sağbek lazım diye bas bas bağırıyor. Aynı şekilde stoperde , aynı şekilde kalede.

forvet + sagbek + stoper + kaleci = 4 yabancı.

Kewell + Baros + Nonda + Carrusca + Linderoth + Lincoln = 6 yabancı.

6 + 2 = 8 yabancı hakkımız var
.

Kewell + Baros + Nonda + Lincoln = 4 Banko

Linderoth ve carruscayı gönderebiliriz.

Bunlardan sadece Nonda +2 de yer bulabılır. Onun dısında Lincoln ü mevki gereği cekebilirsin ki bence +2 için cok maliyetli ve kaprisli bir oyuncu olmaz olamaz onun için ya göndereceksin ya da 11 de oynatacaksın.

Demem o ki ; Bizim sag acık veya ortasaha transferlerinde yabancı hakkımız yok denecek kadar az , yani tercihler oraya kullanılmaz. Bence Alacagımız forvet Bellamy tarzında , Gudjohnsen gibi çok yönlü olacaktır. Hem forvet hem forvet arkası hem kanat hem ortasahada oynayabilen cinsten. Bence Rijkaard da bu şekilde düşünüyodur.

O yuzden diyorum ki ; Dos Santos , Deco , Emana transferleri cok zor. Yani yönetim bence bunlarla ilgilenmiyodur bile. Çunku asıl ihtiyacımız olan mevkiler var.

Kadro olarak anlatayım

___________________________Yabancı Kaleci_______________________

Yabancı ________________Servet__________Yabancı__________Hakan

___________________Barıs________Topal____________Arda____________

Yabancı_______________________________________________Kewell_

_____________________________Baros___________________________

İlk 11 de 6 yabancı olur.

Nonda ve X sahsıda + 2 deki yerini alır.

Benim dusuncem bu şekilde. Bunların hepsinin birer varsayım olduğunu tekrardan belirteyim. ( Ama mantıklı :) )

Nonda gider umarım. Lincolnde kalacak gibi. 4 yabancı olacak elimizde(Linderoth, Kewell, Baros,Lincoln) 4 tanede yabancı alma hakkımız olacak.

İnşallah en yakın zamanda Giovani'yi alırız tek yol beklemek :)

sağ bek yabancı olmak zorunda mı peki ?

Sabriyi adam edebilirsek değil tabi ki ama Sabriden verim alabilirmiyiz orası var. Aslında ileri geri calısması iyi ama su savunma + pas + orta + profesyonelliği bir öğrenebilse, Hele hele son dediğim çok zor ama yinede umut tmekten başka çare yok :)

Şimdi biriniz çıkıp dese bu söylediklerini Sabri yapabilse Daniel Alves olurdu çıtım çıkmaz otururum aşağı :D

Sabriyi adam edebilirsek değil tabi ki ama Sabriden verim alabilirmiyiz orası var. Aslında ileri geri calısması iyi ama su savunma + pas + orta + profesyonelliği bir öğrenebilse, Hele hele son dediğim çok zor ama yinede umut tmekten başka çare yok :)

Şimdi biriniz çıkıp dese bu söylediklerini Sabri yapabilse Daniel Alves olurdu çıtım çıkmaz otururum aşağı :D

Albert Roca Pujol onu adam eder. adamın çalışma şekli çok enteresan :D

albert-roca-etoo-013.jpg

Gidin ispanya maçını izleyin:)Adamlar dalga geçiyor..

93 sayfa olmuş santos hala gelicek..130. sayfada felan gelmiş olur herhalde. :D

Gelecek renkdaslar, Haldun Abi den umit kesilmez:D

Gelmesini en çok istedediğim futbolcu(olasılıklar içinde):D

Resmi açıklama gelsin rahat 1000 sayfayı geçeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt