# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Renktaşlar bu yazıyı çevirebilecek var mı?

'Ajax biedt Luque aan bij Galatasaray' (8) | GeruchtenAlbert Luque lijkt zijn langste tijd bij Ajax te hebben gehad. Ook de nieuwe trainer Martin Jol wenst geen beroep op de Spaanse aanvaller te doen. La Opinión de Málaga, een medium uit Spanje, meldt zondag dat de Amsterdammers de aanvaller bij Galatasaray hebben aangeboden. Of de club van trainer Frank Rijkaard interesse heeft, is nog niet bekend.

Hoewel Ajax van Luque af wil, mag de aanvaller niet transfervrij uit Amsterdam vertrekken. Afgelopen seizoen werd de Spanjaard, die nog een contract tot de zomer van 2010 heeft, uitgeleend aan Málaga. Die club wil graag met hem door, maar heeft daar op dit moment niet de financiële middelen voor.

Google Çeviri İle Çevirdim

"Ajax Galatasaray (8) için Luque sağlar | dedikodular Albert Luque, Ajax yaptığı uzun zaman oldu. Yeni antrenörü Martin Jol İspanyol saldırganın yapmak için itiraz etmem. La görüş De Malaga, İspanya bir orta, Pazar günü yaptığı açıklamada, Amsterdammers Galatasaray için saldırgan teklif bildirdi. Kulüp çalıştırıcı Frank Rijkaard ilgilendi olsun, henüz bilinir.

Her ne kadar Ajax Luque gibi de, saldırgan serbest bırakmak Amsterdam aktarmak değildir. Geçen sezon, İspanyol, kim yaz 2010 yılına kadar bir sözleşme varsa, Malaga için ödünç. Bu kulüp onunla ama mutlu olurdu şu anda hiçbir mali kaynak olduğunu.

Bu transfer'den bir gelisme var mi renktaslar bi kac gundur foruma giremedim.

bu arada kanal turk te hakan sukur var fb den defalarca teklif aldigini soyledi

bide hakanin babasi tuncayi bize ne zaman getirdi?

renktaslar bu gece türkspor transfer listemizi açıklayacakmış

bu arada kanal turk te hakan sukur var fb den defalarca teklif aldigini soyledi

bide hakanin babasi tuncayi bize ne zaman getirdi?

mubarek konuştukca coşuyor ama en cok üzüldüğüm şey hakan bizde oynadığı dönemde hat ettiği parayı alamamış ama allah şükür ac kalmayacak halde imiş.. hakan 13 yıl oynadı bizde demekki senelik kendisine 100 bin dolar verdilerde şimdi hakan ehh işte ac kalmıyor... cok kızdım yönetimlerimize cokkk hakanın hakkını nasıl vermezler...

mubarek konuştukca coşuyor ama en cok üzüldüğüm şey hakan bizde oynadığı dönemde hat ettiği parayı alamamış ama allah şükür ac kalmayacak halde imiş.. hakan 13 yıl oynadı bizde demekki senelik kendisine 100 bin dolar verdilerde şimdi hakan ehh işte ac kalmıyor... cok kızdım yönetimlerimize cokkk hakanın hakkını nasıl vermezler...

Adam açıklama yaptı 7 sülalemi en kral şekilde yaşatacak kadar param var diye ihtiyaç duysa alırdı zaten senelerce alacağını almış.

Adam açıklama yaptı 7 sülalemi en kral şekilde yaşatacak kadar param var diye ihtiyaç duysa alırdı zaten senelerce alacağını almış.

birde ardaya akıl vermeler, ardanın başına bizim başımıza gelen vefasızlıkların gelmeyeceğini kim garanti edebilir diye .... yazık hemde cok yazık diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt