# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Selam Samet. Franco’nun neden açıklanmadığını bilmiyorum açıkça. Ama önemli de değil. Ben öyle acayip bir bomba beklemiyorum. Beklediğim şey, Rijkaard’ın gücüyle yurdumuzda top oynayacak geleceğin önemli bir futbolcusu. Sevgilerimle. Melih)

Melih Abi bi soruya böyle yanıt vermiş, umarım burda Dos Santos'u belirtmiştir

Ama bunları yazmasalar satamayacaklar gazeteleri. Birazda biz istiyoruz böyle haberleri. İstemiyorsun böyle haberleri alma o zaman.

Ben hiç gazete almıyorum bence en iyisini yapıyorum zaten internetten okuyorum çoğunu hem alsam ne olucak yalan haber dolu:D

Türkspor'da taraftarların medyaya bakışını bildiğinden, bu bakıştan yararlanıp kendine prim yapmaya çalışıyor. Yalancı medya vs.

Renkdaşlar ntv'de ''doğru transfer'' diye bir program var şuan yayında izlemenizi tavsiye ederim.;);):):)

Türkspor'da taraftarların medyaya bakışını bildiğinden, bu bakıştan yararlanıp kendine prim yapmaya çalışıyor. Yalancı medya vs.

Gecen sene fena degillerdi..Oliveira haric her transferi önceden bildirdiler..

Oliveira´nin da nasil gelmedigini biliyoruz.Son anda...

Bu sene TD konusunda cuvalladilar ama bu da bu sefer önemli kaynaklarindan haber alamadiklarindandir..Cok gizliydi cünkü Rijkaard transferi..

Futbolcu konusundan da emin degilim..Önemli isimleri getirmeyi planliyorsak, görüsmeler cok gizli yürütülüyordur..En yetkili kisilerin agzindan bisey cikmazsa, hicbiyerden istihbarat alamazlar..Daha dogrusu kesin bilgi alamazlar...

Önceden duyururlarsa yetkili kisilerin izin verdigindendir...

Canlı değil evet ben eve 20 dakka önce geldim zaten neler dediler kaçırdım varmı iyi bir haber.

İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..

1- Mevki olarak 2-6-9 tabir edilen.. Yani sağbek, göbek ve forvet için üç yabancı futbolcu transfer edilecek..

2- BURASI ÇOK ÖNEMLİ.. Transfer edilecek futbolcuların yaşı EN FAZLA 25-26 olacak.. 30 kişilik Listede bu yaş sınırı üzerindeki bütün futbolcular anında üzeri çizildi

3- Genç ancak adı sanı bilinmeyen ucuz adam değil... Her biri en az 3-4 milyon eurodan başlıyor..

4- Genç, hırslı, forma aşkı ile oynayacak, takım ruhunu içide taşıyan, AHLAKLI futblocular tercih edildi.

5- Rijkaard'ın çok yakından tanıdığı kısa sürede Dünya futboluna yıldız olarak sunulabilecek, G.Saray ismi ile büyüyerek, G.Saray'ın başarılarına katkıda bulunacak ve ileride Galatasaray'a büyük paralar kazandıracak geleceğin yıldızlar tercih edildi..

6- Turkspor.net istihbarat kaynaklarının bildirdiğine göre aranan kriterlere uyan futbolcuların ve resmi görüşmelerin başlayacağı futbolcuların YARISINDAN FAZLASI SİYAHİ FUTBOLCU.. Bu da demek oluyor ki BÜYÜK İHTİMALLE 3 futbolcudan en az BİRİ YA DA İKİSİ SİYAHİ GENÇ YILDIZ olacak..

7- Galatasaray'ın transfere ayırdığı bütçe 3 futbolcuya yeterse ve imkan olursa ön liberoya alternatifler arasından bir isim daha eklenecek. Bu isim için Bonservisi olmayanlar ya da düşük olanlar tercih edilecek..

8- Tesbit edilen 3 mevki için alternatifli isimlerle ön görüşmeler başlamış durumda.. hafta ortasında resmi görüşmeler başlayacak..

9- G.Saray'da futbolun patronlarını bu isimler gerçekten heyecanlandırıyor.. Özellikle Rijkaard üç mevkide alternatif listesindeki ilk sıra isimlerini G.Saray'a kazandırırsa, GENÇ, DİNAMİK, TAKIM RUHUNU İÇİNDE TAŞIYAN bir Galatasaray. Başkan Polat'ı heyecanlandırdığı gibi taraftarı da heyecanlandıracak..

Siyahi olucakmış transferlerimiz Dos santos siyahi sayılır mı acaba..Bana biraz caramio gibi geldi o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt