# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Bu turkspor haberine kafam yattı. Şu siyahi futbolcu olayı içinde Gio var bundan adım gibi eminim. Haldun yeri göğü deliyodur bu adam için buraya yazıyorum. Ayrıca Biglia'da var bence bu işin içinde. Orta alan futbolcusu olarak.

Gudjonsen, Deco, Oleguer yattı o zaman üçü de otuzlu yaşlarda sanırsam.

Ona kalırsa Gio'da yattı çünkü istedigi mevki olarak görükmüyor..

Ama yalan inanmayın..Gudjonsen ve gio haberleri dogru bence..Yabancı hep yalanmı yazıyor..Tottenhamlılar kendi forumlarında konu açmışlar..

34913.jpg

O siyahi Gio :D:D.Valla bu sefer biraz mantıklı yazmışlar sanki ama gene inanmıyorum :):).

Dos santos ile görüsüyoruz su an ztn ve umarım en yakın zamanda imzalarız. Bende heyecanla bekliyorum; içimde de bu iş biticek diye bir his var!

Bıktım artık. Her gün transfer haberi okumaktan. Biri gelse de idare etse bizi 3-5 gün...

* Düzgün biri tabii.

5- Rijkaard'ın çok yakından tanıdığı kısa sürede Dünya futboluna yıldız olarak sunulabilecek, G.Saray ismi ile büyüyerek, G.Saray'ın başarılarına katkıda bulunacak ve ileride Galatasaray'a büyük paralar kazandıracak geleceğin yıldızlar tercih edildi..

6- Turkspor.net istihbarat kaynaklarının bildirdiğine göre aranan kriterlere uyan futbolcuların ve resmi görüşmelerin başlayacağı futbolcuların YARISINDAN FAZLASI SİYAHİ FUTBOLCU.. Bu da demek oluyor ki BÜYÜK İHTİMALLE 3 futbolcudan en az BİRİ YA DA İKİSİ SİYAHİ GENÇ YILDIZ olacak..

:rolleyes:

Haldun yaparsın sen bi güzellik,sana güveniyorum. :D Santos'u bize getir ..

Yarın bir transferin açıklanacagını düşünüyorum ;).ya sabah saatlerinde yada 8-9 gibi ;);):).

benimde yarın bu transfer biticek gibi bi his var

Fatih Terim milan'dan geldiginde sarr'ı getirmisti bu rijkaarda 17-18 yasında barca altyapısından cocuklar getirir bence dos santos falan hic zannetmiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt