# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Yani diyosun ki, Dos Santos muthis yetenekli degil, bir risk mi? :) ...

Asla öyle bisey demem.Dos Santos müthis yetenek.Alabiliyorsan al iste onu:D

Onu demek istedim.Genc yabanci alacaksan Dos Santos gibi birini alacaksin.

Ya da tecrübeli birini.Daha kendi genclerimize tahammülümüz yok, yabancilara mi olacak?

Urby Emanuelson ve Maduro son anda çikartilmisdi Hollanda Takimindan 2008 avrupa kupasinda.

Geçen sezon 15 maç oynamis 1 gol atmis (barca'ya).

Savunma adamiymiisss. Defans'i Ofansindan daha iyi

Dos Santos un yeteneği tartışılmaz arkadaşlar alınabilirliği tartışılır anca:D

Asla öyle bisey demem.Dos Santos müthis yetenek.Alabiliyorsan al iste onu:D

Onu demek istedim.Genc yabanci alacaksan Dos Santos gibi birini alacaksin.

Ya da tecrübeli birini.Daha kendi genclerimize tahammülümüz yok, yabancilara mi olacak?

Pardon ben yanlis anladim ozaman. Genc yabanci fakat bu oyuncunun bir ismi var renktas, o yuzden gerekirse 1 yil beklenir Lincoln'deki gibi ...

Maduro 25 yasinda, Valencia'da oynuyor fakat 100 kisiye bu ismi sorsan bilmez. ISIMLI futbolcu dedigin EN AZ LINCOLN kadar olmalidir ...

Galiba senle aramizda VIZYON farki var ...

Olabilir, fazla takma kafana :)

Eğer isimli futbolcu öyleyse ben tüm transferlerin isimsiz olmasına razıyım.

Pardon ben yanlis anladim ozaman. Genc yabanci fakat bu oyuncunun bir ismi var renktas, o yuzden gerekirse 1 yil beklenir Lincoln'deki gibi ...

Dos Santos ayri Ferdi.Tabiki bekleriz.

Maduro ismi filan gecti ya, onun icin yazmistim..

Dos Santos´un kredisi sonsuz olur.Ama Maduro gibi futbolcularin kredisi bile olmaz.Barinamazlar Türkiye´de.

Dos Santos evire cevire döndüre döndüre kabul ettirir kendini ondan süphem yok:D

Artık bu saatten sonra gelmez. Boşuna umutlanmayalım. Gelseydi çoktan açıklanırdı. İki haftadır aynı haber.

Ne zaman hareketlilik yasanacagini da bilmiyoruz.

Haldun Üstünel Istanbul´a döndü gibi haberler cikmisti.

Iste raporlarini sunacakmisda, sonra yeniden Avrupa´ya gidecekmisde.

Haberler dogruysa daha 3 hafta tik olmaz:D

Yarın belki bir transferimizi açıklarlar :D.Kendimi bu şekilde avutuyorum :).Yoksa delireceğim:):):).

İpswich Town'da kiralık oynayan bir oyuncu. Barca'da 38 lig maçının 27sinde forma bulmayı başardı. Toplamda 37 maç oynayıp 4 gol ve 7 asist yapt. Messi'nin Henry'nin Eto'o'nun arasından sıyrılıp 27 maça çıktı (:

Rijkaard dönemiydi bu tabi ki. Rijkaard güvendi, oynattı ve yıldızının parlamasını sağladı. Rijkaard ile Barca'nın yolları ayrılınca, Gio da Tottenham'a gitti. Tottenham inanılmaz kötü başladı, hem de Avrupa Şampiyonası'nın yıldızlarını almalarına rağmen. Gio'ya haksızlık etmeyelim. Modric, Pavlyunckenko, Bent, Robbie Keane, Corluka gibi adamlarda kendini gösteremedi. Sonra İpswich Town'a transfer oldu.(kiralık) 8 maçta 4 gül 2 asistle oynadı.Gül ne ya gol o (:

Herneyse, Gio şu anda kariyerinin kritik noktasında. Ya ispanya'da orta düzeyde bir klübe gidecek, forma kavgası verecek, ya da Galatasaray'a gelecek, kendisine sonsuz güveni olan Rijkaard'a kendisini teslim edecek. Bu saatten sonra Gio'nun risk alma lüksü yok. 6 milyon euroya geçti, Tottemham'a, 4 milyona biz de onlardan alırız.

bu yorumlar, Galatasaray gerçekten Gio ile ilgilendiğini varsayarak yapılmıştır.

yarın birisi açıklanacak ama kim? ordu dan bruno da olsa olsun transfer istiyorum..... Haldun abi Transfer yap bize! havalimanını dolduralım size!

Yeni takim belli degil ama Manita belli :D

belinda-pillada-giovan-dos-santos-300x236.jpg

Bu adamın haberi ciddi kaynaklarda çıktı mı? Boşuna ümitlenmeyeyim

ya şimdi adnan polat 2 3 oyuncu alıp transferi kapatacağız diyo. 3 oyuncu geleceğini düşünelim. biri kaleci ve biri de mtlaka defans olacaktır. hadi kaleciyi saymasak bu 2 3 oyuncu içine, bi defans bence bi sağ bek, geriye de yıldız denebilcek bi oyunu alacağız yanii. eğer bu gudjoohnsen olcaksa valla pek heyecananmam. eğer halili de alırsak, yine de bi forvet alırmıyız yabancı onu da merak ediyorum.. hadi bu bi yabancı yıldız orta sahaya desek, lincoln gitmeden öyle birinin alınacağını da düşünmüyorum. bi de dos santos ewet kumaşı iyi bir oyuncu ama bizde o beklenen patlamayı yapabilir mi orası da soru işareti. 15 tane yabancı hakkımız olsa elbette 1 2 tanesi böle gençlerden oluşabilir ama sınırlı yabancıyla bu risk alınır mı onu da bilemiyorum... inşallah galatasaray için en hayırlısı olur ama dos santos gelirse umarım patlamayı bizde yapar.

ya şimdi adnan polat 2 3 oyuncu alıp transferi kapatacağız diyo. 3 oyuncu geleceğini düşünelim. biri kaleci ve biri de mtlaka defans olacaktır. hadi kaleciyi saymasak bu 2 3 oyuncu içine, bi defans bence bi sağ bek, geriye de yıldız denebilcek bi oyunu alacağız yanii. eğer bu gudjoohnsen olcaksa valla pek heyecananmam. eğer halili de alırsak, yine de bi forvet alırmıyız yabancı onu da merak ediyorum.. hadi bu bi yabancı yıldız orta sahaya desek, lincoln gitmeden öyle birinin alınacağını da düşünmüyorum. bi de dos santos ewet kumaşı iyi bir oyuncu ama bizde o beklenen patlamayı yapabilir mi orası da soru işareti. 15 tane yabancı hakkımız olsa elbette 1 2 tanesi böle gençlerden oluşabilir ama sınırlı yabancıyla bu risk alınır mı onu da bilemiyorum... inşallah galatasaray için en hayırlısı olur ama dos santos gelirse umarım patlamayı bizde yapar.

Geçen senede 2-3 oyuncu demişlerdi renkdaş ona bakma sen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt