# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Carruscaya 6+2 de yer var onun icin aldim

Necatide Turk nasil olsa 5-6 gol atsa yeter

Forvet kalabalik Yaser-Serkan-Ozgurcan-Necati-Baros

Yapma arkadaş, Necati ve Carrusca bu takımda top bile toplayamazlar artık. Hele Carrusca, aman allahım ne kazık yedik bu heriften, en az 5 milyon euromuza mal oldu.

Alalım bu adamı ya hiç bu derece bir oyuncuyu istememiştim.Sonuçta kendini kanıtlamış bir adam ,yetenekleride belli.Hiç oynamadı diyelim aldığımız paraya satarız.Bir de kendini gösterirse 20 'den aşağı gitmez.Adamın her türlü geliri var:)

Giovani gündemden düşünce bu konunun da popülerliği azalıyor :D . İkinci sayfalara düşmek üzere neyse benim hala inancım var Gio konusunda...

Espanyol Nakamura ile buyuk olcude anlasti suan sadece biz ilgileniyoruz dos santosla ins gelir

Şahsi kaatimce bu resim herşeyi anlatmaya yetiyor...

610x.jpg

dos santos'u almak istersek alırız. rijkaard'ın eski öğrenci kesin gelir, yeterki almak isteyelim.

dos santos'u almak istersek alırız. rijkaard'ın eski öğrenci kesin gelir, yeterki almak isteyelim.

Insallah almak isteriz,bende hic bukadar bir oyuncunun transferini istememistim.

ALSA YÖNETIM Adnan Polat ile Haldun Üstünelin her istedigini yaparim.

Isterseler giderim Dos Santosun önünde Ciplak dans ederim...3 forma alirim...alnindan öperim...daha neler neler yaparim...yeterki getirin su adami artik!

Insallah almak isteriz,bende hic bukadar bir oyuncunun transferini istememistim.

Isterseler giderim Dos Santosun önünde Ciplak dans ederim...3 forma alirim...alnindan öperim...daha neler neler yaparim...yeterki getirin su adami artik!

haha, ilahi kardes :D bu hafta sonuna kadar transferler belli olur sanırım. ama dos santos gelirse şaşırma derim, galatasaray gibi bir takımı fazla hafife alıyorsun renkdaş. çıplak dans etmene gerek yok bence gelmek için o çıplak dans etsin. çünkü galatasaray şu anda tarihinin en iyi ekibini kurdu diyebiliriz.:bid:

Forum kayıtları resmi delil niteliğindedir. Günün birinde bu sözünüzü hatırlatabiliriz. :):D

Asıl komik olan noktayı kaçırmışsın. Kaçmış gitmiş.

Yıllardır sponsor bize transfer yapacak genç oyuncu olacak gibisinden söylemler duyuyoruz ama benim hatırladığım bir Carrusca var.Ondan emin değilim.Öyleyse bile onu saymıyorum açıkçası.Ee artık böyle bir transferin zamanı geldi.Bi zahmet pamuk eller cebe.

Hadi Aciklayin artik Dos santos gelsin

Su kadronun guzelliginie bak 10-15 milyon avro masrafla

gskadrobehcetcopy.jpg

Sadece Collocini ve dos santos ile bu takımın uçacagına inanmıyosun degilmi?

sağ beke mutlaka bir transfer şart,ortasahayada keinlikle şart lindeyle filan olmaz..

hatta bu iki mevki bana göre sag açıktan daha önemli..

Screen aldım transfer olursa hatırlatırım:D

Sadece Collocini ve dos santos ile bu takımın uçacagına inanmıyosun degilmi?

sağ beke mutlaka bir transfer şart,ortasahayada keinlikle şart lindeyle filan olmaz..

hatta bu iki mevki bana göre sag açıktan daha önemli..

ucar ucar merak etme bizim kadro cok guzel aslinda

Formda bir linderoth ile lincoln takimi ucurur zaten geri kalanlar formda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt