# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ara ara yazıyorum birkez daha yazma gereği hissettim.

Van der Vaart'ı getirecek bizimkiler.:) Sürpriz isim VdV.

Kaynağım falan yok ama hissediyorum.:)

ucar ucar merak etme bizim kadro cok guzel aslinda

Formda bir linderoth ile lincoln takimi ucurur zaten geri kalanlar formda

istikrarli, saha buz olup oynayan, tatilden zamaninda donen ve istikrarli demismiydim? ve daha cok kosarak ve mucadele eden bir lincoln ile ligi dagitirz acik ara ligin tadi kalmaz ama lincoln iste her mac soru isareti..

linderoth hakkinda sakatlanmaz ise o zaten oynadigi maclarda cok ama cok ust duzey maclar cikardi.

elimizdeki kadro zaten cok iyi,

mecbur transferler sadece stopperler ve forvette sag acik oyanayabilecek gerektiginde tek forvet oyanayabilecek oyuncu.

iste eldeki kadro cok cok iyi, bence bu takimda olan potansiyelin henuz yuzde 50sini gorduk.

istikrarli, saha buz olup oynayan, tatilden zamaninda donen ve istikrarli demismiydim? ve daha cok kosarak ve mucadele eden bir lincoln ile ligi dagitirz acik ara ligin tadi kalmaz ama lincoln iste her mac soru isareti..

linderoth hakkinda sakatlanmaz ise o zaten oynadigi maclarda cok ama cok ust duzey maclar cikardi.

elimizdeki kadro zaten cok iyi,

mecbur transferler sadece stopperler ve forvette sag acik oyanayabilecek gerektiginde tek forvet oyanayabilecek oyuncu.

iste eldeki kadro cok cok iyi, bence bu takimda olan potansiyelin henuz yuzde 50sini gorduk.

Birde Ugur Ucarrrr tamam sagbek

Belkide lincolnun bu istikrarsizligindan volkan sen ile ilgileniyorlar yoksa Carrusca yeniden donecek o kesin Azul planimizda yok dedi belki 6+2 de degerlendirebiliriz yada kiralanabilir kayseriye filan ama satmamiz imkansiz 2011 e kadar cunku ulker engeli var

Arkadaşlar transferler 30 haziran a kadar bitmek zorunda...

çünkü uefa ilk tur maçları 30 haziranda...

galatasaray 2. turdan katılacak... 7-8 de de bizim maç var...

bildiğim kadarıyla maçlardan bir hafta önce listelerin verilmesi gerekio...

o yzden bu hafta muhtemelen transferler gelicek...

zaten pazartesi de takım toplanıo....

Arkadaşlar transferler 30 mayıs a kadar bitmek zorunda...

çünkü uefa ilk tur maçları 30 haziranda...

galatasaray 2. turdan katılacak... 7-8 de de bizim maç var...

bildiğim kadarıyla maçlardan bir hafta önce listelerin verilmesi gerekio...

o yzden bu hafta muhtemelen transferler gelicek...

zaten pazartesi de takım toplanıo....

Uçtun mu hocam zaten hazirandayız.

Herkes ne demek istendiğini anlamıştır diye düşünüyorum.Neden böyle şeylerle uğraşıyorsunuz :)

Bu adamı Barça'da seyrederken Messi kadar yetenekli olduğunu düşünüyordum.

Barça onu 6'ya sattığı zaman ohaa dedim:eek:

Tottenham'dan da İpswich'e kiralanmış.:o

Bize gelirse patlama yapabilir.:)

ADAYLAR HALİL&GIOVANI

RİJKAARD “Pivot santrfor istemiyorum” diyerek bu devrin artık kapandığını resmen ilan etti. Üç koşan orta sahanın önünde 3 forvet oynatacak olan Hollandalı, bu taktik için de kafasında bir sürü tilki dolaşıyor. 20 golle ligde gol kralı olan Baros 1 numaralı aday.. Baros’un yanında istenilen 2. isim Halil.. Bu transfer de Lincoln krizinin çözümlenmesiyle sonlandırılacak.

ÜÇLÜ forvetin diğer halkası Dos Santos.. Eldeki isimlerden Kewell, orta sahanın solunda oynatılmaması halinde sol açıkta Arda, Yaser de alternatif isimler. Kısacası Aslan da İspanyol devi Barcelona sistemine geçiyor. Bakalım Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, bunun meyvesini alacak mı?

https://haber.gazetevatan.com/haber...u&tarih=18.06.2009&Newsid=244052&Categoryid=5

Bu adam alınsın başkada birşey istemiyorum ...

Artık bekliyoruz ve birşeylerin sonuçlanmasını diliyoruz.Çünkü sabır az kaldı;):).

Umarım transferler açıklandığında Babel ve Dos Santos olur ;):).

Babel,Dos Santos ikisi bir arada cok zor olur. ikisinden birine sponsor baglar isek, o degisir. Yanliz bizim Emana'yi almamiz lazim ilk olarak. Yahut onun tarzinda bir adam. Cunki orta alana boyle efektif bir oyuncu almamiz lazim, yoksa 4-3-3 sisteminde halac pamugu gibi oluruz.

007 haldun sağ gösterip sol vuracak. siz bu konuda tartışmaya devam edin.:gs::f68.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt