# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Bence bu akşamki olası bir denizli mağlubiyetini bekliyorlar :) ikinci şokuda Dos Santos yapcak

----------------Leo Franco------------------

--Neill-----Ali Turan-------Servet----Hakan--

----------------M.Topal---------------------

-Keita--------------------------Dos Santos--

---------Elano------Arda--------------------

---------------Jo---------------------------

Of be....

Gio Galatasaray pas sistemini tam oturtana kadar forvet oynayamaz.Galatasaray zaten yerden pas yaparak hücuma çıkabiliyor olabilseydi bu seneki Bursa maçında Arda forvette harikalar yaratırdı.Gio Avrupa liginde henüz yeni yeni oturan sistemde forvetin en ucuna konursa sert savunma arasında kaybolur gider.

Gio transferinin bence Arda ile alakasi yok Aslantepe'de oynamadan Arda nin da ayrilicagini sanmiyorum olsa olsa Kewell ayrilir bi tek...

Arda sene sonu gitmesse Hasan Şaş olma yolunda Dev bir adım atar bence Eleştirebilirsiniz bu görüşü ama benim düşüncem budur

Hasan Sas Rijkaard ve ekibi gibi dunya capinda bir ekiple calisma imkani yoktu ayni su anda dunyanin en iyi kulubu Barca ya bile gitse Arda bu ekipten iyisi ile calsiamicak... Bunu da hesaba katmak gerek. Bence Arda Euro 2012 den sonra gidicek.

"Hasan Şaş" olmaktan kasıt nedir?

2002 den sonra hasan ı milan vs. istemişti de gitmemişti ya.onu kastediyor arkadaş.Yani arda da gitmezse sonunda hasan şaş ın durumuna düşer jübile bile yapılmadan harcanır demek istiyor.

Tamam da Hasan o zamanlar 26-27 yasindaydi Arda daha 22-23 ben o kadar acelesi oldugunu sanmiyorum Arda'nin hat da bizim Gerrard imiz olursa sasirmam bu yapida devam ederse kulp Avrupada basari gelirse neden gitsin?

Gelişemez , aklı Avrupada kalır 17 yaşındaki süt çocukları dev takımlarda oynuyor artık

Ayrıca Türk medyasıda Arda için büyük bir sorun

Hasan Şaş için Avrupaya gitmek tam zamanıydı ve fırsatı kaçırdı . Arda içinde sene sonu tam zamanı

Yok karakteri veya değil benzetmeye anlam verme açısından sordum.

Topu eveleyip gevelemek, aynı oyuncuya üç kere çalım atmak vs. Bunları kastetti galiba.

Kaç kere izledin forvette?

Arda tipinde bir oyuncu. Forvet yaptınız adamı.

Arda tipinde bir oyuncu asla degil bir ekre daha izle derim asil sen izlememissin... Gio Arda kadar teknik degildir kesinlikle daha cok hizi ve hizlanmasi iel oynar ve Arda'dan daha ofansif bir oyuncudur hic bir defansif ozelligi yoktur... Forvet demek tamamen ofansif oynayan oyuncu demektir Gio kanatlarda oynadiginda bile forvet olarak oynar ;)

Hasan Sas Rijkaard ve ekibi gibi dunya capinda bir ekiple calisma imkani yoktu ayni su anda dunyanin en iyi kulubu Barca ya bile gitse Arda bu ekipten iyisi ile calsiamicak... Bunu da hesaba katmak gerek. Bence Arda Euro 2012 den sonra gidicek.

Katılıyorum.

2002 den sonra hasan ı milan vs. istemişti de gitmemişti ya.onu kastediyor arkadaş.Yani arda da gitmezse sonunda hasan şaş ın durumuna düşer jübile bile yapılmadan harcanır demek istiyor.

Anladım.

Hasan Şaş performans olarak bazen büyük düşüşler de yaşasada Galatasaray'a son 1.5 yıla,sakatlıklar hepten belini bükene kadar çok emekte bulundu.Kaptanlık yaptı.

Jübile yapmadan harcanma olayı ise tamamen Galatasaray taraftarının suçudur bence.Bulent Korkmaz Hasan'ı hazır olmadığını bile bile sahaya sürdükten sonra Galatasaray taraftarı Hasan'ı ıslıklamak yerine saygı duysaydı elinden geleni yaptığına inansaydı Hasan Şaş jübilesini de yapardı.Kırık da ayrılmazdı klüpten.

Keitada oynuyordu kazimin forvet oynadigi gibi

Keita`yı mecbur kalırsan oynatırsın. Güçlü kuvvetli adam. Stoperlerle mücadele edebilir. Gio nasıl mücadele edecek bacak kadar boyuyla iki stoperle :)

renktaslar ligtv goru yayin yapiyo yani anlasmislar sizin anliyacaginiz ihaleye o kadar para verdikleri icin anlastiklarini ordan once duyuruyolar ki millet digi alsin diye yada siteye tiklasinlar diye yapiyolar benim anladigim kadariyla siz nedersiniz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt