# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Arda tipinde bir oyuncu asla degil bir ekre daha izle derim asil sen izlememissin... Gio Arda kadar teknik degildir kesinlikle daha cok hizi ve hizlanmasi iel oynar ve Arda'dan daha ofansif bir oyuncudur hic bir defansif ozelligi yoktur... Forvet demek tamamen ofansif oynayan oyuncu demektir Gio kanatlarda oynadiginda bile forvet olarak oynar ;)

Orada kastedilen forvet tanımı ileri üçlünün ortası. Benim Arda benzetmesinden kastım da ileri üçlünün sağı solu. ;)

Transfer bitti söylentileri var.

Arda tipinde bir oyuncu asla degil bir ekre daha izle derim asil sen izlememissin... Gio Arda kadar teknik degildir kesinlikle daha cok hizi ve hizlanmasi iel oynar ve Arda'dan daha ofansif bir oyuncudur hic bir defansif ozelligi yoktur... Forvet demek tamamen ofansif oynayan oyuncu demektir Gio kanatlarda oynadiginda bile forvet olarak oynar ;)

valla dediklerine katılıyorumda arda kadar teknik değildir lafı biraz tartışılabilir:) umarım gelirse görürüz:)

Anladım.

Hasan Şaş performans olarak bazen büyük düşüşler de yaşasada Galatasaray'a son 1.5 yıla,sakatlıklar hepten belini bükene kadar çok emekte bulundu.Kaptanlık yaptı.

Jübile yapmadan harcanma olayı ise tamamen Galatasaray taraftarının suçudur bence.Bulent Korkmaz Hasan'ı hazır olmadığını bile bile sahaya sürdükten sonra Galatasaray taraftarı Hasan'ı ıslıklamak yerine saygı duysaydı elinden geleni yaptığına inansaydı Hasan Şaş jübilesini de yapardı.Kırık da ayrılmazdı klüpten.

Hakan Şükür

Hakan Ünsal

Ergün Penbe

Suat Kaya

Bülent Korkmaz

bunların hepsi taraftarın suçu muydu ? Galatasaray son 10 yıl içerisinde Hagi dışında kime jübile yaptırdı ?

Keita`yı mecbur kalırsan oynatırsın. Güçlü kuvvetli adam. Stoperlerle mücadele edebilir. Gio nasıl mücadele edecek bacak kadar boyuyla iki stoperle :)

bazilari hala gioyu barcadaki haliyle biliyor

orda 17 yasindaydi su an 20 yasinda vucududa gelismistir kesin

Dedikodu ama ciddi bir kaynak duymadım.

Gelişemez , aklı Avrupada kalır 17 yaşındaki süt çocukları dev takımlarda oynuyor artık

Ayrıca Türk medyasıda Arda için büyük bir sorun

Hasan Şaş için Avrupaya gitmek tam zamanıydı ve fırsatı kaçırdı . Arda içinde sene sonu tam zamanı

Gelişme konusuna katılmıyorum.Dünya da en egitmen hocalarla belkide çalışıyor şu anda Arda.Hem de takımın kaptanı konumunda ve kendi evinde.Bir nevi eve getirilmiş özel ders hocası Rijkaard ve Neeskens hatta Pujol.

Ama medya konusunda tamamen katılıyorum.Türk spor medyası Arda üzerine hakikatten yeri gelince çok oynuyor ve yıpratıyor.Avrupa'ya gitme zamanını ise bilmiyorum.Dediğim gibi bana kalsa hiç gitmesin.

Kewell veya Baroş'la sözleşme fesh edilecek :D

Orada kastedilen forvet tanımı ileri üçlünün ortası. Benim Arda benzetmesinden kastım da ileri üçlünün sağı solu. ;)

Arda zaten ileri uclunun sagi soluna pek de uyan bir oyuncu degil :) o yuzden bu sistemde orta da oynadimi daha basarili oluyor... ;)

dossantos.png

Geçen sene biri yapmıştu bunu . Bu sene gerçekleşti transfer .
:D

Renktaşlar DOS SANTOSla anlaştık tek engel NONDA şuanda.NONDAnın sözleşmesi feshedildiği zaman hemen getirilecek içiniz rahat olsun

Hakan Şükür

Hakan Ünsal

Ergün Penbe

Suat Kaya

Bülent Korkmaz

bunların hepsi taraftarın suçu muydu ? Galatasaray son 10 yıl içerisinde Hagi dışında kime jübile yaptırdı ?

Konu tamamiyle Hasan Şaş üzerineydi.Diger isimlerle taraftar'ın suçumu değil mi en küçük yorum yapmadım.Siz neden oraya çektiniz konuyu anlamış değilim.

Santos gelip Nonda giderse çok afederseniz ben mi çıkıcam forvette ? Kewell'da yok zaten.

Fm'e göre serbest vuruşları çok iyi. Zira an itibari ile arkadaş, kalecisi Volkan'ın ıskasıyla salakça bir gol yerken, kendisiyle Fiorentina'ya 30 metreden süper bir serbest vuruş golü yazdık. Gelsin bir görelim. Renktaşlarla çok sevdik. Fm deyip geçmemek lazım. :D

Arda zaten ileri uclunun sagi soluna pek de uyan bir oyuncu degil :) o yuzden bu sistemde orta da oynadimi daha basarili oluyor... ;)

Arda buna uygun yani sana göre.

Keita - Arda - Kewell

Alttakilere değil yani.

Keita - Jo - Arda

Arda - Baros - Kewell

İyi madem. Gio gelince Arda ve Gio ileri üçlünün ortasında değişmeli oynarlar. Biri çıkar biri girer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt