# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Tamam seneye alırız.Ne kadar dar açıdan bakıyorsunuz !

Seneye alırsınız diyor ya . Bu adamı tanımadığın her halinden belli. Bu adam 89 Lu sol ayağıno muhteşem kullanan süratli bir futbolcu.

Bak 89'lu . Arda'dan 2 yaş ufak. Bu adamı birdaha bırakırlar mı sanıyorsun ? Artık anlık transferler değil gelecek için yatırım yapıyor tabii siz alışmıssınız 32-33 yaşından sonra gelen yıldızlara bu yıldızları beğenmiyorsunuz :(

Sinirim bozuluyor artık böyle mesajlar görünce sert dille eleştirdim .

Tamam, ama hangi yabanci oyuncu gidecek?

Bence Yarın veya Pazartesi açıklanır.

Vay be İngiltereden 20 yaşında geleceği parlak olan opsiyonlu futbolcu kiralıyoruz ve istemeyenler var şaşırıyorum. Lukunkulu günleri göremeyen arkadaşlar herhalde bu yorumu yapanlar.

Hakkaten ya, Ali Lukunku diye bir adam vardı, bugünlere şükretmek lazım. Uzun zamandır Adrian İlie ve Filipescu dan beri ilk kez bu kadar gelecek vaad eden bir oyuncuyu kadromuza katıyor olucaz. :2_thumbs_up_-_anima

Ya ben çok seviyodum Ali Lukunku yu :D Aliiiiiiiiiiiiiiiiii Lukunkuuuuuuuuuuuuuu:D Ozamanki şartlarda mutlu ediyodu bizi gelmesi:D hatta ilk hazırlık maçında gol atmıştı vay be ne adam diyoduk :D

Arkadaşlar bugün nöbetten birşey çıkmaz. Boşuna durmayın. Uyuyun güç toplayın Pazar günü maçımız var :D

Tabi ki de Leo gider sezon sonu su anda da Nonda... Morgan'cigim

Hatta Barosun sözleşmeside dondurulabilir sezon sonuna kadar.

10. Haftada sakatlanan bir Baros, geriye kalan 24 haftada olmayan bir Baros. Cok yazik oldu :(

Bak yine şu anlık düşünüyorsun !

Sen bu sezonu kapatmayı düşünüyorsun. Sonrasına bakarız tarzı tamam ortasahaya genç yetenekli bir adet futbolcu öner.

Avrupada oynuyabilecek bir türk forvet öner.

Bak ama genç ve yetenekli olacak . Şimdi örnek veriyorum Barça adamlar mevkisine göre mi alıyor gençleri ? Kerisson çokmu gerekliydi Barça ya aldı örnek olarak.

Böyle adamları kaçırmayacaksın ALACAKSIN sonra alırız dersen avucunu yalarsın.

Aynen katılıyorum.

Fırsat maliyet diye bir şey vardır iktisatta. Kısaca bir olayı gerçekleştirdiğinizde o olay yerine yapabileceğiniz diğer olaylar bütününden yoksun kalma durumu diyebiliriz . Yani biz Dos Santos u almaktan kim için vazgeçeceğiz?

Hamit i bilmem kimi seneye de aynı fiyata alırız fakat Dos Santos Dos Santos gibi oynamaya başlarsa şimdikinin 3 katını versek bile alamayız çünkü kulübü verse bile kendi gelmez.

Dos Santos ile Aaron Ramsey arasında seçim yapmak zorunda kalsak ve bizDos Santos desek tamam ama Dos Santosu almaktan kimin için vazgeçeceğiz ki ?

santos geliyo muu

Şu forvette Keita olayına çok takıldım ya.Neden hiç denenmedi ki? Santos gelirse de kanatta oynardı mis gibi.

Üstad , burada sıvadın işte.

Aragones'de senin deden yaşındaydı yaptığı tüm hamleler doğrumuydu ?

Neeskens'in futbol bilgisi tartışılmazda cümleyi yanlış kurdun.

Ha birde , o zaman kimse Rijkaard'ın , Neeskens'in maçlardaki hatalarını konuşmayacak :)

Gerçektende , mantık şart :)

Evet doğruydu bence. Guiza hala gol kaçırıyor. Bak 2 Brezailyalı aldılar hala sallantıdalar. Aragones öyle uçuk kaçık hatalar yapmadı. Aşağı yukarı aynı kadro çıkardı. Sıvadığım yok, biraz daha olgun konuşursan güzel cevap veririm sana. Geçiceksin o "ben bilirim" işlerini. Sıralama yapmış, önem sırasıymış. Seni alalım o zaman Teknik Heyet'e. O kadar adam bu forumda katılıyor, Yönetim sana böyle bir adam getiriyor sen beğenmiyorsan, açıp PES'i alıyorsun önem sırana göre takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt