# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Nonda eger gidici ise neden oynasin ki Pazar aksama ya da o adamdan ne beklenir ki o gun... Pazar gunu Jo cikar oynar aslanlar gibi bence zaten Gio bu gece ya da yarin aciklanirsa sasirmayin ama mactan sonra da olabilir tabi.

Jo en son hangi tarihte maça çıktı acep? Ya da Galatasaray'a gelmeden önce en son ne zaman anrenman yaptı?

Bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın, ama baya bir vakit olmuştur sanki.

Bu adamı kâr amaçlı alsak bile yeter :)

Gio gelecek eninde sonunda da ne zaman gelecek bu gece mi,yoksa 2-3 gün sonra mı?

Hala Gio gereksiz diyenler var . Kewell ve Barosu bu sene unutun beyler hücum hattı zayıfladı Hadi Baros bir ihtimal bu sezon faydalanabiliriz

Guiza'yı Fenerbahçe'ye kim aldı ?

2 Brezilya'lı alınca : Takım sallantısı durur diye bir kaide mi var?

Al Galatasaray , Galacticos oldu , Elano , Kader geldi. Hala sallantıda değil mi ?

Ayrıca olgun konuşmaktan kastın nedir ?

Sıvadın kelimesinin yerine daha uygun bir kelime bulursan onu kullanayım ki gerçekten sıvadın.

Ben bilirim falanda demedim.

Burada yaptığım tüm yorumlar :

-Bana Göre - ' dir.

Tüm forum katılıyor diyorsun , çoğunluk hep doğru mudur ?

Yönetimin bana böyle bir adam getirdiği bile yok , Haldun Üstünel'in nerede olduğu bile belli değil.

Gelirse konuşuruz.

Ben Gio'yu beğenmiyorum mu dedim ?

Gio , bitiriciliği hariç iyi bir oyuncu , kendinide geliştirecek fakat ŞU ANDA yine bana göre şu an için geleceğe yatırımdan daha önemli işlerimiz var.

Sol bekin : Balta formsuz.

Bir forvetin kendini taşıyamıyor , diğeri neredeyse sezonu kapattı , diğeride Avrupa Ligin'de yok.

Orta sahanda Elano olmayınca pas yapamıyorsun , bazen Elano varkende yapamıyorsun.

?

Şimdi bunları bir kenara bırakıp ,

Arda'nın , Keita'nın , Caner'in, çabucak iyileşeceğinden emin olduğum Kewell'ın olduğu hiç olmadı Serdar'ın , Emre'nin , Aydın'ın bulunduğu bölgeye , transfer mi yapacaksın ?

İsterse Cristiano Ronaldo olsun.

Öncelik eksikliğindir.

Gerisi risk'dir.

You have to risk it, to get the biscuit !

Artık Dos santos'da gelir ise rakiplerimizi düşünemiyorum ..inşallah gelir.

Dos santostan önce çift yönlü oyuncu almalıyız..

Yalnız Avrupa Ligi'ni (ALLAH nasip ederse, inşallah) bu halde kazanırsak büyük sükse yaparız. Forvet yok ve Avrupa Ligi'ni kazanıyorsun. Üstelik sıradan takımlar değil geçmiş yıllardan daha kaliteli takımlarla dolu bir lig. Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun. Kewell keşke sakatlanmasaydı. Kewell sakatlanmasa çift yönlü orta saha olabilirdi, ama Kewell sakat, Baros'ta yok. Jo'da Avrupa Ligi'nde yok. Bir yabancı gelirse Nonda'da gidecek.

İşte bu nedenlerden dolayı Gio lazım bize. Geleceğe yönelikte süper bir hamle olur hep üstüne basa basa diyorum.

Dos santostan önce çift yönlü oyuncu almalıyız..

katılıyorum...

santos çok yetenekli, geleceği olan bir oyuncu ama kontenjanda bu kadar sorun yaşarken nonda'dan açacağımız kontenjanı dos santosa harcayamayız oyunun iki yönünüde oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var...

Acilll...

costurur takımı herkes rahat olsun.yeter ki gelsin

katılıyorum...

santos çok yetenekli, geleceği olan bir oyuncu ama kontenjanda bu kadar sorun yaşarken nonda'dan açacağımız kontenjanı dos santosa harcayamayız oyunun iki yönünüde oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var...

Acilll...

Barış Ayhan Topal Sarp varken o bölgeye 5. adam gelmez

dikkat ettim her üc yorumdan biri iki yönlü ortasaha isterken, diğerleri dossantosu övüyor. :D:D:D

youtube dos santos yazın bakalım hangi dos santosun videoları çıkıyor yazık bu kuşlara ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt