# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

saçma transferler gibi gelmeye başladı bana bunlar.satın alma opsiyonu yok bizde patlama yaparsa fiyat anında artacak.bizi bi nevi basamak gibi kullanıyorlar gibime geliyor.yazıklar olsun böyle anlayışa

Kewell sakat. Nonda'yı tartışmak zaten yersiz. Baros'ta sakat. Forvet yok. Ve seneye Aslantepe olayı var (inşallah). Sen Aslantepe'de Şampiyonlar Ligi oynamak istemez misin diye sorarlar adama ? Eğer Aslantepe'de gene Avrupa Ligi oynayacaksak kötü olur ilk senesinde. Şampiyonlar Ligi şart seneye ! Çıtayı yükselttik artık. Yapılan transferler, gelen adamlar teknik direktörler ve bu kadro, bu yönetim, Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyor.

Bu durumda Jo kalitesinde hem AL'de oynayacak, hem ligte oynayacak oyuncu devre arasında zor bulunurdu, maddi yönden aşırı iyi değiliz bu da etken Jo geldi işte. Ligi kurtarmak lazım bu sene. Seneye CL'ye katılmamız şart artık anlayın bunu ! Tabii Jo kendini tekrar kanıtlamak ister, yaşı da genç Bu da süper bir etken. Ve bunları birleştirin. Gene yönetim süper bir transfere imza attı bu da net şekilde belli.

nereye kalır? üstünel fiyaskosudur. başka bişey değil.

Sen de bu forum için fiyasko oldun.

Arkadaşlar bu tür yöntemler oyuncunun bizi basamak olarak görmesi değildir.Jo bile şimdilik buradayım sene sonu yine masaya otururuz demiş.Düşünün adamın hedefi yükselmek dahi olsa bizi kullanmak dahi olsa o 4 ay boyuncu canını dişine takarak oynar.Bu bakımdan bonservisini alarak oynattığımızdan daha fazla verim alarak düşünüyorum ben.Dos Santos'un maliyeti her geçen dönem iyice düşüyor.Çünkü bu adam hittiği hiçbir yerde tutunamıyor.Ona İngiltere Coca Cola Championship liginde oynamak yakışıyormu? Bence bu adam bonservisi ile alınır.Yada kiralanırsa net bir opsiyonla kiralanır.Bence bu adamın transferi bitmiştir.Nonda gitmeden açıklanmayacaktır.Nitekim Jo transferinden önce Linderoth'la fesh konusunda anlaşılmıştır.

Bari bu inşallah opsiyonuyla gelir. Opsiyonsuz gelirse buna çok üzülürüm ben...

lig tv yaptığı haberde Jo'ya da opsiyon var demişti neden böyle oldu ki :S

Kewell sakatlandı malum Santos şart,Ayrıca yönetim bu transferden sonra Milan Barosun sözleşmesini dondurmalıdır,en mantıklısı o.

haldun.jpg

Arkanıza yaslanın Bu adamı izleyin rahat olun. Jo iyi bir performans gösterince nasıl sözlesme imzalanıyor görürsünüz Haldun reis işini bilir;)

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Joao Alves şunları söyledi: “Haldun beyle yaptığımız ilk toplantıda kendisinden çok sıcak bir ilgi gördüm. Bu durum transferin gerçekleşmesin çok etkendi. Galatasaray büyük bir kulüp, büyük bir taraftara sahip… Bu da bir diğer etkendi” dedi.

her gelen yeni oyuncu önce Haldun Üstünel diyor :D

Kewell sakatlandı malum Santos şart,Ayrıca yönetim bu transferden sonra Milan Barosun sözleşmesini dondurmalıdır,en mantıklısı o.

Evet en mantıklısı bu olur. Baros'tan bu sene yararlanamayacağımız çok net. Nonda'dan başka forvet yok takımda. Kewell'da sakatlandı. Sözleşmeyi dondurmak iyi bir ihtimal olur.

duygusal davranmayalım kewell 33 yaşında hasta oynayamıyor. yayın gelirleride arttı buna paralel olarak avrupada başarılı olmak istiyorsak genç ve kaliteli oyuncular almak lazım bence gelirse iyi olur

bence yönetim radikal kararlar vermeli leo-nonda-kewell üçlüsünede yol vermeli

duygusal davranmayalım kewell 33 yaşında hasta oynayamıyor. yayın gelirleride arttı buna paralel olarak avrupada başarılı olmak istiyorsak genç ve kaliteli oyuncular almak lazım bence gelirse iyi olur

Kewella tabeladan koyuyorsun herhalde:D

1978-09-22

;)

Onu Dünya Yıldızı Yaparım !

230109dunyayildizi2.jpg

Rijkaard’dan İddialı Sözler!

G.Saray Teknik Direktörü, Ipswich’te oynayan eski öğrencisinin süper bir yetenek olduğunu belirterek, “Alırsak onu yeniden dünya yıldızı yapabilirim” dedi.

Lucas Neill ve Jo transferleriyle dünya çapında ses getiren Galatasaray, Giovanni Dos Santos'un da transferini bitirmeye çok yakın...

20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Frank Rijkaard faktörü nedeniyle sarı kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Transfer için yurt dışında bulunan yönetici Haldun Üstünel, teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarlı talebi üzerine rotayı Giovanni Dos Santos'a çevirdi. Üstünel, Meksikalı futbolcunun İsrailli menajeri Pini ile görüşerek teklifini iletti. Barcelona'dan sonra gittiği Tottenham'da ve halen kiralık oynadığı Ipswich Town'da umduğunu bulamayan Meksikalı futbolcu, Galatasaray'ı, tekrar çıkışa geçebileceği bir kulüp olarak gördüğü için öneriye sıcak bakıyor.

600 BİN STERLİN

Üstünel, Dos Santos'un bonservisini elinde bulunduran Tottenham'a, sezon sonuna dek kiralama bedeli olarak 600 bin Sterlin önerdi, ayrıca sezon bitiminde satın alma opsiyonunun da kendilerine verilmesini istedi. 600 bin Sterlin'i kabul eden Tottenham, futbolcunun bonservisini ise 7 milyon Sterlin olarak belirledi. İngiliz ekibi bu rakamı 5 milyon Sterlin'e indirdiği taktirde transfer gerçekleşecek.

MÜKEMMEL BİR FUTBOLCU

Rijkaard'ın, Barcelona'yı çalıştırdığı dönemde dünyaya tanıttığı Dos Santos için, "Şu an düşüşte ama alırsak onu yeniden dünya yıldızı yapabilirim" dediği belirtildi. Bu arada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı kontenjanında Dos Santos'a yer açmak için Nonda'nın sözleşmesini feshetme girişimlerini sürdürüyor. Dos Santos'un işi 1-2 gün içinde netleşecek.

Kaynak: https://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=39319

Cevap: Onu Dünya Yıldızı Yaparım!!

Hürriyet haberi yasak sitede

33???? :eek:

Kewell daha 2 ay önce 31 yasina girdi

ve Hasta olmasida cok sacma suanda Takim'daki en güclü oyuncularimizdan biri ;)

Gio gelecekse Kewell'la sozlesme uzatmaya gerek yok. Kewell'ın performansından bagımsız olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt