# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Tottenham 15-20m euroya oyuncu alan kulup, 4-5'in pazarlıgını mı yapıyor ayıp ya

Barcelona altyapısında Messi ile beraber yetişen bu çocuğun Galatasaray'la anlaşmasının da önüne geçtik "Ne gerek var" boyutlarında dolaşmaya başladık. "Çok kaliteli olsaydı Barcelona bırakır mıydı" ve "Tottenham oynatmaz mıydı" semalarında geziniyoruz.Şu bir gerçek ki Giovani Dos Santos çok yetenekli. Sol açık ağırlıklı olmak üzere sağ kanatta ve forvet arkasında oynayabilir. Harry Kewell'ın sakatlığı malum. Ancak o bölgenin efendisi zaten Arda'dır. Caner'in yükselen formu da düşünülürse.. Yine de bu işin birkaç açısı daha var..

Bu çocuk Galatasaray'la sözleşme imzalayacak mı bilmiyorum, ama bildiğim bir şeyler var ki, Rijkaard'ın Santos'u çok istediği. Eğer Rijkaard istiyorsa, ihtiyacı var demektir. Ayrıca yeniden patlama ihtiyacı hisseden Giovani, tıpkı Kewell, Baros ve Keita gibi rotasını İstanbul'a kırıp, Sarı-Kırmızı formayla "İşte ben buyum arkadaş" demek isteyebilir. Bunu yaparken iyi de para kazanabilir.

Dos Santos'u, Ronaldinho ve Messi'nin estiği bir dönemde A takıma çıkaran Rijkaard, elbette ondan sol açıkta faydalanmak isteyecektir. Sağda Keita'nın, ortada Arda ve Elano'nun, onların arkasında da Sarp veya Topal'dan birinin oynaması, Galatasaray'ı Süper Lig'de şampiyonluğa pekala götürebilir.

Ancak...

Dos Santos'un gelişi, Nonda'yı götürecektir. Bu durumda Avrupa Ligi'nde santrfor kim olacak? İşte sizin aklınızdaki tüm bu soruları emin olun Rijkaard da, Neeskens de, Haldun Üstünel de Adnan Polat da düşünüyor. Ve hepsinin bir çözüm planı mevcut.

Bir de dip not; son anda ters köşe yapıp, Avrupa Ligi'nde oynayacak sürpriz bir golcüyle karşılaşabiliriz. Ne derler bilirsiniz..

Burası Galatasaray. Burada transfer bitmez!

tek ihtimali olan insanlarin hikayesi

Bence SERCAN geliyor... (ver gazı :) )

Ya da Hamit + Halil

sercan ve dos santos ıkısı beraber gelecek bence

Volkan Şen ve Nuri de `Başkanım bizi unutma, bizi de al` demişler.

Elano'nun yanına Nuri Şahin'i alabilsek çok iyi olur aslında.

Dos Santos olmazsa Pektemek olsun.

arkadaşlar bazen futbolu anladığınızdan şüphe duyuyorum. dos santos gelcek nonda gidicek diyorsunuz. nasıl bir mantıktır bu.(bu arada nonda'yı hiç sevmem gitmesi lzm ama bazı şartlar gerçekleştiğinde) Eğer nonda giderse bu takımda santrafor kalmıyacak avrupa ligi maçlarında. ligtede sadece jo kalıcak çünkü dos santos santrafor değil. bu durumdada kesinlikle nonda gönderilmez. Bence dos santos'ta alınmayacak bu koşullar altında. bize avrupa maçlarında oynayabilecek bi santrafor lzm.

arkadaşlar bazen futbolu anladığınızdan şüphe duyuyorum. dos santos gelcek nonda gidicek diyorsunuz. nasıl bir mantıktır bu.(bu arada nonda'yı hiç sevmem gitmesi lzm ama bazı şartlar gerçekleştiğinde) Eğer nonda giderse bu takımda santrafor kalmıyacak avrupa ligi maçlarında. ligtede sadece jo kalıcak çünkü dos santos santrafor değil. bu durumdada kesinlikle nonda gönderilmez. Bence dos santos'ta alınmayacak bu koşullar altında. bize avrupa maçlarında oynayabilecek bi santrafor lzm.

Sen kimsin ki bizim futboldan anlayıp anlamadığımızdan bahsediyorsun?

Sana mantıksız gelen olay belki bize mantıklı gelir nasıl bir şey bu?

Yönetim Nondayı yollayıp Dos SAntosu alırsa onlarda mı futboldan anlamıyor?

Sen kimsin ki bizim futboldan anlayıp anlamadığımızdan bahsediyorsun?

Sana mantıksız gelen olay belki bize mantıklı gelir nasıl bir şey bu?

Yönetim Nondayı yollayıp Dos SAntosu alırsa onlarda mı futboldan anlamıyor?

böyle düşünüyorsan anlamıyorsundur ayrıca yönetim öyle bişi yapmıyacak emin ol.

bence bu gece yarısı açıklarlar artık jo geldiğinden beri saat başı resmi sitede santosun gelip gelmediğine bakıyorum.

yahu git işine bak sen kimsenin futbol bilgisini yargılayamazsın:asd:

peki madem laf ediyorsun yazdığımın nesi yanlış nonda gidince avrupa maçlarında santraforsuz kalmıcak mıyız yanlış mıyım???? Ayrıca böyle düşünenler futboldan anlamıyor demiyorum. sadece şüphe ile yaklaşıyorum

peki madem laf ediyorsun yazdığımın nesi yanlış nonda gidince avrupa maçlarında santraforsuz kalmıcak mıyız yanlış mıyım????

Nondanın koşmaya dermanı yok Avrupada oynasa ne olur oynamasa ne olur Dos Santos gelirse Keitayı çekersin oraya Santosu sağa olmadı santraforsuz da oynarız yapmadığımız şey değil yani burda gelip fikrini söyleyeceğine bunu diyen futbolan anlamaz bilmem ne yapmayın yahu

Nondanın koşmaya dermanı yok Avrupada oynasa ne olur oynamasa ne olur Dos Santos gelirse Keitayı çekersin oraya Santosu sağa olmadı santraforsuz da oynarız yapmadığımız şey değil yani burda gelip fikrini söyleyeceğine bunu diyen futbolan anlamaz bilmem ne yapmayın yahu

son zamanlardak Nonda sahada sadece ve sadece "forvet" mevkiini doldurmak amacınla oynuyor gibi... yani ha var ha yok... attığı goller ve yaptıklarına bişey diyen yok ama son maçlardaki görüntüsü bu şekilde...

denizli belediye maçında en az 3 gol atardı formda olsaydı...

A.Madrid te santraforsuz çıktığımız takımlar gibi demi. eminim eleriz santraforsuz.

son zamanlardak Nonda sahada sadece ve sadece "forvet" mevkiini doldurmak amacınla oynuyor gibi... yani ha var ha yok... attığı goller ve yaptıklarına bişey diyen yok ama son maçlardaki görüntüsü bu şekilde...

denizli belediye maçında en az 3 gol atardı formda olsaydı...

Yani pas trafiğine de engel oluyor bu sebeple söylüyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt