# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Kontratının son senesindeki bir oyuncu, takımdaki son senesinin olduğunu bilerek ne kadar maça odaklanır ? bilinmez. + olarak eklemek gerekirse ;

Futbolda trend 4-6-0 taktiği

FR, herşeyi en ince detayına kadar düşünüyor. Ben bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

artun gündemire katılıyorm.her kim ki santraforsuz oynarız keitayı çekeriz oraya ardayı çekeriz diyorsa evet futboldan anlamıyordur.böyle nasıl düşünüyorsunuz inanamıyorum.galatasarayız biz ya santraforsuz oynarız gerekirse diye bi düşünce var mı?bizim başımıza ne geldiyse bu devşirme mantığından geldi şimdide devşirme santrafor merakı başladı pes.gereksiz taraftarlık triplerine gerek yok.santrofra ihtiyacımız var hatta iki tane var yoksa hiçbir yerde başarılı olamayız

Keita oynar kareş neden anlamak istemiyorsun önemli olan iyi mücadele etmek Madridten amma tırsmışız ya

tmm 1maç 2 maç oynar ama adam devamlı mı santrafor oynuyacak. farz edelim şansa bak jo ligte sakatlandı o zmn nolucak? Ayrıca nonda'yı şimdi sevmiyorsunuz. kasımpaşada takımı kurtarırken nonda niye hep yedek baros yerine ilk 11'de çıksın diyordunuz.

Tamam arkadaşlar benim gibiler futboldan anlamıyor sizin gibiler futboldan anlıyor yani şu lafı söyleyince umarım mutlu olmuşunuzur

Yani şurda iki farklı görüşün tartışılmasına izin vermiyorsunuz helal olsun

keitayı sağ açıkta buldozer gibi oynatmak varken santraforda oynatma fikri gerçekten takdirlik yani..kewell yok baros yok beyler nisana kadar.avrupada jo da yok.lütfen biraz mantıklı düşünelim lütfen yaa

Tamam arkadaşlar benim gibiler futboldan anlamıyor sizin gibiler futboldan anlıyor yani şu lafı söyleyince umarım mutlu olmuşunuzur

Yani şurda iki farklı görüşün tartışılmasına izin vermiyorsunuz helal olsun

arkadaşım ben sana bişi demedim ki ortaya söyledim sadece hmn sen lafı üstüne alındın.

onur ince senin görüşün iki kere ikiye 5 demek inan bana.yoksa meraklı değilim yani bu tarz konuşmaya.ama ortada bi realite varr.bu da futbol santraforla oynanır gol santraforla atılır 4-6-,0 falan da hikayedir...

keitayı sağ açıkta buldozer gibi oynatmak varken santraforda oynatma fikri gerçekten takdirlik yani..kewell yok baros yok beyler nisana kadar.avrupada jo da yok.lütfen biraz mantıklı düşünelim lütfen yaa

keita'yı forvet oynatmak bütün meziyetlerini bitirmek demektir... sağ kanatta en az 2 3 futbolcuyu kendisine bağlayacak yani bu zamana kadar böyleydi, en az 2 kişi geliyor karşısında ve 1 adam da onların arkasına...

bu şekilde bir avantaj varken neden defans arasında kaybolsun gitsin... ayrıca son vuruşlarıda çok başarılı değil... kısacası keita bir kanat adamıdır...

4-6-0 olayı bir örnek. Önemli olan gol ayaklarını çalıştırmaktır. Bkz : Arda-Keita-Elano. Bunlar yoksa santraforda yoktur.

şöyle diyip ben kendi açımdan olayı kapatıyım.chelsea drogbasız asla başarılı olamaz asla.torres sakatlandı aylarca liverpoolün hali malum.dünyadaki en pahalı şey en değerli şey santrafordur.biz gerets döneminde santraforlarımızla 4 tane türk santraforla şampiyon olduk.orta saha tabiki çok önemli ama o orta sahadan oluşan akınları değerlendirebilcek bi adamın yoksa herşey boş olur.

herhalde haldun'a telefon gitmiştir bitir artık dos santos'u diye... :D

Vallahi Caner'i, Barış'ı ve Nonda'yı gordukten sonra, Dos santos kalsın diyorum. caner'in bonservisini alaım CSKA'dan.

Nonda yerine herhangi forvet olur. M.Pektemek bile Nonda yanında, Baros gibi kalır.

O takımı o şekilde oynamaya yönlendiren kim biliyormusun ? Frank Rijkaard :) Kaldı ki Elano'yu 90 dk canlı izlemeni tavsiye ederim. Özetlerden değil.

Canlı da seyrettik Elano'yu bende arkadaşa katılıyorum o pasları ELANO atar.Bence sen birdaha seyret elenoyu

Elano super arda baris fasa fisoydu bu macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt