# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Dos santos eğer Robinho gelecekse kalsın, hiç zahmet etmesin. Bu karda kıyamette üşümesin, evinden çıkmasın :))))

way be adamı barca da izlerken bizde hayal edemiyordum şimdi opsiyonlu gelmesini konuşuyoruz :D

Santos gelir gece

klipteki şarkının adını biliyormusun? çok güzel klip olmuş Santos gel artıık :)

Dos Santos'ta sona doğru!

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.

İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.

''Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi'' denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.

Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.

kaynak sporx.com

Bugün içinde açıklanır beyler.

Bütün siteler yazdı.

ya şimdi levent tüzemeni dinledim...kewellgidecekmiş. bu ne yaaaa..

canım sıkıldı şimdi benim 2 ay oynamasada 3 ay oynamasada beklemeye değer bir futbolcu kewell ...... bence hemen sözleşme uzatılmalı.....

önce anlaşılır sözleşme uzatılır sonrada dondurabilirsin yarım dönem.....

hatalar yapılıyor unutulmamalıki kewell ligde son 4 maça yetişsse bile o bitiriciliğine ihtiyacımız var ya sinirim bozuldu nasıl olurda taraftarın sevgilisi olan birini yollarsınız.....

bu ne lahana turşusu linderotha kaç sene dayandınız.. kewell bu beklemeye değer bir adam hem kişiliğiyle hemde oyunuyla........

AHH siz hakkınızı kalede kullanırsanız olacağı budur işte....

Her duyduğunuza neden inanırsınız ki?

Dos Santos'ta sona doğru!

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.

İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.

''Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi'' denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.

Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.

kaynak sporx.com

Bugün içinde açıklanır beyler.

Sana katılmak istiyorum fakat bütün siteler aynı kaynaklı haberi veriyor. Değişik bir şey değil yani.

levent tüzemen'e inanıp burada dert yanmayın derim... onların da sizin bizim bildiğimizden fazlasını bildiği yok. eğer gönderilirse de ( hiç sanmıyorum ) sakatlığı söylenilenden de ciddidir ve sahalara kolay kolay dönemeyecek demektir. ama böyle birşeye de ihtimal vermiyorum. basın birini yollayacak işte bazıları barosu seçiyor bazıları kewell ı bazıları nondayı...

ya diyelim ki kewell bu sezonu kapattı. peki gelecek yıllarsa kewella ihtiyaç yok mu??

ya diyelim ki kewell bu sezonu kapattı. peki gelecek yıllarsa kewella ihtiyaç yok mu??

Kewell'a her zaman ihtiyaç var.Takımın sembol oyuncularından biri oldu 2 senede.Gerek futbolu gerek kişiliğiyle ülkedeki en iyi birkaç futbolcudan biri.Bu sene verdiği katkıyı kimse tartışamaz zaten.Kewell gitsin diyebilen biri varsa aklından şüphe ederim.

Gelirse Atletico maçında forvet sıkıntısını gideririz.Nonda 'dan bir cacık olmayacağı ortada.

ben kaynak olar AA okudum sporxte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt