# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ben baskalari gibi o bu gelecek diyen biri degilim, su saatte gelicek diyip milleti kandiranlardan hic degilim. Ama transfer bitti :)

Ingilteredeki havaya gore gidiyorum ben. Elano ve Jo gelmeden once ki atmosfer olusmus durumda.

Pedro Bojan şu an Barcelona için neyse Giovani oynadığı zamanda oydu.Yanlış transfer yaptı daha tam gelişmemişken İngiltere gibi sert bir lige gitmemeliydi.Alınırsa tanıdığı bildiği hocası Rijkaard onu tekrar yıldız yapar.Potansiyel Messi alıyoruz inşallah kulübümüz için hayırlısı olur.

Hayırlı olsun Gio bitmiş.. Bugün açıklanır bence.

Pedro Bojan şu an Barcelona için neyse Giovani oynadığı zamanda oydu.Yanlış transfer yaptı daha tam gelişmemişken İngiltere gibi sert bir lige gitmemeliydi.Alınırsa tanıdığı bildiği hocası Rijkaard onu tekrar yıldız yapar.Potansiyel Messi alıyoruz inşallah kulübümüz için hayırlısı olur.

Iste Turkiye'de tarihin transferi olucak dememin sebebi bu. Daha 20 yasinda, kendini buldugu taktirde Turkiye'de cok uzun bir zaman kirilamiycak rekor bir transfer ucretiyle Avrupa yolunu tutar. Yoksa Hagi'nin isminin gectigi yerde Dos Santos'u, Messi'si devede kulak benim icin.

Açıklanıyor sanırım.Resmi siteye girilmiyor.:)

Sercan Yıldırım'ın konusunuda biliyoruz.

Ne mesajlar gördük

Sercan tamam, Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.

Ne de olsa bir resmiyet yok.

Herkes gözünden sallayıp duruyor.

Bizleri salak yerine koymaya çalışıyor.

Allah aşkına bişey biliyorsanız kaynak gösterin.

Yaptığınız ayıptır.

başkan saat 5 te gs tv de açıklama yapacaktı gstv si olan bize aktarabilirmi lütfen?

Haldun Üstünel ters köşe yapar inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt