# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

İçimizde görmemiş taraftar diye bir kitle oluştu.Hangi futbolcuyu söylesen beğenmiyorlar hatta gereksiz diye kestirip atıyorlar.Siz dünü ne kadar çabuk unutmuşsunuz?Hadi dünü unuttunuz 3 kulvarda oynamak ne demektir bunu da mı anlamıyorsunuz?Şu çocuğu şu an forvete koysak eminim Nonda traktöründen daha faydalı olur.

Nonda'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz ama adam artık futbol ateşini kaybetmiş,tempo yok,mücadele yok,çalım yok.Athletico Madrid'e karşı asla yararlı olamaz.Geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olabilecek ve Rijkaard'ın elinde coşabilecek bu çocuğu takımda istemiyorsanız eğer bu işte bir tuhaflık var demektir

aynn katılıyorum marek heinze ve inamoto yu karşılamaya gittik daha 3 sene önce byler :D

Gio yu tartışmaya gerek yok.Eğer transfer olursa kendisini tanıyan bir teknik direktörle çalışacak.Kewell 'ın sakat olduğu ve en az 2 ay olmayacağı gerçeğini unutmayalım.Gio gelirse ilaç gibi olacaktır.

Ancak gio'nun barosun yerinde oynayabileceğini düşünmek pek mantıklı değil.Gio sol veya sağ kanatta oynar.Takımın forvete ihtiyacı olduğu görülüyor.Ara transfer döneminde bu ihtiyacı Mustafa Pektemek ,Halil altıntop gibi isimler karşılayabilir.

Giovanni Dos Santos´u 5-6miyon € gibi bi Ücret´e Transfer edebilirsek Haldun Üstünel´e Helal Olsun. Dos Santos genc bi Futbolcu ve Ispanyada oynadigi Futbolu oynarsa Inanilmaz etkili olur. Bana göre Ronaldinho´nun yerini dldurabilecek bi Futbolcudur. Tamam bu Cocuk Ingilterede basarili olamadi , ama Premier League´de bir cok Futbolcu ayak uyduramadi.

Türkiye Ligi cok hata yapilan bir Lig.o yüzden Akilli olan bu Lig´de Basarili olabilir Tempo dedigin cok Düsük. Bu yüzden Teknik Kapasitesi yüksek Futbolcular is yapiyor bu Lig´de.

Sergen Yalcin 90kg ile oynadi bu Lig´de Ingilterede 2günde harcarlardi, ama Adam basarili oldu , Alex gibi 100m´yi 15saniyede kosan adam bile is yapiyor.

O yüzden ben gelmesine cok Sevinirim , ve gelecege olan bi yatirim olarak görürüm.

Gördügünüz gibi genc yetenekler zor yetisiyor , yetisenler´de ucuk Fiyat´lara Satiliyor.

bkz. Sercan Yildirim adamlar 10milyon istiyor , bizde Dos Santos´a Burun Kiviriyoruz .

bana göre Keita ve Arda ile Ligin en etkili Futbolcusu olabilir. Rijkaard bosuna istemez bu Adami , bi bildigi vardir. Biz degilmiydik Rijkaard ve Neeskens 5sene kalsin diyenler, o zaman bu Ekip´e Güvenin !

.

kisa sureli kiralik gitti Ingiltere'de kisa sureli kiraliklar transfer sezonundan sonra da gerceklesebiliyor. Mart'da kiralik gitti sezon sonuna kadar o yuzden az maca cikti. Istersen arastir oku Ingilzcen varsa anlarsin yoksa bos bos yazi yazip burayi isgal etme gereksiz yere....

Senle aynı fikirde olmayanlar mı boş boş konuşuyor..8 maçta adamı taraftarın sevgilisi ilan ettin. Neyse alt liglerde kim gitse kahraman zaten:D Gelsin iyi oynasın beni yanıltsın ama ''ya tutarsa'' transferi olacak bu transfer başka bir şey değil..

Heinz fena oyuncu değildi vasattı evet ama kötü oyuncu değildi Çek Milli takımında 2004 Avrupa Şampiyonasında banko oynamıştı hatta

iyi de deildi gs gibi takıma yakışmıyordu ama dos santosu beğenmiyo adam heinze nerde dos santos nerde bide robinho topiğinde adamlar robinho ya ble sallıyolar :D

Az önce NTVSPOR'da ``Galatasaray Robinho ile ilgileniyor´´ haberi geçti. Eğer bizden çalmadılarsa ne ben futbolu bilmiyorum. :)

robinho????????

oha derler adama...

ama haldun bu :)

Senle aynı fikirde olmayanlar mı boş boş konuşuyor..8 maçta adamı taraftarın sevgilisi ilan ettin. Neyse alt liglerde kim gitse kahraman zaten:D Gelsin iyi oynasın beni yanıltsın ama ''ya tutarsa'' transferi olacak bu transfer başka bir şey değil..

Ben sana kendi fikrimi solemiyorum ben Ipswich taraftarlarinin fikrini ve Ingilterre medyasinda yansitilani soluyorum yoksa birsey ilan falan ettigim yok... laf oyunlariyla carptirmaya calisma... bilmyiorsan konusmicaksin ki rezil olmayasin bole :rolleyes:

Ben sana kendi fikrimi solemiyorum ben Ipswich taraftarlarinin fikrini ve Ingilterre medyasinda yansitilani soluyorum yoksa birsey ilan falan ettigim yok... laf oyunlariyla carptirmaya calisma... bilmyiorsan konusmicaksin ki rezil olmayasin bole :rolleyes:

Senden rezil değilim merak etme..Bana bir tane Tottenham taraftar forumu sayfası linki versene Gio'nun tartışıldığı..

Kesin anlaşıldı demiş uA koordinatörü

bu tottenham'in resmi forumunda:

Giovani Dos Santos - Page 5 - Tottenham Hotspur - Spurs Forums

oku bakalim ne anlicaksin google translate bak iyi cevirmiyor ama neyse...

ama ben israrla Ipswich Town'dan bahsediyorum.......

Gio Dos Santos AGAIN - Portsmouth FC forum from footymad.net

bak bi forumda da Ipswich da basarisiz oldugunu onermeye calismis ama aldigi cevap da sole:

"Yet another wonderful example of your ignorance of any real football knowledge MattPFC2005, for your information Giovanni Dos Santos is a really talented player, he was injured for a large part of last season, and Spurs were fighting for survival when he returned to fitness so he was loaned out to Ipswich to regain his fitness.

This season he was starting to get more regular first team action and was playing extremely well for Spurs, when he got injured at Preston in a cup tie, he is only just returning from that injury, so on what basis is he "not very good" it wouldn't be anything to do with your childish and bitter hatred of all things Harry Redknapp and Tottenham Hotspur related would it by any chance. :zzz: :zzz: :zzz:"

su anda acelem var doktor randevum var ama gelince istersen nicee forumalr ve yorumlar buluruz git gide kendini rezil etmeye devam et sen :2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt