# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

İçimden bir his Pavluychenko gelecek diyor ama hadi hayırlısı. (O his dünden beri hep doğruları söylüyor, Nonda'nın penaltısından atacağımız gole kadar çoğu doğru çıktı :D) Çok merak ediyorum Haldun Üstünel çok uzattı transferi Gio'dan aşşağı bir adam beklemiyorum ama hakikaten şaka felan hayırlısı olsun kulübümüze o yeter...

İçimden bir his Pavluychenko gelecek diyor ama hadi hayırlısı. (O his dünden beri hep doğruları söylüyor, Nonda'nın penaltısından atacağımız gole kadar çoğu doğru çıktı :D) Çok merak ediyorum Haldun Üstünel çok uzattı transferi Gio'dan aşşağı bir adam beklemiyorum ama hakikaten şaka felan hayırlısı olsun kulübümüze o yeter...

Penaltı konusunda topun başına Nonda gelince odadan çıktım ben direk kesin atamaz dedim Golü de bildim :D Ama ben Gio diyorum:D

Baskanin son aciklamalarina gore sozlesmesi donucak olan kewell gibi duruyor.

Sezonun son 4 5 macina anca yetisir dedi .Esasinda kewell i elde tutmak icinde bi sans olabilir biraz gidici duruyordu fakat simdi sozlesmesini dondurup guzelde bi sozlesme teklif edersek en az iki sezon daha henry yi seyrederiz ki bu bnm icin buyuk zevk olur bu adam hic bisey yapmasa floryada abilik yapiyor ornek bir futbolcu

Bence,Kewell'a yeni sözleşme önerip onun sözleşmesini dondururuz diye düşünüyorum.

Sanırım bir çok kişi Nonda'nın atamayacağını hissetmiş. Demek ki Nonda çok belli etmiş. Hemen gönderilmeli :)

wallah cumle alem adamin penaltiyi kaciracagini hissetmis ben hissetmedim ama penalti esnasinda arkadasim araba anahtarini koyalirim kacti dedi belliydi kotu bir mac geciriyodu hic konsantire diildi

Iddialisin, kolaj da denmez yani...

Yorumun cok az ve oz olmus videoyla ilgili...

Peki neyse.

Insallah gelir bu cocuk arkadaslar. Ipswich Town'lilar bu cocuk bizde nasil oynadi anlamadik diyorlar, Tottenhamlilar Redknapp'a kiziyorlar oynatmadi diye. Insallah bizde yildizi parlar, gelirse tabii.

ona derleme denir ama...

Hayir kolaj baska bir seydir birbirinden alakasiz seylerin bir butunu olusturmasidir. Genelde sanatsaldir ha Turkiye'de anlamini bilmeden insanlar farkli anlamlar yapistirarak kullaniyorsa bilemem ama bu orada kullanilan anlamda olmadigini degistirmez ;)

Bekliyorsun degil mi klavyenin basinda ne yazsa da su icimdeki sosyopatimi dindireyim diye. Baska kapiya. Yanlis bir sey yok. Senin sosyapatin gelmis.Kolajin tanimini kolajlama bakiyim.

Bekliyorsun degil mi klavyenin basinda ne yazsa da su icimdeki sosyopatimi dindireyim diye. Baska kapiya. Yanlis bir sey yok. Senin sosyapatin gelmis.Kolajin tanimini kolajlama bakiyim.

Bilmedigin kelimeleri kullanma ya da daha dogrusu bir kelimeyi kullanmadan once anlamini iyicene ogren ole kullan bu kadar basit :2_thumbs_up_-_anima Ben sana acikladim kolajin gercek anlamini ogrenmek istemiyorsan ve yanlis kullanmaya devam etmek istiyosan kendi bilicegin. Sosyopati mosyopati kullanip ortaligi bulandirma. Ben bekledigim tek adam var su anda o da Giovani dos Santos :bgking1:

İsterük :D Gelmezse eğer kazan kaldıracağım :)

Meksika Milli Takımı'nda süper oynuyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt