Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Kim gidecek kafam çok karıştı.
Kim gidecek kafam çok karıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimden bir his Pavluychenko gelecek diyor ama hadi hayırlısı. (O his dünden beri hep doğruları söylüyor, Nonda'nın penaltısından atacağımız gole kadar çoğu doğru çıktı) Çok merak ediyorum Haldun Üstünel çok uzattı transferi Gio'dan aşşağı bir adam beklemiyorum ama hakikaten şaka felan hayırlısı olsun kulübümüze o yeter...
Penaltı konusunda topun başına Nonda gelince odadan çıktım ben direk kesin atamaz dedim Golü de bildimAma ben Gio diyorum
![]()
İçimden bir his Pavluychenko gelecek diyor ama hadi hayırlısı. (O his dünden beri hep doğruları söylüyor, Nonda'nın penaltısından atacağımız gole kadar çoğu doğru çıktı) Çok merak ediyorum Haldun Üstünel çok uzattı transferi Gio'dan aşşağı bir adam beklemiyorum ama hakikaten şaka felan hayırlısı olsun kulübümüze o yeter...
Bende Babam'a eyvah kaçıracak deyip çıktım salondan bakamadım penaltıya.
Goremedim; sanirim paylasilmadi. Meksikalilar kariyerindeki en guzel 10 gol kolaji yapmislar.
YouTube - LOS DIEZ MEJORES GOLES DE GIOVANI DOS SANTOS
ona derleme denir ama...
ona derleme denir ama...
Bekliyorsun degil mi klavyenin basinda ne yazsa da su icimdeki sosyopatimi dindireyim diye. Baska kapiya. Yanlis bir sey yok. Senin sosyapatin gelmis.Kolajin tanimini kolajlama bakiyim.