Selçuk Ceylan
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.013
- 0
- 1.306
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Bu da güzel bir üçlü
Guardado-Ochoa-Giovani
Bu da güzel bir üçlü
Guardado-Ochoa-Giovani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitsin abi leo franco aslanlar gibi ufuk var inanın her top kalemize geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ayrıca dos santosun gelmesi caneri bitirir ne güzel form tutmuştu bence onun yerine emana alına bilirdi
Bu da güzel bir üçlü
![]()
Guardado-Ochoa-Giovani
Leonun gitmesine katılıyorum. Aykut ve Ufuk Franconun yokluğunu aratmazlar. Ancak Santosun gelmesiyle Caner biterse o Canerin kendi bileceği iştir. Rijkaard formayı çalışana hakedene verir. Ayrıca bana göre Santos en azından Uefa maçlarında forvet mevkisiinde en az Kewell kadar basarılı olabilir. Nonda da gidebilir bence
Yanlız forvet olarak keita denene bilir sağ kanada santos ters ayaklı sola caner göbekte elano iyi olabilir yada santos arda değişikliği olabilir ama ben inanın alınmamasından yanayım mustafa sarpın yanına fizikli bir adamolursa mükemmel olrudu ve bu adayımda EMANA dır. İkinci ligte ve alınabilir
Fossa tam bir kolpa. Ona inanmıyorum ama Turkspor'a su ana kadar güvendim ve fazla hatası yok. Fossanın bize getirdiği transferler (Hatırladığım kadarıyla) : Biglia, Emana, Marquez, Godin, Grygera, Suazo, vs...
Emana tuzlu olur en iyisi Hamit.
dos santos kesinlesmis,haberlerde soylediler,anlasmaya varilmis,resmiyetin kazanilmasi icin birinin sozlesmesinin feshi bekleniyormus
Bütün gazeteler verdi. Santos Meksika Radyosuna açıklama yaptı.
Bu gece en geç yarın açıklanır bence.
valla ben onu bunu bilmem adam joyu kesin aldik dedi cikti
linderoth feshini 2 gun once acikladi
Bugunde dos santos
valla ben onu bunu bilmem adam joyu kesin aldik dedi cikti
linderoth feshini 2 gun once acikladi
Bugunde dos santos