# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Giovanni-Dos-Santos-Leo-Messi-Bojan-Krkic.jpg

Bu da güzel bir üçlü

18.jpg

Guardado-Ochoa-Giovani

Gitsin abi leo franco aslanlar gibi ufuk var inanın her top kalemize geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ayrıca dos santosun gelmesi caneri bitirir ne güzel form tutmuştu bence onun yerine emana alına bilirdi

Leonun gitmesine katılıyorum. Aykut ve Ufuk Franconun yokluğunu aratmazlar. Ancak Santosun gelmesiyle Caner biterse o Canerin kendi bileceği iştir. Rijkaard formayı çalışana hakedene verir. Ayrıca bana göre Santos en azından Uefa maçlarında forvet mevkisiinde en az Kewell kadar basarılı olabilir. Nonda da gidebilir bence

Ligte

Leo

Sabri, Neill, Servet, Hakan

Elano, M.Sarp, Arda

Keita, Jo, Gio (Caner)

Avrupa'da

Leo

Sabri, Neill, Servet, Hakan

Elano, M.Sarp, Arda

Keita, Gio, Caner

Leonun gitmesine katılıyorum. Aykut ve Ufuk Franconun yokluğunu aratmazlar. Ancak Santosun gelmesiyle Caner biterse o Canerin kendi bileceği iştir. Rijkaard formayı çalışana hakedene verir. Ayrıca bana göre Santos en azından Uefa maçlarında forvet mevkisiinde en az Kewell kadar basarılı olabilir. Nonda da gidebilir bence

Yanlız forvet olarak keita denene bilir sağ kanada santos ters ayaklı sola caner göbekte elano iyi olabilir yada santos arda değişikliği olabilir ama ben inanın alınmamasından yanayım mustafa sarpın yanına fizikli bir adamolursa mükemmel olrudu ve bu adayımda EMANA dır. İkinci ligte ve alınabilir

Yanlız forvet olarak keita denene bilir sağ kanada santos ters ayaklı sola caner göbekte elano iyi olabilir yada santos arda değişikliği olabilir ama ben inanın alınmamasından yanayım mustafa sarpın yanına fizikli bir adamolursa mükemmel olrudu ve bu adayımda EMANA dır. İkinci ligte ve alınabilir

Emana tuzlu olur en iyisi Hamit.

Yav millet tutturmuşlar bir kewell gitsin kewell gitsin diye başlarım öyle işe.Eğer dos santos un gelmesi için kewell ın gitmesi gerekiyosa gelmesin arkadaş.dos santos ta gelmesin robinho da gelmesin hatta kaka bile gelmesin.bikere farklı bir sevgim var bu adama.sembolümüz o.

Fossa tam bir kolpa. Ona inanmıyorum ama Turkspor'a su ana kadar güvendim ve fazla hatası yok. Fossanın bize getirdiği transferler (Hatırladığım kadarıyla :) ) : Biglia, Emana, Marquez, Godin, Grygera, Suazo, vs...

Bence bu adamların hataları görüşülen adamları çok çabuk açığa çıkarıyorlar.Millet de transfer oldu diye kabul edip, transfer gerçekleşmeyince hani gelmedi diye topa tutuyor.Yoksa üst taraflardan birileriyle temasta oldukları kesin.Yoksa Işıl ile veya Cem hoca ile röportaj yapmayı kim becerebiliyor ki bu zamanda, ya da kim resmi sitede yarına kadar açıklanacağını tahmin edebilip de yazabiliyor, ki Jo transferinde yarına kadar resmi sitede verilecek demişlerdi ve tuttu da.Giovani için de yarına kadar açıklanacak diyorlar bekleyip görmek lazım tabii..(Fossa için konuşuyorum)

Keşke yönetim şu foruma girse de görse şunları

Bugün yarın açıklanır

dos santos kesinlesmis,haberlerde soylediler,anlasmaya varilmis,resmiyetin kazanilmasi icin birinin sozlesmesinin feshi bekleniyormus

dos santos kesinlesmis,haberlerde soylediler,anlasmaya varilmis,resmiyetin kazanilmasi icin birinin sozlesmesinin feshi bekleniyormus

Bütün gazeteler verdi. Santos Meksika Radyosuna açıklama yaptı.

Bu gece en geç yarın açıklanır bence.

santos artik bitmis herhalde bakalim kim gidecek

Su anda bir seye sasiriyorum. Bir zamanlar Lukunku, Prates, Almaguer, Heinz gibi adamlara tahammul ederdik ama, simdi Dos Santos'a burun kiviranlar var. Bir de Kewell icin yollanacaks Dos Santos gelmesin diyenler var. Bunu da anlamiyorum. Kewell'in reportajlarindan, aciklamalarindan cok baskin sekilde hioss ediyorum ki, sezon sonu gitmek istiyor Ingiltere'ye (Giderse Turkiye'den ya da Avrupa'nin her hangi bir ulkesine gitmez diye dusunuyorum). Bence Kewell bizi dusunseydi kolaylik saglardi takim icin.

valla ben onu bunu bilmem adam joyu kesin aldik dedi cikti

linderoth feshini 2 gun once acikladi

Bugunde dos santos

Bunlari zaten olma ihtimali cok yukek iken soledi herkezin bekledigi gelismelerdi solediginde.... Bir cok kez salladigi transferler olmadi adamin isi gucu reklam sadece ve senin gibi arada bir bariz olan biseyleri tuturdugunda inananlar oldugu surece devam eder....

valla ben onu bunu bilmem adam joyu kesin aldik dedi cikti

linderoth feshini 2 gun once acikladi

Bugunde dos santos

Behçet bırak bunları kardeşim,bu forumdaki binlerce kişiden bir gram fazla birşey bilmiyor o arkadaş...Siteleri gezip derleme haber yapıyor o kadar...Söyleyip tutmadığı 1000 lerce şey var bunlardan biri tutmuş çokmu,Onlarıda tek ihtimalli söyleyip burda konuşulduktan sonra yazdı....Haber yazılsın ama bize yazmasın...Geçecek o ayakları...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt