# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Pardon ama Kewell ile sözleşme imzalamak zorunda mıyız? Allah Allah yahu.

Henry Arsenal'den, Ronaldinho Barça'dan, R.V.N ManU'dan vs bunlar bile klüplerinden ayrılıp başka klüplere gittiler.

Kewell, takımdan gidince yerine Uğur Boral'ı getirmiyoruz ki. Ortada Dos Santos, Robinho gibi isimler dolaşıyor.

benimde asagi yukari böyle benzer bir durum vardi :D adamin futboluna bakacaksin.... iyi oynarsa istese her gün sarhos olsun

Herkezin basina gelebilir genc insanlarin en az hayatinda 1-2 kere gelmistir olmadi diyen ya hic alkol icmemistir ya da yapisindan dolayi sanslidir ya da yalanci.

Henry Arsenal'den, Ronaldinho Barça'dan, R.V.N ManU'dan vs bunlar bile klüplerinden ayrılıp başka klüplere gittiler.

Kewell, takımdan gidince yerine Uğur Boral'ı getirmiyoruz ki. Ortada Dos Santos, Robinho gibi isimler dolaşıyor.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima BRAVA BRAVAAAAA :) aynen

duyduma göre adam aşırı alkolüymüş...

2ql7o5i.jpg

Yanık kuş kokusu geldi birden

Ben Kewell onlardan daha iyi demedim.Belki iyidir belki kötü ama benim gözümde Kewell sembolümüz durumunda.Rakipler ağzı sulanarak bakıyor adama.Vazgeçilecek bir oyuncu değil Kewell.Yıldız falan umrumda değil kewell gitmesin sadece bunu istiyorum kendi adıma.

Kuşlar pisledi

havalimanina gidecek olan varmi ? :D haldun abimizi ile giovaniyi karsilamaya

Barca'da oynamanin sartlarindan birisi alkolik olmakdir bilmeyenler arastirsin ogrensin.

Abi geçenlerde bir filim çıktı izleyen varmı bilmiyorum.Alkolik adamlar kareteci felan bir çete tarafından kaçırılan kızları koruyorlar.

Yorumların sonu bu filme doğru gidiyor ama filmin sonunda başrol oyuncusu ölüyordu :D

yahu olsa da ne olacak sarhoş olmakta bir sorun göremiyorum:D topunu oynasın her hafta sarhoş olsun istiyorsa

Bos zamanlarinda icsin cocuk, bende iciyorum ama ise sarhos gitmiyorum oda sarhos antrenmanlara veya maclara cikmaz.

Perşembe resmi olarak açıklanacağını tahmin ediyorum.

Beklemek olmasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt