# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

gıo gelmesın dıyenler gs haınıdır.3 ay oynamayacak vede belkıde uefa kupasına maal olacak kararı engellemek başka nedır kı.fenerlılık veya hainliktir.3 ay sonra zaten yönetım 1.5mılyon avro ustune çıkmayınca kolunu sallaya sallaya gıdecek ıngıltereye bu adam .neymış ıyıymış.o.tanburacının yazısını okuyun galatasaraylı olarak..

Sporx.com - Osman Tanburacı : Nonda mı, Kewell mı, akıl mı? : 26 Ocak 2010

abi kewell gitmeli okadar.... gio gelsin.... kewelle bin basar..

gıo gelmesın dıyenler gs haınıdır.3 ay oynamayacak vede belkıde uefa kupasına maal olacak kararı engellemek başka nedır kı.fenerlılık veya hainliktir.3 ay sonra zaten yönetım 1.5mılyon avro ustune çıkmayınca kolunu sallaya sallaya gıdecek ıngıltereye bu adam .neymış ıyıymış.o.tanburacının yazısını okuyun galatasaraylı olarak..

Sporx.com - Osman Tanburacı : Nonda mı, Kewell mı, akıl mı? : 26 Ocak 2010

gio gibi geleceği parlak bi oyuncu gelmiyo diye seviniyosak futboldan anlamıyoz demektir

Birdaha söyliyorum benfica sitesinde. webaslan icabisadece kaynaklara göre imzalicak deniliyor kesin denilmiyor..... adam bizde ben cok eminim bundan....

Ya nasil inanirsiniz anlamam.Gio yazio.Giovani Dos Santos yazmiyor.

Gio bir firma olmasin? Sponsor filan? Hic inandirici gelmedi bana.

Cünkü Benfica kulübünün adi bile gecmemisti transferde

Kendisi Benfica ile anlaşmış.

Caner nereye Fener'e gidiyor. Bugün menajeri konuştu öncelik hakkı Galatasaray'ın diye. Elimizde kapı gibi opsiyon var her türlü alırız. Ayrıca Caner Fener'li değil !

Benfica sitesindeki Gion'nun dos Santos olduğundan emin misiniz?

Ayrıca benim bildiğim Üstünel Avrupa'dan eli boş dönmez, rahat olun.

bi de gio yazıp 10 numaraya koymuşlar halbuki takımda 10 numara aimar.

Turkish lifeline for Tottenham misfit dos Santos

Galatasaray are understood to be putting together a loan deal for Tottenham Hotspur's Giovani dos Santos.

The 20 year old Mexico youngster has endured a frustrating two seasons at White Hart Lane.

Spurs paid £4.7million up front for Giovani but he could not break into the starting XI when Harry Redknapp took over from Juande Ramos as manager and he was loaned to Ipswich for the final part of last season.

During the current campaign he has made three appearances and his progress has been hindered by an ankle injury suffered in the Carling Cup win over Preston.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt