# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Birincisi oradaki Gio sadece dos santos olduğu ne malum

İkincisi Barış akkaya bir cümle yazdı diye 10 sayfa ilerledi başlık herkes nasıl olur off pff diyor bakalım dediği çıkacak mı

Sponsor anlasmasini Giovani Dos Santos yaptiniz:) Rezalet:)

Benfica'daki Gio Giovani Dos Santos değil.

Her okuduğuna inanır oldu millet.Gelmezse üzülemiycem.Canımdan geçerim Kewell'dan vazgeçmem. :D

Google Gio yazin bakalim kactane firma cikiyor , yeni sponsor falan yapmislardi bizim Gio degildir o :D

Beyler transferin iptal edildiği söyleniyor doğru mu,Kewell'ın kalacağı söyleniyor..

Beyler ordaki gio başka gio kafanız mı iyi ya:D:D:D

harbiden ya ne bi tane ajansta ne bi spor sitesinde böle bişey var . benficaya gitmiş vs. bi durun arkadaşlar. hala her yerde Galatasaray da yazıyo. bakalım ya. ben haldun üstünelin kolay kolay eli boş geleceğine inanmıyorum... bi sakin:) ben hala dos santos konusunda ümitliyim:)

Arkadaşlar 2-3 saat bıraktım forumu neler olmuş öyle...Santos transferi gerçekleşmedi mi?

sakin sakin iptal değilmiş kewelıın kararı beklnıormusss :D

[bARKADAŞLAR BİR İKİ KONUŞMA YAPTIM ONLAR BU HABERİ DOĞRULAMADI SANIRIM YANLIŞ ALARM KEWELLIN KARARI BEKLENİYORMUŞ b] hı hemen ortalığı velveleye verdiniz:D

Sanki Kewell kalacak sene sonu yine gidecek bu Kewell'a bağlı birşey Dos Santos'un gelip gelmemesiyle alakası yok

Turkish lifeline for Tottenham misfit dos Santos

Galatasaray are understood to be putting together a loan deal for Tottenham Hotspur's Giovani dos Santos.

The 20 year old Mexico youngster has endured a frustrating two seasons at White Hart Lane.

Spurs paid £4.7million up front for Giovani but he could not break into the starting XI when Harry Redknapp took over from Juande Ramos as manager and he was loaned to Ipswich for the final part of last season.

During the current campaign he has made three appearances and his progress has been hindered by an ankle injury suffered in the Carling Cup win over Preston.

İngilizcemiz o kadar iyi degil be renkdaş..:)

beyler bu mert gedikli tam olarak ne yazdı..iddiası neydi yani..

ordaki gio pazarlamayla ilgili bir şey taraftar ürünleri falan yani:)10 numara zaten aimar benficada:D

Yahu ne Totnenham ismi geçmiş ne Giovani dos Santos ! bu ne paniktir :)

Dos Santos gelsin diye Jo'yu gönderiyorlarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt