# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Haldun Üstünel gerekirse Babel'i getirir ama boş dönmez vesselam.

Haldun Baba duy sesimi bu zenciyi tut kolundan getir :D

Olympique.jpg

abi dgerden söz etmeyin hayatıma hagiden sonra girmis 2 sevdigim adamdır kewell ama bu kadar

para verilmez 32 yasındaki adama nie simdie kadar kontrat teklifi soruldugunda kacamak cevap verdi sene sonunda dedi kalmak istiyorum dedigini 1 kere soledimi yok konusmayın abi ya walla kalmak isteseydi açık açık kalmak istiyorum ama bunu sne sonunda konusmak istiyorum derdi KEWELL OUT SANTOS İN

:005: santos transferini kewel nedeniyle istemeyenlere en güzel cevap bu bence adam efsane olsaydı zaten şimdiye sözleşme yenilemiş olurduk onla para konuşolmazdı bile

premier ligde oynamak kolay mı? orda tutunamayan kötü futbolcu mudur? dünya kupasında görcez zaten orda izle bari

Tabii her başarısız olana kötü demiyorum ama gold cup felan hikaye..Meksika, amerika ve kanada kendi aralarında turnuva düzenlemişler sırayla şampiyon oluyorlar..Hiç bir anlamı yok o turnuvanın..

vefayı şukurlere arıflere korkmazlara unsallara yapmadı bu yöntım.santos ın ne olcaksa olsun.yönetım haklı.leo gıdemeyecegıne göre -bence sezon sonu kesın gıdecek kewellın sözleşmesı donduruldu denıp feshedılecek olup bıtecek göreceksınız.

Bütün yabancıları gönderip Mustafa Pektemek'i alalım.

Erman Kılıç'ı alalım.

Baki Mercimek'i oynatalım.

Arkadaşlar hemen demoralize olmayalım. Bu iddaa'yı ortaya atan arkadaş benfica sitesinde bulunan haber konumuzla orantısız ve alakasız.

Hangi müthiş arkadaşımız bu sayfayı bulduysa öncelikle tebrik ederim. :)

İnanan arkadaşlarada ispanyolca bilmelerine gerek kalmadan sadece benfica resmi sitesinin açılış sayfasına bi bakmalarını öneririm. Ben Giovanni Dos Santos 'un transfer olduğuna dair bir şey göremiyorum :)

Yeni transfer ama benfica resmi sitede yayınlamamış !! :)

Bir provakasyonlamı karşı karşıyayız insan merak ediyor.

Hem biz Benfica'yı kendi sahasında yendik.

Gitmez Dos Santos oraya.

Arkadaşlar hemen demoralize olmayalım. Bu iddaa'yı ortaya atan arkadaş benfica sitesinde bulunan haber konumuzla orantısız ve alakasız.

Hangi müthiş arkadaşımız bu sayfayı bulduysa öncelikle tebrik ederim. :)

İnanan arkadaşlarada ispanyolca bilmelerine gerek kalmadan sadece benfica resmi sitesinin açılış sayfasına bi bakmalarını öneririm. Ben Giovanni Dos Santos 'un transfer olduğuna dair bir şey göremiyorum :)

Yeni transfer ama benfica resmi sitede yayınlamamış !! :)

Bir provakasyonlamı karşı karşıyayız insan merak ediyor.

Herkes bizmiki transferi yapıp açılış resmi koyalım :D

abi ne demek 40ına kadar kulubede otursun ya? ciddi mi diyosun şakamı anlamıyorum. kim veriyo o paraları sen mi verceksin? tamam hepsi çok yararlı oldu hepsine çok teşekkürler. ama galatasaraya verceklerini verdiler. daha ne yapılsın. hakan şükür gitti baros geldi yerine daha ne? adama jubile teklif ettiler kabul etmedi. ne yapalım yani?

hakan konusu ayrı kardeşim o konuda bende seninle aynı şeyi düşünüyorum. Ama Bülent mevzusu Hakan gibi değil

Olay nedir gösterin şu sitenin ve haberin linkini bir de görelim.

Tüh be ne güzel gelmiyordu Santos :D

Dos Santos kalan maçlarda ne yapar bilemiyorum ama seneye bu takımı uçurur.Ertesi seneyede 20 milyon euro'ya Gs'yi zengi ederde gider.Ben buna inanıyorum.Rijkaard bilir işini.

Ronaldinho Barcelona'dayken bir röportajında gelecekte kendisinden bile daha iyi olabileceğini söylemişti Gio için!

Messi gibi zaten fiziği ufak tefek merak etmeyin çok karlı bir iş olacak bu transfer.

Bana kalırsa Santos işi bitti...Kewell'dan gelecek cevap bekleniyor resmi açıklama bu yüzden uzadı...Umarım Kewell kabul etmez de Nonda'yı yollarlar:D

Tabii her başarısız olana kötü demiyorum ama gold cup felan hikaye..Meksika, amerika ve kanada kendi aralarında turnuva düzenlemişler sırayla şampiyon oluyorlar..Hiç bir anlamı yok o turnuvanın..

barcada oynaduğı futbolda umut vermiyomu? riijkard ısrarla istiyo gio yu. yoksa öle acelesi y ok bu kadaro gio suzda süper. ama riijkard istiyo. sence bu yeterli bi sebep değilmi? gönül isterki kewell kalsın gio geldin nonda gitsin. ama olmazsada donduralım sözleşmeyi üstüne 1 sene daha imzalalayalım. bildiğim kadarıyla kewell sözleşme imzalamaya yanaşmıyo. bakalım artık ne olcak

Ya ciğer herkes uçmuş

kafasına göre yorum yapan yapana.

Usandık yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt