Erkan Doğan
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.973
- 0
- 1.306
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Haldun Üstünel gerekirse Babel'i getirir ama boş dönmez vesselam.
Haldun Üstünel gerekirse Babel'i getirir ama boş dönmez vesselam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi dgerden söz etmeyin hayatıma hagiden sonra girmis 2 sevdigim adamdır kewell ama bu kadar
para verilmez 32 yasındaki adama nie simdie kadar kontrat teklifi soruldugunda kacamak cevap verdi sene sonunda dedi kalmak istiyorum dedigini 1 kere soledimi yok konusmayın abi ya walla kalmak isteseydi açık açık kalmak istiyorum ama bunu sne sonunda konusmak istiyorum derdi KEWELL OUT SANTOS İN
premier ligde oynamak kolay mı? orda tutunamayan kötü futbolcu mudur? dünya kupasında görcez zaten orda izle bari
En iyisi Franco gitsin hepimiz mutlu olalim![]()
Arkadaşlar hemen demoralize olmayalım. Bu iddaa'yı ortaya atan arkadaş benfica sitesinde bulunan haber konumuzla orantısız ve alakasız.
Hangi müthiş arkadaşımız bu sayfayı bulduysa öncelikle tebrik ederim.![]()
İnanan arkadaşlarada ispanyolca bilmelerine gerek kalmadan sadece benfica resmi sitesinin açılış sayfasına bi bakmalarını öneririm. Ben Giovanni Dos Santos 'un transfer olduğuna dair bir şey göremiyorum
Yeni transfer ama benfica resmi sitede yayınlamamış !!![]()
Bir provakasyonlamı karşı karşıyayız insan merak ediyor.
Hem biz Benfica'yı kendi sahasında yendik.
Gitmez Dos Santos oraya.
abi ne demek 40ına kadar kulubede otursun ya? ciddi mi diyosun şakamı anlamıyorum. kim veriyo o paraları sen mi verceksin? tamam hepsi çok yararlı oldu hepsine çok teşekkürler. ama galatasaraya verceklerini verdiler. daha ne yapılsın. hakan şükür gitti baros geldi yerine daha ne? adama jubile teklif ettiler kabul etmedi. ne yapalım yani?
İnanan arkadaşlarada ispanyolca bilmelerine gerek kalmadan sadece benfica resmi sitesinin açılış sayfasına bi bakmalarını öneririm.
Tüh be ne güzel gelmiyordu Santos![]()
Tabii her başarısız olana kötü demiyorum ama gold cup felan hikaye..Meksika, amerika ve kanada kendi aralarında turnuva düzenlemişler sırayla şampiyon oluyorlar..Hiç bir anlamı yok o turnuvanın..