# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Caner için 3 milyon euro'yu vermezsek,ertesi sene Fener formasıyla izlemeye hazır olun zaten.

Jo'yu o kadar abartma istersen. City'de oynayamadı ve biraz sorunlu bir oyuncu eğer sezon sonu istersek alırız.

valla ben hiç sanmıyorum çünki 18 20 ye aldıkları adamı çok ucuza vermez tmm keita da öyleydi ama jo nun yaşı daha genç ve biz bir kumar oynadık jo çok iyi oynrsa bizde istersek çok para isterler veremeyincede tekrar döner ben diyorum keşke kiralık alacak niyetimiz vardıysa AL de oynayacak birini kiralasalardı şimdi kim gidecek diye düşünmezdik hele bide jo 10 15 gol atıp giderse taraftar yine üzülecek bakalım hayırlısı

gstv deki yorumcular giovaniyi konusmaya baslamislar bile... surda oynar burda oynar diye... bu is tamam hic merak etmeyin ;)

Çok para mı isterler?

caneri bizim yönetimin elimizden kaçıracağını sanmıyorum gio ne ise canerde odur hemde türk olanı

Az kaldı bence açıklanacak bu gece.... Buarada şuanda gstv de çalan şarkının adı nedir?

Jo'yu o kadar abartma istersen. City'de oynayamadı ve biraz sorunlu bir oyuncu eğer sezon sonu istersek alırız.

Jo konusunda bu kadar iyimser olamam.Jo 6milyon euro felan alıyor sanırım yıllık:)Jo'nun sorunlu olması yaşı ile alakalı olabilir.Lincoln otuzunda bile aynı tas aynı hamamdı.Bu yüzden Jo konusunda önyargılı olmayalım.

Ona bakarsan Keita içinde neler dedi ama adam Selamın Aleyküm diyerek açılışı yaptı ve şuan hiç bir yamuğunu görmedik.Takım için canla başla mücadelesine devam ediyor.

caneri eğer kaptırırsak cidden ribery kadar üzülürüm.caner bence geleceğimiz..

Jo 2 milyon euro aliyor gardash.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt