# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Arkadaşlar duygusallık falan değil bu eldeki verilerin mahsulü fikirler sadece. Nonda ne zaman ihtiyaç olsa yetersiz kaldı Kewell'ın ise yaptığı ortada ve iyileşince bu azminden kaybedeceğini düşünmüyor insanlar. Nonda'dan bu saatten sonra zaten Galatasaray'a hayır gelmez. Dos Santos eğer opsiyonsuz gelecekse 4 aylığına hiç zahmet etmesin. Bizim olmayacak elin futbolcusuna 4 ay burada antreman imkanı ,pişme imkanı vereceğime kendi altyapımdan bir gencin elinden tutulmasını isterim. Benim olmayacak için, benim olanı neden harcayayım? 4 ay sonra yuvasına geri dönecekse umarım gelmez.

Katılıyorum..Kewell gönderilmemeli tam bir profesyonel ve bize daha yapacağı çok katkı var.

FUTBOL-Mexicano Dos Santos, a préstamo a Galatasaray de Turquía | Titulares | Reuters

bu reportaj benim bahsetigim iste orada diyor benim icin Galatasaray'a gitmek cok iyi bir firsat Rijkaard tanidigim bir hoca vs.

Ersin Düzen,burayı takip etmiyosa bende hiç bi'şey bilmiyorum.(:

Twitter'ında aynen böyle yazmış."ersinduzen:giovanni dos santos meksika yerel radyosuna

konuştu : 'galatasaray'a kiralık gidiyorum. eski hocamla çalışacağım için çok mutluyum'"

NTVSPOR son dakika olarak alt yazı gecti santos sezon sonuna kadar galatasaray'da

Reuters haber ajansı NTV Spor'un dediğine göre Galatasaray'ın Gio'yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıklamış. Heralde satış opsiyonu da vardır. Yoksa genç yeteneği takıma katmanın manası yok.

İspanyolca haberde anlayabildiğim kadarıyla satış opsiyonu 10 milyon dolarmış.

Hadi inşallah...:) Resmi siteden de bekliyoruz.:D

''Giovanni dos Santos'' değil, ''Giovani dos Santos''. Bir öğrenebilseler :o

Muhtemelen kimin gideceği belli olmadan bu konuda resmi sitede bir açıklama yapılmaz. Bu gün NTV Spor'da perşembe günü Kewell'ın durumunun netleşeceğini söylüyordu. Demek ki bir iki gün daha beklememiz gerekiyor resmi siteden yapılacak açıklama için. Ama 10 milyon satış opsiyonu için biraz fazla bir para. 5-6 kafidir bence Gio için. Kim ne derse desin İngiltere'de tutunamamış riskli bir adam. Hazır futbolcu almıyoruz. Bu sezon Keita, Elano gibi adamlar bu paranın altına bir bedelle satın alındılar.

5 milyon sterlin diyorlar kaç euro ediyor :D

Kusura bakmayinda Gio´yu tanimiyorsaniz size söyle tanitayim. Gio 10 milyon € etmez ise Arda 15´den fazla etmez. 20 Yasinda bir süper yetenegi getiriyorsunuz. Andre Santos´un Mehmet Topuz´un fiyatlari ile kiyaslayin.

5 milyon sterlin 9.25 milyon euro mu? Hangi kur la bu? :D

Tottenham bunu 5 milyon'a aldi bizden 10 istiyor :D

Kusura bakmayinda Gio´yu tanimiyorsaniz size söyle tanitayim. Gio 10 milyon € etmez ise Arda 15´den fazla etmez. 20 Yasinda bir süper yetenegi getiriyorsunuz. Andre Santos´un Mehmet Topuz´un fiyatlari ile kiyaslayin.

Mehmet Topuz'un transfer bedelini baz alıcaksak yandık. Mehmet Topuz ve Tabata transferleri yöneticilik garabetidir. Bu ülkenin ütopik yanının bir dışa vurumudur. Asrın kazığıdır. Arsen Wenger'e bu adamları 3 maç izletip sonra da fiyatlarını sorsanız vaktimi çaldınız diye azarı işitir cevap da alamazsınız.

Gio'ya gelince önümüzdeki yıllarda belki de ederi 30 milyon 40 milyon dolarlara çıkıcak. Ama belki de yok olup gidicek. Bir çok büyük yeteneğin başına geldiği gibi... Tottenham'da ilk seçeneğin gerçekleşeceğini umduracak hiç bir şey yapmadı. Dahası Rijkaard dışında hiç bir teknik direktör bu adamı tutmadı.

Şunu söylemek isterim eğer şu ana kadar ortaya koyduklarıyla Gio 10 ediyorsa Arda R7'den daha pahalı bir futbolcudur. Eğer beklentiler nedeniyle 10 ediyorsa zaten Tottenham kendisini bırakmazdı.

Şimdi dua edelim öncelikle satış opsiyonu alınmış olsun bu adamın. Sonra da satış opsiyonunun ederinden alındığını umalım. Ha bir de son olarak Rijkaard'ın bu çocuk hakkında bildiği birşeyler olduğunu umalım. Çünkü 3 er taksitle 7 ye Brezilya Milli takım oyuncusu Elano'yu, 8 e Keita'yı getiren Haldun, 10'a Gio'dan çok daha önemli oyuncuları tutar kolundan buyur Ali Samiyen, buyur Seyrantepe diye futbol çayırına salar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt