# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Yok Ded reyis, gelsin Gio gardash da Nonda'dan kurtulak.

şaka maka yapmayın len saaat olmuş 5... :D:D:D

Dos Santos beni aradı, Umut komutanım Umut komutanım İstanbul'a saldırıyolar dedi, dedim boş ver onu.. Hikayeler karıştı sanırım ya :o

Burak blogundan geldi demiş. Umarım giden isim Nonda olur. Kewell sezon sonu ayrılacağım sözleşme uzatmayacağım dediyse Kewell'ı da göndermiş olabiliriz.

bir transfer sezonunuda böyle kapattık diyebilirdik faka tgözüm doymadı,

Ali Turan, Hamit ve Sercan gelsin:)):evilsmile::evilsmile::evilsmile:

:boohoo::boohoo::boohoo::boohoo:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:bgking1::bgking1::bgking1::bgking1:

:omg::omg::omg::omg:

:allaalla6vr::allaalla6vr:

:ciftetelli:

Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da mı ?

Resmi site dışında heryerde geçiyor artık bitmiş demektir. Boşuna heyecana gerek yok. Güzel transfer, ne olursa olsun Barcelona etiketli bir adam, altyapısından yetişmiş. En büyük şanssızlığı Barca a takımında onun mevkisinde çok alternatif olması özellikle Messi ile rekabet etmesi zaten imkansız olduğu için Barca'dan ayrıldı. Galatasaray'da kendini bulacağından eminim. Ayrıca Barca ayarındaki bir adamın Türkiye liginin tozunu atacağından da hiç şüphem yok.

Ara transferde Jo, Neil ve Dos Santos'u kadroya katan yönetim acaba sezon sonu transferde kimleri alır çok merak ediyorum. Şöyle bir düşünüyorum da Nonda ve Jo sezon sonu gidici. Belki Leo da gider. 2 yabancı ve sınırsız yerli transfer hakkımız var :) Görünüşe göre Türk olarak transfer edilebilecek 2 isim olur. Biri Hamit diğeri de Sercan. Tabi gerçekçi olmayan isimler de var. Nuri, Mesut Özil, Mevlüt ve Gökhan İnler gibi. Baros'un yanına bir forvet şart. Muhtemelen Jo gidiceğine göre bu ismin yedek bekleme olasılığı da yüksek olduğu gözetilirse Sercan olması ve bir iki sezon sonra formayı Baros'dan devralması oldukça yerinde olur. Ha Forlan'ı getirirlerse ona da hayır demeyiz. Hamit mükemmel bir joker. Transfer döneminde tek başına bile alınsa benim için kafidir. Ama orta sahaya bir ön libero bence şu an Galatasaray'ın en büyük eksiği. Lütfen bu mevki Nuri yada Miguel Veloso gibi bir adamla doldurulsun. Eh bir de defans oyuncusu kalıyor geriye. Lucas Neil iyidir ama kimse Kompany gibi her özelliğiyle bir hayvana ya da Ezequiel Garay gibi genç bir virtiöze hayır demez. O zaman Neil'e de yabancı kontenjanı da göz önünde bulundurulursa yedek klübesi yolu görünür. Umarım Emre Güngör bir daha sakatlanmaz ve formayı Servet'den devralır. Çok iyi bir kumaşı var. Sol beki Caner, Çetin ve Berkin'e havale ediyorum. Orta sahaya da gümbür gümbür Emre Çolak geliyor.

Ama içimden bir ses yönetimin eğer martta tekrar seçilebilirlerse bize beklediğimizde fazlasını vereceğini söylüyor.

vikipedia da yazdığına göre artık hayırlı olsun

2006 Yılında Barcelona'nın altyapısından yetişen futbolcu Frank Rijkaard döneminde ilk 11'de forma şansı bulmuş ve kendini kanıtlamıştır barcelona'da o dönem ronaldinho xavi iniesta messi gibi yıldız isimlerin arasında forma şansı bekliyor eline geçen fırsatları iyi değerlendirip Dünya futbol piyasasına adını duyurmuştur.2008 yılında ingilterenin tottenham hotspur kulubüne yaklaşık 8 milyon paund civarı bir transfer bedeli ile transfer olmuştur.İngilterede geçirdiği ilk dönemde ada futboluna ayak uyduramamış ve tottenham ile çıktığı 7 maçta hiç gol atamamıştır.İngilteredeki 2.sezonunda ipswich town takımına kiralık olarak gönderilmiş burada cıktıgı 8 maçta 4 gol atmıştır.2010 ocak ayında eski hocası frank rijkaard'ın onu takımda ısrarla istemesi üzerine Galatasaray kulubü ile kiralık olarak anlaştıgını meksika radyosuna bizzat kendi ifade etmiş ayrıca acıklamasında satın alma opsiyonun galatasarayda oldugu kulübte yabancılık çekmeyeceğini elano,kewell,baros,jo gibi isimleri tanıdıgını uyum sorunu yaşamayacağını ve özellikle rijkaard'ın bu transferde büyük katkısı oldugunu acıklamıştır.

Giovani dos Santos - Vikipedi

2006 Yılında Barcelona'nın altyapısından yetişen futbolcu Frank Rijkaard döneminde ilk 11'de forma şansı bulmuş ve kendini kanıtlamıştır barcelona'da o dönem ronaldinho xavi iniesta messi gibi yıldız isimlerin arasında forma şansı bekliyor eline geçen fırsatları iyi değerlendirip Dünya futbol piyasasına adını duyurmuştur.2008 yılında ingilterenin tottenham hotspur kulubüne yaklaşık 8 milyon paund civarı bir transfer bedeli ile transfer olmuştur.İngilterede geçirdiği ilk dönemde ada futboluna ayak uyduramamış ve tottenham ile çıktığı 7 maçta hiç gol atamamıştır.İngilteredeki 2.sezonunda ipswich town takımına kiralık olarak gönderilmiş burada cıktıgı 8 maçta 4 gol atmıştır.2010 ocak ayında eski hocası frank rijkaard'ın onu takımda ısrarla istemesi üzerine Galatasaray kulubü ile kiralık olarak anlaştıgını meksika radyosuna bizzat kendi ifade etmiş ayrıca acıklamasında satın alma opsiyonun galatasarayda oldugu kulübte yabancılık çekmeyeceğini elano,kewell,baros,jo gibi isimleri tanıdıgını uyum sorunu yaşamayacağını ve özellikle rijkaard'ın bu transferde büyük katkısı oldugunu acıklamıştır.

Ohh iyi oldu bu haber renkdas. Transfer tam olarak tamamlanmaya yakin demektir. Sadece bir sey kaldi, o da Ipswich'in kadrosundan cik.... BI DAKKKA BI DAKKA :o

Şaka mı yapıyorsunuz diye düşündüm ama yine de yazacağım çünkü bu konuda yanılan hala çok kişi var, şakaysa kusura bakmayın ve aşağıdakileri kendi üzerinize alınmayın, şaka değilse aşağıdakileri bilmenizde fayda var:

Wikipedia böyle konularda güvenilir bir kaynak değildir. Yani orada yazması hiçbir anlama gelmez. Üye olan herhangi birisi Wikipedia'yı istediği gibi değiştirebilir, saniyeler içinde Messi'yi Galatasaray oyuncusu olarak gösterebilir. Bunu lütfen herkes öğrensin artık.

DOS SANTOS GELMEDEN, RÖPORTAJI GELDİ.. GİO, NEDEN G.SARAY'A GELMEK İSTEDİ.. RİJKAARD İÇİN NE DEDİ.. HANGİ OPSİYONLA GELİYOR..

Türkiye ve dünya medyasından önce İLK KEZ turkspor.net'in duyurduğu haber, dünyanın en ciddi kaynaklarında yer bulmaya devam ediyor.. Dünyanın en ünlü Ajansı REUTERS de, GİOVANNİ DOS SANTOS'un G.Saray ile kesin anlaştığını belirterek, Meksika yerel radyosunda DOS SANTOS İLE YAPILAN BİR RÖPORTAJA DA YER VERDİ.. DOS SANTOS NELER SÖYLEDİ.. G.SARAY'A NEDEN GELİYOR. OPSİYONLU MU? RAKAM NE KADAR? RİJKAARD İÇİN NELER SÖYLEDİ.. ...VE İŞTE GİOVANNİ DOS SANTOS'UN KENDİ SESİNDEN MEKSİKA RADYOSUNDAKİ RÖPORTAJI

OYNAMAYA VE SEVİYE YÜKSELTMEYE İHTİYACIM VAR

Galatasaray ile hem kendisini hem de kulübünün anlaştığını söyleyen Dos Santos "Oynamaya ve form tutmaya ihtiyacım var.. Sürekli oynayacağım bir takımda ritm bulup seviye yükseltmem gerekiyor. Amacım ülkemin milli takımında 2010 Dünya Kupasında forma giymek ve başarılı olmak.."dedi..

G.SARAY İLE ANLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.. TANIDIĞIM BİR TEKNİK ADAMLA ÇALIŞACAĞIM İÇİN HEYECANLIYIM.

Galatasaray ile dün anlaştığını canlı yayında açıklayan Dos Santos "G.Saray ile anlaşmaktan çok mutluyum. Bunun benim için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Galatasaray büyük bir takım ayrıca çok şey borçlu olduğum, tanıdığım bir Teknik adam ile çalışacağım. Rijkaard ile bir kez daha çalışacak olmaK benim için büyük fırsat" dedi..

SATIN ALMA OPSİYONLU .. BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON DOLAR

Spor kamuoyunda, özellikle en çok Galatasaraylı taraftarların merak ettiği konu hakkında ise radyo GİO'nun GALATASARAY'A SATIN ALMA OPSİYONLU olarak geleceğini ve SATIN ALMA BONSERVİS BEDELİNİN de 10 MİLYON DOLAR olduğunu açıkladı..

turkspor.net

DOS SANTOS GELMEDEN, RÖPORTAJI GELDİ.. GİO, NEDEN G.SARAY'A GELMEK İSTEDİ.. RİJKAARD İÇİN NE DEDİ.. HANGİ OPSİYONLA GELİYOR.. Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net

hayırlı olsun diyelim :D

18.00'a kadar resmi açıklama gelecek. Kaynak: GSTV yayın yönetmeni. :D

Dün nöbete kalamadım arkadaşlar. 00:50 olayı n'oldu ? :D

dos santos yerine bi forvet bekliyodum, dos santos saptırma zannediyodum ama

eger geldiyse bunun üstüne bi forvet daha alırlar tahminimce :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt