Buğra ÜLGEN
Sarı Üye
- 14 Ocak 2010
- 78
- 0
- 1.126
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da mı ?
rüyamda Hamit geliyordu
rüyamda Hamit geliyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rüyamda Hamit geliyordu![]()
Rüyanda yanilmadin o zamanBen kendim inaniyorum Hamit'in gelecegine, ama sezon sonu gelir diye düsünüyorum
![]()
ah aah.. bir Hamit yaninda bonus olarak da bir Nuri Sahin dile benden ne dilersen:bgking1:
Hamit - Elano - Nuri
gibi bir orta saha 3'lümüz olsa nasıl olur, aksar mı yoksa çok mu iş yapar diye düşünüyorum ciddi ciddi. Çünkü üçüde iki yönlü orta saha oyuncusu.
Eğer ki Dos santos sadece sezon sonuna kadar gelecek ise hiç gelmemesinden yanayım, satın alınacak opsiyon konursa uzun vadeli düşüneleceğinden gelmesi iyi olur ama kiralık için kewell filan sözleşmesi fesh mesh olmasın.
leo yu gonderelim o zaman
kesinlikle katılıyorum. zaten bugün gökmen özdenak da yazmış. eşi istanbula alışamamış diye, hep bir koldan kandırırız inşallah leo yu da gider artık. ufuk varken balka kaleci tanımam...
Renktaslar Dos Santos Aciklamis... Hayirli olsun camiamiza !!! Zoban da acikladi !! Ligtv.com.tr - Haber - Ve Dos Santos da açıkladı: "Anlaştık!"