# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da mı ?

Aynen sezon sonu bencede gelecek. Ama rüyamda devre arası geliyordu, giovanni den vazgeçmişiz falan. garipti. Transferle yatıp kalkıyoruz işe bak :D

ah aah.. bir Hamit yaninda bonus olarak da bir Nuri Sahin dile benden ne dilersen:bgking1:

Hamit - Elano - Nuri

gibi bir orta saha 3'lümüz olsa nasıl olur, aksar mı yoksa çok mu iş yapar diye düşünüyorum ciddi ciddi. Çünkü üçüde iki yönlü orta saha oyuncusu.

nonda gonderilip gelirse çok sevineceğim, kewell gonderilip gelirse sevinemeyeceğimdir.

Hamit - Elano - Nuri

gibi bir orta saha 3'lümüz olsa nasıl olur, aksar mı yoksa çok mu iş yapar diye düşünüyorum ciddi ciddi. Çünkü üçüde iki yönlü orta saha oyuncusu.

yalanim olmasin, simdi ben Hamit ile Nuri diyorumda, bu oyuncularin hepsinin ayni anda oynamasi imkansiz,

Orta Sahanin soldan sagina kadar, her mevkide bir birinden daha iyi olan en az 2 oyuncun olur.

Sol kanat > Caner, Dos Santos, *Kewell, Arda, Keita

Gobekte > Topal, Sarp, Nuri, Hamit, Elano, Arda, Emre Colak, **Baris *** Ayhan

Sag Kanat > **Baris, Keita, Arda, Hamit, ****Sabri, Dos Santos, Kewell

*Kontenjan/sakatlik kontrat belirsizligi?

**aralarinda en cok ogrenmesi gereken oyuncu

***baya bir yillandi

****Sag kanatta oynama ozelliklerine sahip hatta Elano bile bu kanatta arada bir oynayabilir.

Neyse Hamit ile Nuri Sahin ya kadro genisligi acisindan Turkcel superligde hic bir takim bize rakip olamaz (orta saha ve ileri hat konusunda)

Allah Rijkaard ve Neeskens'e kolaylik versin boyle bir kadroyu gecindirmek hic de kolay olmaz.

========Edit. kendimi kaptirmisim... Soruna Cevap:

bence cok iyi de oynar bu uclu, ucunun de en buyuk ozellikleri aya saglam pas yapmalari, ki burda oyunu geriden yoneten Nuri olur bence. muthis bir orta saha olur.

En iyi senaryo Kewell'la sozlesmeyi uzatip dondurmak

Eğer ki Dos santos sadece sezon sonuna kadar gelecek ise hiç gelmemesinden yanayım, satın alınacak opsiyon konursa uzun vadeli düşüneleceğinden gelmesi iyi olur ama kiralık için kewell filan sözleşmesi fesh mesh olmasın.

Eğer ki Dos santos sadece sezon sonuna kadar gelecek ise hiç gelmemesinden yanayım, satın alınacak opsiyon konursa uzun vadeli düşüneleceğinden gelmesi iyi olur ama kiralık için kewell filan sözleşmesi fesh mesh olmasın.

Opsiyon varmış NTV Spor'un haberine göre. Ne olursa olsun Baroş'un da sakatlığına rağmen, illa birinin sözleşmesi askıya alınacaksa, Avrupa Ligi'nde forvetsiz kalalım ama Nonda yollansın. Kewell'ın formamızı giyiyo olması kadar gurur verici bi şey yok, varsın sakat olsun bi faydası dokunmasın ama Galatasaray'ın oyuncusu olarak kalsın. Hagi geldiğinde dünya futbolunu pek bilmezdim yaşım itibarıyle ama Kewell benim çocukluk kahramanımdı. Mahalle arasında yapılan maçlarda falan hep ben Kewell olacam derdim. :) Benim için transferi Kewell kadar gurur verici olacak tek futbolcu Zidane'dı ama jubilesine yetişemedi Haldun :D

Edit: Yanlış hatırlamıyosam NTV Spor, sezon sonu için 5milyon euro bonservis bedeli karşılığı opsiyonu alındı dedi. Ama sterlin de olabilir cok emin degilim.

Giovani Dos Santos transferine istediğim gibi sevinemiyorum.Aklımın bir ucunda takımdan ayrılacak oyuncu var çünkü.Nonda da Kewell da takımdan gitmesin istiyorum.Profesyonelleşen şu futbol piyasasında bir ben amatörce düşünmeye devam ediyorum sanırım..

leo yu gonderelim o zaman

leo yu gonderelim o zaman

kesinlikle katılıyorum. zaten bugün gökmen özdenak da yazmış. eşi istanbula alışamamış diye, hep bir koldan kandırırız inşallah leo yu da gider artık. ufuk varken balka kaleci tanımam...

kesinlikle katılıyorum. zaten bugün gökmen özdenak da yazmış. eşi istanbula alışamamış diye, hep bir koldan kandırırız inşallah leo yu da gider artık. ufuk varken balka kaleci tanımam...

leo yu ve nondayı postalayıp

giodan sonra bide forvet alsak tadından yenmez :D

Insallah Leo yada nonda gider.. Kewell da giderse cok uzulmem cunku zaten 2 ay sakat ve donecek form tutacak 3 - 5 mac oyniycak sonra kontrati bittigi icin nasil olsa gidecek. 2,5 milyon istiyor kewell...

nonda gönderilip yerine yerli ucuz bir forvet alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt