Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Gio Dos Santos hemen bugün alınmalı

Giovanni icin soylenecek cok sey var, ama kisacasi uygun bir fiyati var ise derhal dahil edilmeli kadroya, Gelecek sezon ya Arda ya Kewell veya baska bir kanat oyuncularimizdan biri ayrilirsa zor durumlarda kalabiliriz.

5 milyon dollar'a kadar dusunmeden kabul diyorum.

Adnan Baskan sen nezaman alacaksin bu Müthis Yetenegin Bonservisini..??

Herzaman genc ve kaliteli diyorduk al sana isimli, Genc ve Yeteneklisi..!!

Bence de tekrar yazıyorum alınmalı hemen :D

dunya kupasindan once aldik aldik alamadik kramponunu alamayiz

3e-5e bakılmadan alınmalı.Bu çocuk seneye patlama yapacak

Hemen alınmalı 2 sene sonra 20 milyon Euro'ya satamazsak bende hiçbir şey bilmiyorum.

Sesimizi duyun yönetim, böyle genç yetenekliyi kolay kolay bulamayız.

Yönetim bu fırsatı kaçırmayıp hemen almalı Santos'u.

alalim 3,5 mio euro ya

ve dünya kupasindan sonra en 12 mio euro satariz

nerdese 10 mio kar

Galatsarayda çok mutluyum burda kalmak istiyorum dedi.

başta kızıyordum ama alınsın. Bi de gol atsa açılacaktı

Bonservis önceligi bizde nie bu kadar heyecan yapıyorsunuz ki bize sormadan başkasına satamazlar zamanı gelince alınır yada alınmaz ama biz istemezsek kimse alamaz şu anda Dos Santos'u :)

Bonservis önceligi bizde nie bu kadar heyecan yapıyorsunuz ki bize sormadan başkasına satamazlar zamanı gelince alınır yada alınmaz ama biz istemezsek kimse alamaz şu anda Dos Santos'u :)

Süresi var o işin D.Kupası başlamadan bitmeli

Gio iyi de çok kopuk oynuyor. Bir anda çok iyi bir hareket yapıp, pozisyon üretiyor sonra bir bakıyorsun 20-25 dakika yok oyunda. Bazen kendini çizgiye hapsediyor, top gelmesini bekliyor. Hiç mi Messi'yi izlemiyor bu adam ? Ortalara gelip top alması lazım, oradan dikine oynaması lazım.

En önemlisi bazı şeyleri standart hale getirmesi lazım. Nasıl Keita'dan bazı şeyleri her maç görüyorsak Gio'dan da görmemiz lazım. Kimse bu adama gözü kapalı kanadı emanet edemez şu durumda. Çok iyi oyuncu ama kendini geliştirmeli..

Caner beraber iyi iş çıkardılar.Dinamo gibi zıpır zıpır.Kesinlikle almalı.Arda dan daha pahalıya satacağımız kesindir.

Ofansif ortasaha oyuncusu olmasına rağmen 10 maçta asist 0 gol 0. Tamam iyi mücadele ediyor. Boş alanda da topla koşular yapıyor. Ama takımın skor yükünü sırtalanacak oyuncu lazım bize Kewell gibi.

Ofansif ortasaha oyuncusu olmasına rağmen 10 maçta asist 0 gol 0. Tamam iyi mücadele ediyor. Boş alanda da topla koşular yapıyor. Ama takımın skor yükünü sırtalanacak oyuncu lazım bize Kewell gibi.

asist rakamlarında bir yanlışlık var , golü yok ama asistleri var.

bir örnek : geçen hafta diyarbakır maçında neill'ın attığı golün pası gio'dandı.. daha da vardı ayrıca asistleri..

Diyarbakır ve Kasımpaşa maçlarında asist yaptı.Ayrıca çok gol pozisyonuna giriyor bir tane atsa açılcak ve gerisi gelecek o sizin dediğiniz skor yükünüde çekecek rahat olun siz.Umarım biran önce alınır bonservisi.

Geri
Üst Alt