Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Gio Dos Santos hemen bugün alınmalı

Kıpırdanma var. Birde golle buluşsa.

yavaş yavaş uyum sağlıyo kesin alınmalı

Bu adamın sadece gol atması lazım,gol atarsa özgüveni iyice yerine gelir.Ben inanıyorum atacak 1 tane.

iyi adam ama arda gidecekse alınmalı yoksa emre çolağın önünü keser.

Emre Çolak onu kessin ;)

Kesinlikle alınmalı. Büyük ihtimal Kewell ile sözleşme yenilenmeyecek gibi duruyor zaten yaşı baya ilerledi.

Elimizde ki yabancılardan 3'ü gidecek. Kewell, Jo, Leo.

Bir tane kaliteli ortasaha oyuncusu almalıyız. Türkiye'den de 2-3 takviye yapmalıyız. Forvete olsun, ortasahaya olsun.

Ve Mehmet Topal'a eğer gerçekten ciddi rakamlarda teklif varsa gönderilmesi lazım.

kewell giderse ki %90 gidecek santos iyidir alınmalı

Bu konunun açıldığı gün Dos Santos alınmadığına göre konu kilitlenmeli bence :D

Bu işi hemen hal etmeliyiz dünya kupasında patlama yaparsa(ki yüzde 80 yapacak)bize yedirmezler,en kötü totenham elinde tutar.

yahu bende bu olayı hiç anlamıyorum

bir kere mevkileri farklı hadi onuda geçtiim

emre çolak iyi olsun kimseye vermesin formasını

Kalmak isterse kesinlikle alinmali bu ligdeki oyuncularin neredeyse tamamindan fundamental olarak ustun bir oyuncu/

3 yabancimizin gidecek olmasi aslinda bize saglam ortasaha kurmak icin bir sanstir. Ve bir de solbek alinmasi lazim. Gio'nunsa kalmasindan yanayim. Alinmali.

Emre Colak meselesini acan arkadaslar.. baslikta su Yaziyi okusalardi anlarlardi olayi..

Sakin ha sakin..! Bakmayin o Seref yoksunu Yorumcular´a. Hani diyorlar ya Dos Santos Emre Colak icin bir engel diye. Geciniz efendim. Okadar Galatasarayin alt Yapidan cikan oyuncularini övseniz, Galatasaray´in Milli Takim Fabrikasi oldugunu taktir etseniz, Fenerbahcenin yarisi kadar degeri olurdu yaninizda..!! Bunlar saadece Lincolne, Elanoya, Yönetime karsi yapilan yok etme Taktiklerinden birisidir..!! Gio Santos´un degerinin onlarda farkindalar..!!

49171589_UCKMIUSUJLFGOWW.jpg

Giovani Dos Santos KALMALIDIR !

Renkdaşlar bu topic tamamen Santos'a destek konusudur..Bence bu genç yetenek takımda kalmaldır.Benimle aynı fikirde olan renkdaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

SANTOS KALMALIDIR.

Cevap: Giovanni Dos Santos KALMALIDIR.!

Bonservisi halledilirse kalmalıdır. Sonradan pişman olacağımıza + 2 kontenjanından yararlanıp takımda tutulmalı.

Profesyonel kariyerinde daha 100 maç yapmamış bir adamı bu kadar gaddarca yargılamak bence yanlış oldu.

Ama sanırım Tottenham onu bir daha kiralamayı düşünmüyor,sözleşmesi bitmeden satmak istiyor.Bu şartlarla EPL'de asla oynayamaz zaten.İstedikleri miktar yüksek olmasa kesinlikle alınması gerekir.

Sağ kanat ya da ofansif orta saha olarak düşünülebilir. Sağ kanadımızda yığılma var gerçi. Ben kalmasını isterim, parasızlığın gözü kör olsun.

Geri
Üst Alt